Asiatisk take away

Hvis du leder efter god asiatisk take away er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Room Service tilbyder vi et hav af forskellige muligheder indenfor det asiatiske køkken.

Asiatisk take away - leveret lige til døren

Asiatisk take away hos Room Service dækker over et bred udvalg af asiatisk mad. Er du i humør til japansk, så leverer vi sushi fra nogle af de bedste sushi restauranter i København, som blandt andet Sticks & Sushi. Derudover leverer vi her hos Room Service indisk, thai og kinesisk fra det asiatiske køkken.

Så hvis du er sulten efter god asiatisk take away er det meget simpelt. Det eneste du skal gøre er at kigge på vores udvalg af asiatisk mad og vælge lige det du har aller mest lyst til. Derefter kan du roligt læne dig tilbage og vente på at vi leverer maden lige til din hoveddør.

Det asiatiske køkken - et hav af muligheder

Hos Room Service leverer vi alle former for asiatisk mad. Om du er i humør til en god og sund portion indisk daal eller en lækker og autentisk wok, så kan du finde det hos Room Service.

Et af de mest populære køkkener indenfor det asiatiske er det japanske køkken, hvor sushien har taget verden med storm. Sushi egner sig til alle med smag for god mad, eftersom sushiens verden udforsker alle smagsuniverser. Hos Room Service leverer vi sushi fra de bedste sushi restauranter i København, herunder Sticks & Sushi.

Ideen om at take away skal være usundt, forsvinder helt ud af vinduet, når der er tale om asiatisk take away fra Room Service. Udover at asiatisk mad kan være super lækkert, kan det samtidig være et meget sundt og nærende måltid. Så derfor er der ingen grund at gå på kompris med sundheden, når man står med hverdag, hvor tiden til at handle ind og lave mad er spids.

Chat med os