Your cart is empty.
Delivery
Choose delivery address to see the price
Order Total:
0,00 kr.
0 0,00 kr.

Kashmir Østerbro - Menu

Pappadam

29 kr.

2 stk. af de populære, tynde og knasende sprøde pandekager af linsemel – letkrydrede store chips – nydes med dip trio mynte-, chili- og mangochutney.

Samosas

59 kr.

2 stk. af de sprøde, trekantede, højt elskede klassikere. Samosadej – tynd dej på mel – fyldt med letkrydret kartoffel- og ærtefyld friteret til lækre snacks – lige til at hapse

Paneer Pakora

59 kr.

8stk. hjemmelavet paneerost vendt i dej af kikærtemel og friteret. Lækre paneer gemmer sig i den sprødstegte dej–lige til at sætte tænderne i. Paneerost er en fastogneutral ost, der let optager smag fra andre ingredienser.

Onion Pakora

59 kr.

Et twist af de klassiske løgringe. En portionfriske saftige løgstykker vendt i en krydret dej af kikærtemel og friteret til sprøde snacks.

Chicken Pakora

65 kr.

Smagen af møre og krydrede kyllingestykker går hånd i hånd med den sprøde pakoradej,og bliver til en lækker snack. 6 stk. kyllinge stykker vendt i krydret dej af kikærtemel og dybstegt.

King Prawn Pakoras

65 kr.

Under den sprøde dej er der bid. 6 stk. kæmperejer vendt i en letkrydretdej af kikærtemel og dybstegt til sprøde snacks.

House Chaat

59 kr.

Chaat er et hit, som går godt til alle retter, en populær og eksotisk salatret. Blanding af kartofler, kikærter, rødløg, peberfrugter og koriander, med et strejf af tamarindsauce og Kashmir specialdip–et miks der skaber en kompleks smagsprofil. Toppes med yoghurt

Daal Shorba

55 kr.

Klassisk linse suppe tilsmagt med krydderier og urter–letkrydret og lunende lækker.

Mix Grill Sizzler

130 kr.

Få smagen af vores sydende grillretter, lidt af hvert men i en ret.Tandoori kylling, lamtikka, kæmperejer og kylling ikka, som bliver vendt i Kashmir Tandoori-Masalasovs–denpifter smagen en tand(oori) mere op.

Der følger ris med

Chicken Tikka Sizzler

115 kr.

Kyllingestykker langtidsmarineret i en krydret yoghurtmarinade, tilberedt i tandooriovn og kombineret med Kashmir Tandoori-Masalasovs på et sydende grillfad. Kyllingtikka er møre og den krydrede sovs gemmer på et strejf af sødme–lækker kombination.

Der følger ris med

Lamb Tikka Sizzler

115 kr.

Stykker af lammekød marineret i en traditionel krydret marinade, tilberedt i tandooriovn og kombineret med Kashmir Tandoori-Masalasovs på et sydende grillfad. En fantastisk ret som gemmer på et strejf af sødme i den krydrede sovs–et lækkert match.

Der følger ris med

Chicken Tikka Masala

115 kr.

Fusion af den krydrede curry og den cremede buttersovs skaber vores famøse Kashmir Masalasovs. En af rundet smagsoplevelse af det krydrede og cremede, heri bliver langtidsmarinerede kyllingestykker tilberedt –vores signaturret klar til absolut nydelse.

Der følger ris med

Curry Chicken

110 kr.

Curry er ikke bare karry,men hjertet af det indiske køkken, lavet af de skønneste krydderier og friskeste råvarer. En aromatisk ret med en skøn intens smag, hertil møre kyllinge stykker der har simret i vores klassiske curry – kokkens favorit, fordi den er en smagseksplosion.

Der følger ris med

Butter Chicken

115 kr.

Kokken sparer ikke på de gode ingredienser, nemlig rigeligt smør, hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier–sådan skabes Kashmirs elskede Buttersovs. I denne tilberedes let krydrede møre kyllingestykker. Retten er cremet, rund i smagen og ikke for stærk.–Velbekomme

Der følger ris med

Murgh Chana

110 kr.

En protein rig og fyldig ret hvor hver mundfuld nydes. Krydrede kikærter og udbenede kyllingestykker tilberedt i curry–en populær kombination fra subkontinentet.

Der følger ris med

Palak Chicken

110 kr.

Spinater en powergrøntsag,somer elsket i alle denskombinationer.Denne ret gemmer på saftige kyllingestykker, som er favnet af den krydredeog cremedespinat,begge simret i curry –en vidunderliglækker ret.

Der følger ris med

Chicken Korma

110 kr.

Korma er en mildkrydret curry, et trin videre fra de smørrige retter og indtil en ultimativ verden af krydrede currys. I denne er marinerede kyllingestykker tilberedt i en curry, som får nogle strejf af yoghurt til at balancere smagen af krydderier–stimulerer enhvers smagsans.

Der følger ris med

Rogan Josh

110 kr.

En populær og klassisk lamme ret, lavet af de skønneste krydderier og friskeste råvarer fra kokkens bord. En aromatisk ret med en lækker intens smag, møre kødstykker har simret i en kraftig curry–endnu en ret med skøn smagseksplosion.

Der følger ris med

Lamb Korma

110 kr.

Et trin videre fra de smørrige retter finder man Korma, som er indgangen til en ultimativ verden af currys, og derfor blandt kokkens favoritter.I denne e rmarinerede lammekødstykker tilberedt i en mildkrydret curry med et par strejf af yoghurt, som afbalancerer smagen

Der følger ris med

Palak Gosht

110 kr.

Spinat er elsket i alle dens kombinationer. Denne ret gemmer på møre lammestykker, som er favnet af den krydrede og cremede spinat, begge simret i curry – en komplet lækker ret.

Der følger ris med

Lamb Tikka Masala

115 kr.

Retten byder på smagsoplevelser fra den krydrede curry og cremede buttersovs, som begge går hånd i hånd og skaber vores famøse Kashmir-Masalasovs. Heri bliver marinerede kødstykker tilberedt, og retten skaber en afrundet smagsoplevelse.

Ris medfølger

Butter Lam

115 kr.

Kokken sparer ikke på de gode ingredienser, nemlig rigeligt smør, hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier – sådan skabes Kashmirs elskede Buttersovs. I denne tilberedes krydrede lammekødsstykker, en ret der er fyldig, ikke for stærk og lækker i smagen – Velbekomme.

Ris medfølger

Daal Tarka

95 kr.

Traditionel ret med linser, som piftes op med Tarka – når kokken kommer smør og drysser krydderier på panden – og svitser dem sammen med linser og curry – en lunende lækker ret.

Rajma Masala

95 kr.

Proteinrig vegetarret med røde kidneybønner der har simret i krydret rajma masala sovs, som gør retten lækker fyldig og letkrydret.

Ris medfølger

Butter Chana

99 kr.

Kashmir Buttersovs i vegetarversion tilberedt med letkrydrede kikærter. Kokken sparer ikke på de gode ingredienser, nemlig rigeligt smør, hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier. Fyldig, lækker og mættende ret med den skønneste cremede sovs.

Ris medfølger

Mattar Paneer

95 kr.

En karakterfast, ydmyg og lækker vegetarisk curry ret med ærter og hjemmelavet paneerost.

Ris medfølger

Zeera Aloo

95 kr.

Kartoffelstykker gjort endnu lækrere, eftersom de har simret i mild curry, er tilsat spidskommen som giver retten en stærk og sødlig duft samt en frisk smag.

Ris medfølger

Baingan Bhaji

95 kr.

Friske auberginestykker vendt i curry, en klassisk simpel ret med masser af god smag.

Ris medfølger

Gobi Aloo

95 kr.

Blomkålsbuketter med bid og møre kartoffelstykker har simret i krydret curry – en lækker ret hvor de to hovedingredienser komplementerer hinanden yderst godt.

Ris medfølger

Palak Paneer

99 kr.

Hjemmelavet paneerost som med sin åbne struktur let optager smagen fra den krydrede og cremede spinat, begge har simret i curry, hvilket gør retten vidunderlig lækker – nok den mest populær og elskede kombination med spinat.

Ris medfølger

King Prawn Masala

120 kr.

I Kashmir-Masalasovs bliver kæmperejer tilberedt, i den lækre sovs gemmer der kæmperejer med bid i – en anderledes lækker smagsoplevelse.

Ris medfølger

King Prawn Bhuna

120 kr.

Kæmperejer tilberedt i en løgrig krydret curry, som binder retten godt sammen og gør rejerne smagfulde.

Ris medfølger

Gosht Biryani

110 kr.

Aromatisk basmatiret der sætter gang i smagsløgene. Lammekødstykker tilberedt med speciel biryani-masala og vendt i basmatiris – en yderst smagfuld risret. Serveres med raita.

Der følger ris med

Murgh Biryani

110 kr.

Populær basmatiret der sætter gang i smagsløgene. Udbenede kyllingestykker tilberedt med speciel biryani-masala og vendt i basmatiris – en elsket risret fra subkontinentet. Serveres med raita.

Der følger ris med

Kashmir Pulao

29 kr.

Ekstra portion ris á la Kashmir.

Tandoori Roti

20 kr.

Traditionelt fladbrød lavet af stenmalet grahamsmel, bagt i tandooriovn

Naan

24 kr.

Klassisk lækkert brød tilberedt ved høj varme i traditionel tandooriovnen, det er både sprødt og blødt samtidig.

Garlic Naan

28 kr.

Naan gjort endnu mere fristende med en omgang knuste hvidløg, uimodståelig lækker og uundværlige.

Raita

27 kr.

En yoghurtbaseret dip, som danner et rigtig godt modspil til de krydrede retter. Den består af yoghurt, agurk og tomat tilsmagt med salt, spidskommen og urter. Går godt til alle vore retter.

Spicy Pickles

18 kr.

Chutney – vælg Mynte, Mango eller Chili

10 kr.

Chutney Trio Sæt

21 kr.

Menu 1: Kashmir Classic

340 kr.

Forretter: Pappadam og Samosa inkl. et sæt chutneys

Hovedretter: Butter Chicken og Rogan Josh

Tilbehør: Ris, Naan og Raita

Mad for 2 personer

Menu 2: Kashmir Tonight

380 kr.

Forretter: Pappadam og King Prawn Pakora inkl. et sæt chutneys

Hovedretter: Chicken Tikka Masala, Lamb Korma og Palak Paneer

Tilbehør: Ris, Naan og Raita


Mad for 2 personer

Menu 3: Kashmir Vegetarian

320 kr.

Forretter: Pappadam og Samosa inkl. et sæt chutneys

Hovedretter: Butter Chana og Palak Paneer

Tilbehør: Ris, Naan og Raita

Mad til 2 personer

Nuggets og pommes frites

55 kr.

Fordi børnene ønsker det, 4 stk. nuggets med en håndfuld pomfritter.

Vi kan også varmt anbefale at bestille en børnemild Butter Chicken med Naan – Finger Lickin' lækkert alternativ.

Coca-Cola

25 kr.

0,5 L

Coca-Cola 1.5 L

39 kr.

Coca-Cola Zero

25 kr.

0,5 L

Coca-Cola Zero 1.5 L

39 kr.

Faxe Kondi

25 kr.

0,5 L

Faxe Kondi 1,5 L

39 kr.

Mango Juice 0.5 L

30 kr.

0,5 L

Kildevand

18 kr.

0,5 L

Mango Lassi 0,5 L

35 kr.

Mmm… ango Lassi. Hjemmelavet yoghurt- og mangobaseret drik, der er forfriskende lækker, især med krydrede mad, eller bare sådan.

Recommended products
Se alle Kashmir afdelinger her

Kashmir Østerbro

Willemoesgade 75, 2100 København Ø
You can get food delivered from here
Monday: 17.30 - 21.00
Tuesday: 17.30 - 21.00
Wednesday: 17.30 - 21.00
Thursday: 17.30 - 21.00
Friday: 17.30 - 21.00
Saturday: 17.30 - 21.00
Sunday: 17.30 - 21.00
Chat