STARTERS (7 tapas)
ELECCÌON DEL CHEFKokkens valg.
1. TARTAR DE SALMÓN CON PURÉ DE AGUACATE Laksetatar fra Færøerne med avocado cream Salmon tartar from Faroe Islands with avocado cream 2. SURTIDOS DE IBÉRICOS CON QUESO MANCHEGO Iberisk charcutteri med manchego ost Assorted cuts of Iberian with manchego cheese 3. ENSALADILLA RUSA Tunsalat, æg, kartofler og mayo4. CROQUETAS DEL DÍA Dagens kroketter Croquettes of the day 5. TORTILLA ESPAÑOLA Spansk tortilla hertil chips af jordskokker Spanish tortilla served with artichoke chips 6. DATILES CON PANCETA Y REDUCCION DE OPORTO Dadler svøbt i bacon med portvinsreduktion Dates wrapped in bacon with a port wine reduction
7. ALCACHOFA CON CREMA DE ANCHOAS
Artiskokker med ansjoscreme
MAIN (1 main course)
Vælg mellem fisk eller kød:
PESCADO DEL DIADagens fiskCARNE DEL DIADagens kød
DOLCE (1 dolce)TORTA DEL DIA
Dagens dessert
-8 forskellige slags Charcuteri-Syltede specialiteter (Rødløg, små agurker, peberfrugt og tomater)-Trøffel mayo-Urter og peberrod-Grov dijonsennep-Surdejs brød
Den lille tapas-charcuteri
85 kr.
-2 slags charcuteri, hjemmelavet pølse og serrano skinke (12 måneders modnet) med syltede specialiteter til
-2 slags ost (Arla unika gammelknas og røget æble cheddar) med passende tilbehør-Pesto med basilikum og persille-Trøffel mayo-Surdejsbrød
Den mættende tapas-charcuteri
150 kr.
-3 slags charcuteri, hjemmelavet pølse og serrano skinke (12 måneders modnet) med syltede specialiteter til
-3 slags ost (Arla unika gammelknas og røget æble cheddar) med passende tilbehør-Andemousse med abrikos/rosmarin kompot-Pesto med basilikum og persille-Trøffel mayo-Surdejsbrød
Den store deluxe tapas-charcuteri
200 kr.
-4 slags charcuteri, hjemmelavet pølse og serrano skinke (12 måneders modnet) med syltede specialiteter til
-4 slags ost (Arla unika gammelknas og røget æble cheddar) med passende tilbehør-Varmrøget laks med ristede hasselnødder, sprødæble-Andemousse med abrikos/rosmarin kompot-Pesto med basilikum og persille-Trøffel mayo-Surdejsbrød
Menuen er til to personer.
Skinke:Ålerøget skinkeSerranoskinkeLomoskinke
Salami:Italiensk luksussalami med fennikelSpansk sortfodschorizoItaliensk ventricina salami Italiensk spianata romana salamiSpansk oksekødssalami
Paté:Svinepate med grøn peberPate med hvidløg
Ost:Italiensk ost lavet på økologisk komælk og lagret i rødvinHollandsk chiligouda - modnet ca. 40 ugerFransk comté med nøddeagtig eftersmagManchego - spansk, tør fåreostVesterhavsost lavet på dansk, økologisk komælkEmmentaler med sødlige undertoner
Tilbehør:Aioli OlivenSemidried tomaterCornichoner Rød pestoRød peber med flødeostFriskbagt brød
Serveres med friskbagt brød. Hertil chokoladekage som dessert.
En platte med forskelligt pålæg+pynt og rugbrød ved siden af, som en slags dansk tapas, heraf DIY - Do It Yourself.
Æggesalat, rygeost, avocado, vagtelæg, kartoffel, brie (inkl brød og smør)
DIY - The Original
225 kr.
En platte med forskelligt pålæg+pynt og rugbrød ved siden af, som en slags dansk tapas, heraf DIY - Do It Yourself.
Røget laks med urtecreme, æg og rejer. Fiskefilet, roastbeef, hønsesalat, brie (inkl brød og smør)