0 stk
0,00 kr.
Snack (4)

TOAST MED ÅLERØGETSKINKE, OST & ESTRAGONMAYO

50 kr.

OLIVEN

20 kr.

SALTNØDDER

25 kr.

CHIPS

15 kr.

RISOTTO

80 kr.

Med asparges, ærter, trøffelolie & estragon

VITTELO TONNATO

75 kr.

Med tunsauce, rucola & kapersbær.

MOULES MARINIÉRES

80 kr.

dampet i hvidvin & urter. Med crouton & aïoli

CHEVRE CHAUD SALAT

75 kr.

Grillet gedeost & crouton på salater med rødløg, frisk æble, søde valnødder & honning-sennepsdressing.

MOULES FRITES

165 kr.

dampet i hvidvin & urter. Med pommes frites & aïoli

BURGER

150 kr.

med cheddar, bacon & estragon mayo i økologisk brioche. Serveres med pommes frites & estragon mayo.

STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS

150 kr.

Stegt flæsk med persille sovs.

Serveres med danske kartofler.

Gefärhlich anbefaler sauterede grøntsager til denne ret eller 4 stykker ekstra flæsk.

COQ AU VIN

170 kr.

Kylling braiseret i rødvin med bacon. Serveret på kartoffelmos.

STEAK

195 kr.

220 gram oksefilet med gulerods puré og estragonmayo. Vælg pommes frites eller smørstegte kartofler.

RISOTTO

160 kr.

Med asparges, ærter, trøffelolie & estragon. Hertil grøn salat.

LAMMESKANK

185 kr.

Braiseret i mørk øl serveres med sauteret forårsgrønt, kartoffelmos & ærtepuré.

SALAT VINAIGRETTE

45 kr.

POMMES FRITES & ESTRAGON MAYO

45 kr.

SAUTEREDE GRØNTSAGER

45 kr.

SMØRSTEGTE KARTOFLER

45 kr.

KARTOFFELMOS

45 kr.

OST

70 kr.

Tommes de Savoir, dansk brie & Vesterhavs ost med honningsyltede nødder & bagt blomme.

ÆBLETRIFLI

65 kr.

Æblekompot, flødeskum, makron.

PEACH MELBA

70 kr.

pocheret fersken & kold hindbærsuppe

3-RETTERS MENU

275 kr.

Vælg forret, hovedret og dessert.

Kundeservice