Gourmet smørrebrød i København

Det kan være en stor mundfuld (!) selv at stå med arbejdet af at lave det store frokostbord. Det er tidskrævende og dyrt at lave et lækkert bord med smørrebrød, så hvorfor ikke overlade det til professionelle og samtidig spare dig for indkøb. Sammensæt dit frokostbord hos en af restauranterne herunder og så leverer vi gourmet smørrebrød til din dør.

Levering af take away smørrebrød i København

Det er et stort arbejde at stille an med det helt store frokostbord og inden du har set dig om viser det sig at være en dyr affære. Læg dertil at kvaliteten ikke når restauranternes til sokkeholderne.

Så i stedet for selv at kaste dig ud i en stor mundfuld, så lad Room Service stå for det. Med få klik er bestilling på plads og inden længe klar til levering. Hvis du laver en forudbestilling så lover vi at være der på klokkeslættet. 

Så sæt dig bare til bords, så klarer vi resten.

Smørrebrød til virksomheder - frokostordning eller møder

Smørrebrød er perfekt til virksomhedens frokostordning eller til møder som kræver en lækker frokost. Room Service leverer direkte til virksomhedsadressen og tilbyder tilmed en virksomhedskonto, hvor I får premium levering, månedlig fakturering og nem fællesbestilling. Læs mere om vores levering af frokostordninger til virksomheder eller ring til os for en særskilt aftale.

Chat med os