Room Service
Indtast leveringsadresse

Gourmetoplevelser med stor rækkevidde

Bliv restaurantpartner

Efterspørgslen på at få kvalitetsmad leveret udefra er stigende. Det betyder vækstmuligheder for dygtige, kvalitetsbevidste restauranter. Som restaurantpartner hos Room Service, får du levering i særklasse, som nemt og hurtigt sikrer, at takeaway fra jeres restaurant når ud til flere og nye kunder. Room Service leverer gourmetoplevelser fra restauranter til private kunder, virksomhedskunder, forplejning til møder, in-house kundebesøg og andre arrangementer. Hos Room Service sørger vi for at restaurantoplevelsen også holder på den sidste kilometer ud til kunden. Både maden og hele oplevelsen skal være så god, at det i store træk føles som at gå på restaurant.

Bliv restaurantpartner
Levering og logistik i én løsning!

Vi leverer maden direkte fra jeres restaurant og ud til kunderne – uden omveje! Det er jeres garanti for at sikre kunderne en eksklusiv takeaway oplevelse.

Kundeservice i særklasse!

Vi giver jer glade kunder! Vores kundeservice holder øje med kundens ordre fra start til slut. Vi er ved telefonerne alle dage fra 11.00 – 21.30, og sikrer kundeservice i særklasse.

Øget omsætning og større kundekreds

Hos Room Service får kunderne kendskab til netop din restaurant. Vi markedsfører jeres restaurant overfor både vores nuværende og nye kunder, og sikrer at de hurtigt og nemt kan bestille takeaway gourmetoplevelser direkte til deres dør.

Kvalitet og tillid sikrer flere kunder

Hos Room Service er målet, at kunderne skal komme igen. Vi oplever kunder og virksomheder, som har fået leveret takeaway mad fra os i årevis, komme tilbage igen og igen, fordi de ved, at de får kvalitet og leveringssikkerhed.