Online Takeaway fra de bedste restauranter

Bestil gourmet takeaway online

Her hos Room Service kan du bestille mad til levering fra nogle af de bedste restauranter. Vi sætter en ære i at kunne bringe dig de lækreste retter i gourmet-kvalitet.
Når du bestiller igennem Room Service kan du knap nå at dække op før vi banker på døren med din bestilling. Vi leverer nemlig inden for 1 time.
Vi samarbejder med en lang række restauranter, som du kan gå på opdagelse blandt i oversigten herunder.

Takeaway i København og Aarhus

Hos Room Service kan du bestille takeaway i København og som noget nyt leverer vi også takeaway i Aarhus. Vi arbejder altid hårdt på at udvide vores sortiment og har en målsætning om at kunne levere gourmet mad i landets største byer. Alle fortjener at få gourmet takeaway bragt til deres fordør.

Bestil alle former for gourmet takeaway

Med det brede udvalg af restauranter kan vi tilbyde dig frit valg blandt alle madkategorier. Så er du til italiensk eller mexicansk? Måske du foretrækker veganske retter eller raw food? I oversigten herunder kan du let finde netop dén type du ønsker til dit næste måltid.

Bestil takeaway i en håndevending

Her på Room Service kan du lynhurtigt foretage en bestilling. Inden da kræves det at du opretter en bruger her på hjemmesiden. Når du har gjort dette kan du blandt andet benytte dig af vores smarte features som fællesbestilling og genbestilling. Vi gemmer nemlig dine bestillinger på din konto, så når du næste gang får lyst til den samme ret, så kan du (gen)bestille med ét klik.

Når du er logget på din Room Service konto, så går du til din favorit-restaurant, vælger dine retter via det digitale menukort. Herefter indtaster du adresse og ønsket tidspunkt for levering. Og når du er gået igennem kassen lander din bestilling hos restaurant og vi sørger for at holde vores chauffører på dupperne så de er hos dig inden for én time.

Chat med os