Gorm's Pizza - italiensk gourmet take away
Normalt er en dansk takeaway pizza en udrullet dej badet i rapsolie, påført store mængder frysetørret kød – men sådan er det ikke hos Gorm’s Pizza. Her er pizzadejen hjemmebagt, og der anvendes italiensk olivenolie i de rette mængder, sammen med gode sunde råvarer. Samtidig er pizzabunden tynd og sprød som det kendes fra pizzabagerne i Napoli.
I 2007 rejste den lille rødhårede bornholmer, Gorm Wisweh, fra Svaneke på Bornholm til København. Med sig havde han sin hemmelige opskrift på verdens bedste pizzadej, samt et ønske om at sprede pizza-næstekærlighed og smil på læberne hos københavnerne. Gorm Wisweg fandt fem gode venner, som var ligeså vilde med hans pizza, som de var med de italienske lyksaligheder; vine, olivenolie, magert kød og gode råvarer.
Sammen opbyggede de seks venner restauranten Gorm's, der startede med spisestedet i magstræde 16, men som i dag består af fire succesfulde spisesteder: Gorm's i magstræde, Gorm's i nyhavn, Gorm's i skotterup og Gorm's i torvehallerne.
Det er passionen for det italienske køkken og den endeløse, nysgerrige udforskning, af mulighederne med en af de mest klassiske spiser - pizzaen - der er drivkraften for holdet bag Gorm's.
Efter at Gorm Wisweh var blevet anerkendt for åbningen af Gorm’s, var han med i TV2 programmet ”Go' morgen Danmark”, hvor han kreerede italienske retter. Det gjorde ham til et kendt navn blandt danskerne, og i 2016 var han med i TV-programmet ”vild med dans”, hvor han var partner med Sofie Kruuse.
Gorm’s mission er, og har altid været, at udvikle gourmet-pizzaer og nye smagsoplevelser på en bund af gode råvarer og solidt håndværk. Lige fra starten har kærligheden til pizzaen og det italienske køkken drevet Gorm Wisweh og hans team mod kontinuerligt at udvikle smagsoplevelser. Det har givet Gorm’s restaurant anerkendelse fra hele verdenen, og samtidig givet muligheden for at kunne udvide med flere restauranter i København og en i mystiske Japan.