Spring køen over og spar tid med James App

I en tid hvor der stilles høje krav til restaurations- og hotel-branchen og restaurantbesøg bliver lidt mere besværlige for spisende gæster er det nærliggende at se nærmere på hvordan oplevelsen kan forbedres for alle.

Det er her James kommer ind i billedet. For James App eliminerer kontaktfladen mellem restaurantpersonale og gæsten. Det frigør ressourcer på restauranten, samtidig med at det gør hele oplevelsen bedre for gæsterne. 

“Hvordan?” spørger du. Det skal vi fortælle dig. 

Optimerer forretningen for restauranterne 

James App fungerer sådan at gæsterne ved ankomst kan se udvalget af mad- og drikkevarer med et simpelt overblik. Der er ingen ventetid på tjenere eller forvirring når bestillinger foretages. Dette optimerer tidsforbrug for personalet. 

Når bestillingen er foretaget, sendes ordren til køkkenet/baren og klargøring sættes i gang. Køkkenet har et klart overblik over hvilke bestillinger der er aktive og så snart en bestilling er klar til afhentning kan gæsten selv afhente eller tjeneren kan servere ved bordet. Og betalingen? Den er allerede klaret via appen. Simpelt, ik’? 

Mulighederne er mange. For James App kan bruges af restauranter og hoteller, samt caféer og barer. Med alt dette samlet i én app kan du som gæst glæde dig over at du kan bestille roomservice på din næste forretningsrejse eller cocktails i baren når du er ude med vennerne. 

En ekstra feature er, at appen anvender digitale menukort. På denne måde kan en restaurant opdatere menuen uden at skulle udarbejde nye (fysiske) menukort til hele restauranten. 

Giver gæsterne en bedre oplevelse 

Alle kender det. Du er ude med dine venner, stemningen er god og du skal i baren efter en ny omgang. Men det skal alle andre tilsyneladende også. Din tålmodighed sættes på prøve at du er nødt til at stå tættere end du ønsker med mennesker du ikke kender. 

Dét problem løser James App. For med James i hånden kan du foretage en bestilling fra din plads. Du slipper for at stå i kø og for at betale ved baren, for James App springer hele processen over. Når din bestilling er klar, får du besked om at du kan afhente i baren. 

Herudover kan du glæde dig over at slippe for berøring med menukort, samt betalingsterminaler, og du minimerer dermed smitterisiko.

Premium takeaway 

I samarbejde med Roomservice tilbyder James App take away – og levering – fra premium-restauranter i København og Aarhus. Så selv i en periode hvor restauranterne er lukkede for gæster kan du stadig få en god kulinarisk oplevelse leveret til din dør. 

Du kan f.eks. bestille fra disse restauranter via James App

Chat med os