0 stk
0,00 kr.
Aftenmenu - dagens retter 16.30-20.30 (8)

Mandag d. 11 December

160 kr.

Ungarsk gullasch af Hereford oksekød, sød paprika, rodfrugter og grøn peber.

Hertil ovnstegte kartofler, creme fraiche og purløg.

 

Tirsdag d. 12 december

140 kr.

Marineret og ovnstegt cubansk unghane med mojo sauce.

Serveret med sofrito ris og røde bønner.

 

Onsdag d. 13 december

140 kr.

Ragu af confiteret and og braiseret vildt med grøntsager og urter i rødvin og tomatsauce.

Hertil farfalle, radicchio og parmesan.

 

Torsdag d. 14 december

165 kr.

Langtidsbraiserede svinekæber i cider med timian og rosmarin.

Serveret med knuste kartofler og rødkålsalat.

 

Fredag d. 15 december

210 kr.

Rosastegt Angus oksefilet med sauce Bordelaise, flødekartofler og ovnbagte rodfrugter.

 

Ugens vegetar ret

140 kr.

Indisk dhal med linser, kikærter og grøntsager samt Basmatiris og raita.

Ugens salat

140 kr.

Salade Nicoise med tun, oliven, grønne bønner, øko æg og vinagrette.

 

Ugens børneret

115 kr.

Pasta Bolognese. 

Panna cotta

40 kr.

Tiramisu

40 kr.

Italiensk klassiker med mascarpone, ladyfingers, espresso og kakao.

Gammeldags æblekage

40 kr.

Mørk chokolademousse

40 kr.

Ris a la mande

40 kr.

San Pellegrino sparkling

43 kr.

50 cl.

Kundeservice