STARTERS (7 tapas)
ELECCÌON DEL CHEFKokkens valg.
1. TARTAR DE SALMÓN CON PURÉ DE AGUACATE Laksetatar fra Færøerne med avocado cream Salmon tartar from Faroe Islands with avocado cream 2. SURTIDOS DE IBÉRICOS CON QUESO MANCHEGO Iberisk charcutteri med manchego ost Assorted cuts of Iberian with manchego cheese 3. ENSALADILLA RUSA Tunsalat, æg, kartofler og mayo4. CROQUETAS DEL DÍA Dagens kroketter Croquettes of the day 5. TORTILLA ESPAÑOLA Spansk tortilla hertil chips af jordskokker Spanish tortilla served with artichoke chips 6. DATILES CON PANCETA Y REDUCCION DE OPORTO Dadler svøbt i bacon med portvinsreduktion Dates wrapped in bacon with a port wine reduction
7. ALCACHOFA CON CREMA DE ANCHOAS
Artiskokker med ansjoscreme
MAIN (1 main course)
Vælg mellem fisk eller kød:
PESCADO DEL DIADagens fiskCARNE DEL DIADagens kød
DOLCE (1 dolce)TORTA DEL DIA
Dagens dessert
CUBO DE CALAMARES A LA ANDALUZA MADURADOS EN LECHE VEGETAL
95 kr.
Sprød Andalusisk blæksprutte modnet i vegetabilsk mælk.
-2 slags charcuteri, hjemmelavet pølse og serrano skinke (12 måneders modnet) med syltede specialiteter til
-2 slags ost (Arla unika gammelknas og røget æble cheddar) med passende tilbehør-Pesto med basilikum og persille-Trøffel mayo-Surdejsbrød
Kun KØD 8 varianter
180 kr.
-8 forskellige slags Charcuteri-Syltede specialiteter (Rødløg, små agurker, peberfrugt og tomater)-Trøffel mayo-Urter og peberrod-Grov dijonsennep-Surdejs brød
Den store deluxe tapas-charcuteri
200 kr.
-4 slags charcuteri, hjemmelavet pølse og serrano skinke (12 måneders modnet) med syltede specialiteter til
-4 slags ost (Arla unika gammelknas og røget æble cheddar) med passende tilbehør-Varmrøget laks med ristede hasselnødder, sprødæble-Andemousse med abrikos/rosmarin kompot-Pesto med basilikum og persille-Trøffel mayo-Surdejsbrød
Den mættende tapas-charcuteri
150 kr.
-3 slags charcuteri, hjemmelavet pølse og serrano skinke (12 måneders modnet) med syltede specialiteter til
-3 slags ost (Arla unika gammelknas og røget æble cheddar) med passende tilbehør-Andemousse med abrikos/rosmarin kompot-Pesto med basilikum og persille-Trøffel mayo-Surdejsbrød
Udvalg af dine favoritter fra tapasbordet.
Iberico Chorizo, Cesar Nieto.Iberico Salami Salchicon, Cesar Nieto.Øl pølser fra Öxenholm.Grignotons med parmesan.Varmrøget laks med urtemayo, citron og dild.Krebsehalesalat med lime og dld.SerranoskinkeØkologisk Vesterhavsost.Arla Unika, Gammel knasMandeldressingGrønne oliven uden sten.Grøn Pesto.Knækbrød m/havsalt & facacciabrød m/rosmarin
Tapas for 2-3 personer
299 kr.
Udvalg af dine favoritter fra tapasbordet.
Iberico Chorizo, Cesar Nieto.Iberico Salami Salchicon, Cesar Nieto.Øl pølser fra Öxenholm.Grignotons med parmesan.Varmrøget laks med urtemayo, citron og dild.Krebsehalesalat med lime og dld.SerranoskinkeØkologisk Vesterhavsost.Arla Unika, Gammel knasMandeldressingGrønne oliven uden sten.Grøn Pesto.Knækbrød m/havsalt & facacciabrød m/rosmarin