Indisk take away

Fra velsmagende stærke karryretter til sprøde samosas og mild og cremet agurkeraita. Det er ikke uden grund, at det indiske køkken er blandt danskernes favoritter, når det kommer til take away. Udover en bred palette af eksotiske krydderier, er det indiske køkken et rent slaraffenland af friske grøntsager og veltilberedt kylling, lam, fisk og skaldyr.

Får tanken om butter chicken, tandoori, samosa og chicken tikka masala også dine tænder til at løbe i vand? Hos Roomservice kan du bestille indisk gourmet take away fra nogle af Københavns mest populære indiske restauranter. Vi leverer din indiske take away direkte fra restauranten til dig - uden omveje. Find dine favoritretter på take away menukortene og bestil indisk take away til levering nu eller senere. Det er nemt, hurtigt og lækkert.

Bestil indisk take away i København

Indisk vegetar take away

Inderne er blandt de absolut bedste i verden når det kommer til at sammensætte velsmagende vegetarretter. En stor del af den indiske befolkning spiser ikke kød og bruger derfor ofte blandt andet linser, bønner, kikærter, aubergine og kartofler som basis for vegetariske retter. Hos Room Service finder du derfor et stort udvalg af indiske take away vegetarretter, der giver en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlig. Vidste du, at mange af de klassiske indiske retter ofte findes i en vegetarisk udgave?

Fuld fart på krydderierne

Det indiske køkken er meget mere end karryretter. Der er fuld knald på krydderierne – både når de indiske restauranter hos Room Service bager brød, laver supper, tilbereder simreretter og hjemmelavede chutneys og dip. I de indiske take away retter, møder friske grøntsager, kød og skaldyr blandt andet garam masala, spidskommen, kardemomme, kanel, chili, gurkemeje, amchoor, paprika og koriander – og resultatet er en eksplosion af velsmagende, krydrede indiske retter.

Indisk takeaway - krydret tilbehør

Et must til ethvert indisk take away måltid, er de fænomenalt lækre side dishes, der altid serveres. Friskbagte tandoori roti brød, naan brød med forskellige krydderier, samosa og pakoras – og selvfølgelig de uundværlige chutneyer, raitaer, dips og pickels. Vi anbefaler, at du bestiller både brød og flere forskellige slags dip med din take away - det er med til at fuldende oplevelsen af Indien.

Cobra, King Fisher og Lassie

Selvom drikkevarer måske ikke lige er det første, du tænker på, når du hører ordene Cobra, King Fisher og Lassie – så er det faktisk det, der nydes allermest til indisk takeaway.  De indiske øl er særligt afstemt, så de passer perfekt til den krydrede indiske mad.

Så er du både til indisk mad og til øl, er den gyldne pilsnerøl King Fisher eller den friske, milde Cobra øl, perfekte til din indiske take away. Bestil dem med din indiske mad, så får du hele oplevelsen leveret på samme tid.

Er du ikke til øl? Eller fortrækker du en ikke-alkoholisk drik? Så er den klare anbefaling herfra, at du nyder en Mango Lassie. Den lækre, milde og læskende smoothie-lignende yoghurtdrik er en fantastisk kontrast til den krydrede (og til tider meget stærke) indiske mad.

Indiske desserter - den perfekte afslutning

Som prikken over i’et, kan du afrunde dit måltid med søde indiske specialiteter. Nyd den søde autentiske indiske galub jamun kage, eller en lækker glutenfri dessert dosa med smagen af chokolade og honning.

Hos Roomservice leverer vi indisk take away direkte til dig fra nogle af Københavns bedste indiske restauranter. Skal det være hurtigt og ekstra nemt, kan du vælge mellem indiske take away menuer sammensat af restauranten – så får du restaurantens bud på et lækkert måltid. Og ellers kan du gå på opdagelse og sammensætte din egen menu hos The South Indian, Guru eller Indian Taj.

Skal børnene spise med?

Du har selvfølgelig mulighed for også at bestille børnemenuer som take away. Kid’s menuerne er krydret lidt mildere end efter normale indiske standarder. Og husk så lige at klikke en Mango Lassie med, når du bestiller din take away – det vil børnene elske at få leveret med til deres indiske børnemenu.

Chat med os