Bestil gourmet takeaway til levering i København

Vi sætter en ære i at samarbejde med de bedste restauranter i København og tager i mod bestillinger til levering i hele byen. Hos Room Service kan du bestille mad af høj kvalitet, tilberedt med de bedste råvarer. Lige meget om du er til sushi, burgere eller sågar smørrebrød så kan vi tilfredsstille dine smagsløg – med levering til din dør inden for en time.

Bestil take away hos vores restauranter I København

Bestil mad til levering i København

Vores chauffører holder klar til at rykke ud så snart din bestilling er sendt afsted til din valgte restaurant. Du kan bestille til straks-levering eller forudbestille til senere på dagen (eller kommende dage) og så er vi der på klokkeslaget.

Med Room Service kan du nemt sende din ordre afsted og for at gøre det nemt for dig, så gemmer vi dine bestillinger så du med ét klik kan genbestille dine favorit-retter. Vi tilstræber at gøre processen så glidende som muligt og sætter en ære i at give dig en god oplevelse.

Gourmet take away hjemme i stuen

Room Service er for dig der ikke bare skal have en nummer 11 nede fra grillen. Vi ønsker at du kan tage restaurant-oplevelsen hjem i stuen. Vi sørger for maden – du står selv for borddækningen. Ønsker du en gourmet pizza fra Gorms, en lækker burger fra Halifax eller uramaki fra Sticks n Sushi så er vi klar.

Takeaway i hele København

Room Service bringer ud i hele hovedstadsområdet. Om du sidder på Østerbro, Amager eller i Valby, så kan vi klare levering af gourmet takeaway. Vi samarbejder med flere restaurantkæder, så vi kan tage bestillingen hos den restaurant der ligger tættest på din bopæl. Vi samarbejder blandet andet med Wokshop, Cocks & cows og Kiin Kiin to go som har afdelinger i flere områder. Det sikrer en kortere afstand for leveringen og giver kortere leveringstid.

Udforsk København

Chat med os