Street food (2)

Kothu parotta

129 kr.

Kothu parotta stammer fra det sydindiske gadekøkken. De laves på glohede jernplader, hvor der først bages et lille tykt, lækkert brød. Ved siden af sættes den første ingrediens over, så hakkes & blandes delene sammen, mens den næste ingrediens tilberedes. Til sidst foretages endnu en gang blanden & hakken med hurtige bevægelser. En lækker & karakteristisk sydindisk gadekøkken-ret.

Mini dosa

79 kr.

En tykkere & mindre dosa lavet af ris & linser.

Sampar soup

79 kr.

Traditionel, sydindisk smagfuld suppe kogt på linser.

Rasam soup - small

63 kr.

Original chettinad-suppe i landsbystil med tomat, tamarind, hvidløg, koriander & sort peber.

Chettinad aartu nenjelumbu/kall soup - small

78 kr.

Mørt lammebryst smagt til med the south indian’s chettinad-krydderier & kogt med ingefær, løg, grønne chili & sort peber.

Chettinad kazhi razam soup - small

78 kr.

Håndskåret kylling smagt til med The South Indian’s chettinad-krydderier & kogt med ingefær, løg, grønne chili & sort peber.

Chicken lollipop

72 kr.

Stegte & krydrede kyllingevinger serveret på pinde.

Chicken 65

64 kr.

Dybstegt kylling med 65-krydderier.

Shrimp 65

72 kr.

Kæmperejer dyppet i flydende dej, stegt med 65-krydderier.

Cauliflower 65

72 kr.

Frisk blomkål dyppet i flydende dej, stegt med 65-krydderier.

Paneer 65

72 kr.

Sprød og krydret forret med den indiske friskost ’paneer’ stegt i olie.

Chettinad special veg kuruma

129 kr.

Curry med et medley af indiske grøntsager – chettinad south indian style.

Serveres med ris.

Kathirikkai kara kulambu

137 kr.

Krydret auberginecurry.

Serveres med ris.

Vendakka masala

137 kr.

Babyokra sauteret med spidskommenfrø, løg, tomater, hvidløg, ingefær, tørret mango & krydderier.

Serveres med ris.

Chettinad chicken masala

129 kr.

Krydderkylling i aromatisk masalakrydderi. Serveres med ris med sauce.

Chettinad chicken pepper fry

139 kr.

Kylling i blød, hvid sauce toppet med friske, knuste peberkorn. Serveres med ris.

Karaikudi lamb masala

129 kr.

Lam med en krydderiblanding fra Madurai, hvor det flere tusinde år gamle Meenakshi Amman-tempel ligger med sine tusindvis af statuer. Serveres med ris.

Varutha curry and masala

139 kr.

Lammekød stegt med løg & krydderier. Serveres med ris.

Lamb sukka varuval fry

139 kr.

Stegt lammekød med chettinad-krydderier. Serveres med ris.

Chettinad special lamb pepper fry (dry)

139 kr.

Stegt lam tilberedt med pebber og chettinad-krydderier.

Chicken biryani spicy

137 kr.

Basmatiris fra indiske bjergskråninger kogt med kylling & traditionelle chettinad-krydderier. Serveres med et kogt æg på toppen & med en skål varm korma.

Lamb biryani spicy

139 kr.

Basmatiris fra indiske bjergskråninger kogt med lam & traditionelle chettinad-krydderier. Serveres med et kogt æg på toppen & med en skål varm korma.

Chettinad special fish

137 kr.

Sæsonens fisk, krydret med The South Indian’s chettinad-krydderier. Serveres med ris. Vælg om du vil have kryddersovs til eller have fisken stegt i krydderier.

Acherrinad special prawn masala

137 kr.

Pillede rejer kogt i chettinad-sauce. Serveres med ris.

Chapathi - sydindisk hvedebrød

19 kr.

Brød til at dyppe. Brød til at bide i. Brød til at spise med. Brød til at smage på. Brød til nydelse. Helt anderledes brød end hos en dansk bager. Vores brød er frisklavet & lækkert. Sydindisk brød adskiller sig fra brødet i det øvrige inden. Smag forskellen.

Parotta - sydindisk fladbrød

29 kr.

Brød til at dyppe. Brød til at bide i. Brød til at spise med. Brød til at smage på. Brød til nydelse. Helt anderledes brød end hos en dansk bager. Vores brød er frisklavet & lækkert. Sydindisk brød adskiller sig fra brødet i det øvrige inden. Smag forskellen.

Ceylon parotta

64 kr.

På Sri Lanka fremstilles parotta-brødet meget anderledes: det æltes & foldes mange gange, en langvarig tilberedning, som giver en fyldig, karakteristisk smag. Smag forskellen.

Ceylon egg parotta

79 kr.

Srilankansk parotta med kylling, et udslået æg & krydderier.

Ceylon egg lamb parotta

79 kr.

Srilankansk parotta med lammekød, et udslået æg & krydderier.

Vadai

49 kr.

To donuts af linsemel serveret i en skål med sambar.

Idly

49 kr.

Tre store idly, lækkerbiskner lavet af ris og linser, som ligner små ufoer. Vores er selvfølgelig hjemmelavede og friske. Serveres med sambar.

Dagens dessert - pongal/kesari/payasam

49 kr.

Køkkenchefens favorit.

Gulab jamun

55 kr.

Små lækre dejbolde med safran og khoya (indkogt cremet mælk) bagt i varm sirup.

Mango lassi - hjemmelavet

39 kr.

Limejuice med danskvand

35 kr.

Kingfisher

39 kr.

Indiens største og mest kendte øl er en pilsner med en sprød og lækker smag, der egner sig lige godt til krydrede retter som til fest eller tørst. Skabt i sydindiens varme og afbalanceret til sydindisk mad. 


Cobra

39 kr.

En ny øl skabt i det indiske miljø i London og siden eksporteret til Indien, hvor den i dag brygges af et ungt, hurtigtvoksende bryghus. Øllen er lidt mørkere og egner sig fortrinligt til de aromatiske, sydindiske retter. 


Ritu chenin blanc 2014 - hvidvin

220 kr.

Lys og klar vin med aroma af lime, søde æbler, guava og banan. En vin, som støtter alt, den bliver serveret til. Kan også nydes alene som aperitif. Drue: chenin blanc. ’Ritu’ betyder ’årstid’. 


Ritu barrique reserve viognier 2014 - hvidvin

230 kr.

Lys og klar, gylden vin med intens og blomstrende aroma, der rummer et hint af tørrede abrikoser og fersken. Godt afrundet med balanceret syrlighed og dvælende finish. Drue: Viognier.

Blush rosé 2014 - rosé

190 kr.

Rosé på Shiraz og Zinfandel. Halvtør til halvsød blomsterig vin kombineret med frisk jord og en antydning af søde krydderier.


Ritu barrique reserve cabernet sauvignon 2009 - rødvin

228 kr.

Kan på grund af vinens produktion indeholde en anelse bundfald.


Ritu barrique reserve shiraz 2009 - rødvin

360 kr.

Lagret ni måneder på nye, franske egetræsfade. Rig på aroma, modne brombær med et kraftigt hint af tørrede krydderier. Intens, fyldig og kompleks. Druer: 87% Shiraz, 10% Cabernet Sauvignon, 3% Viognier. 


Kundeservice