Aarhus Takeaway

Room Service er nu også at finde i Aarhus og er klar til at bringe lækkert gourmet takeaway til din dør. Vi er leveringsdygtige i alt hvad hjertet (eller maven) begærer. Så er du til sushi eller pizza? Eller sulten efter stærk mexicansk mad eller asiatisk wok?

Se vores udvalg af restauranter herunder. Vi arbejder hårdt på at udvide sortimentet og giver dig et endnu større udvalg.

Vi leverer takeaway i HELE Aarhus!

Vi leverer i hele Aarhus

Med Aarhus’ mange caféer og restauranter er der mad til enhver smag og lejlighed. I en storby som Aarhus er der så mange spisesteder og restauranter at alle behov kan dækkes.
Takeaway har vundet frem det seneste år og det betyder også, at noget nær alle restauranter har mulighed for takeaway – enten som levering eller hent-selv.

Har du lyst til at nyde et lækkert måltid mad i hjemlige og hyggelige omgivelser så kan Room Service levere til din dør og gøre det muligt for dig at få restaurantoplevelsen i dit eget hjem. Du skal dog selv sørge for at dække pænt op og tage pænt tøj på.

Sushi takeaway i Aarhus

Nigiri eller maki? Med Room Service kan du få japanske lækkerier leveret til din fordør, så du slipper for turen ud. Suppler dine ruller med lækre starters i form af tang salat, edamamebønner eller tempurarejer. Vælg en menu og lad restauranten vælge dine sushi. Så kan du læne dig tilbage og give den fuld wasabi når Room Service ringer på din dørklokke.

En tur til Italien eller Mexico?

Er du til sydlandsk eller spicy mad så har vi også lækkert italiensk eller mexicansk mad på menuen. Du kan bestille blandt et stort udvalg af gourmet pizza eller vælge en stærk og spicy mexicansk ret. Så er du til nachos eller napolitana er du kommet til det helt rette sted.
Tjek vores store udvalg af restauranter og gå på opdagelse i deres lækre menukort. Dit næste måltid er blot et par klik væk. Vælg, klik og betal – så klarer vi resten.

Chat med os