Bliv restaurantpartner hos Room Service

- vi bringer restaurantoplevelsen ud til jeres kunder

Som restaurantpartner hos Room Service når du ud til flere og nye kunder. Vi hjælper med markedsføring, kundeservice og levering i særklasse. Dine kunder kan bestille jeres mad online på www.roomservice.dk og betalingen klares nemt, hurtigt og sikkert.

Gourmetoplevelser med stor rækkevidde

Efterspørgslen på at få kvalitetsmad leveret udefra er stigende. Det betyder vækstmuligheder for dygtige, kvalitetsbevidste restauranter. Som restaurantpartner hos Room Service, får du levering i særklasse, som nemt og hurtigt sikrer, at takeaway fra jeres restaurant når ud til flere og nye kunder. Room Service leverer gourmetoplevelser fra restauranter til private kunder, virksomhedskunder, forplejning til møder, in-house kundebesøg og andre arrangementer. Hos Room Service sørger vi for at restaurantoplevelsen også holder på den sidste kilometer ud til kunden. Både maden og hele oplevelsen skal være så god, at det i store træk føles som at gå på restaurant.

Levering og logistik i én løsning!

Vi leverer maden direkte fra jeres restaurant og ud til kunderne – uden omveje! Det er jeres garanti for at sikre kunderne en eksklusiv takeaway oplevelse.

Kundeservice i særklasse!

Vi giver jer glade kunder! Vores kundeservice holder øje med kundens ordre fra start til slut. Vi er ved telefonerne alle dage fra 11.00 – 21.30, og sikrer kundeservice i særklasse.

Øget omsætning og større kundekreds

Hos Room Service får kunderne kendskab til netop din restaurant. Vi markedsfører jeres restaurant overfor både vores nuværende og nye kunder, og sikrer at de hurtigt og nemt kan bestille takeaway gourmetoplevelser direkte til deres dør.

Kvalitet og tillid sikrer flere kunder

Hos Room Service er målet, at kunderne skal komme igen. Vi oplever kunder og virksomheder, som har fået leveret takeaway mad fra os i årevis, komme tilbage igen og igen, fordi de ved, at de får kvalitet og leveringssikkerhed.

Room Service leverer spændende og lækker mad, direkte fra nøje udvalgte restauranter til private kunder, virksomheder og arrangementer. Vi gør takeaway til en eksklusiv oplevelse ved at tænke mad, levering og kundeservice ind i den samlede gourmetoplevelse.

Vores kunder er glade - og mætte...

 • Nemt med fællesbestilling

  Nemt for alle at være med i en fællesbestilling. Der var dog lidt forvirring, da maden kom, fordi det var lidt uoverskueligt at finde ens egen bestilling - men alle fik mad og stemningen var god. Det kan kun anbefales til møder, sammenkomster osv.

  Anmeldelse af: Neel Ploug Olsen
 • En rigtig fin oplevelse

  En rigtig fin oplevelse. Maden ankom lidt tidligere end forventet, og chaufføren var meget venlig og flink. Det var også meget nemt og overskueligt at bestille mad på hjemmesiden. Det hele fungerer bare udmærket. Mange tak og på gensyn :)

  Anmeldelse af: Valeriya Berezina
 • Super lækkert mad og det var...

  Super lækkert mad og det var alle pengene værd og mere end rigeligt for 2 personer.

  Anmeldelse af: Maja
 • Lækker hurtig mad

  Alle forventninger indfriet - let at bestille, levering til tiden og lækker mad.

  Anmeldelse af: Jess
Chat med os