42Raw er et spisested med et vegansk spisekoncept . Derudover er alt glutenfrit og laktosefrit.
Aroii hengiver sig til det thailandske køkken, som præsenterer en bred vifte af retter, der kan behage enhver smag.
Til frokost på Aamanns 1921 får du smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger. Der er fokus på gode håndværksøl og et stort udvalg af deres egne hjemmelavede akvavitter, juice og cocktails. Aftenen baserer sig på klassiske danske retter, som de har skabt med fokus på stor velsmag, overraskelse og skarpt gastronomisk håndværk.
Hos Aamanns Delig og Take Away tager vi fat om traditionerne for at redefinere det danske smørrebrød. Vi fortolker de gode klassikere og kommer med delikate bud på moderne klassikere.
Bar Uno er en pizza og cocktailbar. Pizzaerne er lavet af gode råvarer, som hovedsageligt er økologiske.
Bonjour Vietnam er et sted, hvor man kan nyde rigelige portioner af Vietnams anderledes, skønne og friske køkken til priser, som alle kan være med på.
ChaiWong kalder sig selv en Asian-crossover restaurant, der byder på adskillige signaturretter fra et rustikt gadekøkken.
Chicks by Chicks er en 100% økologisk takeaway og restaurant med fokus på bæredygtighed, kvalitet og smag.
Chicks by Chicks er en 100% økologisk takeaway og restaurant med fokus på bæredygtighed, kvalitet og smag.
Cholon by Lâm Lê er bygget op om ejer Lâm Lê favorit spise, kinarullen. Fokus, fordybelse og at perfektionere madoplevelsen, når den er sund og syndig
Hvis du elsker delikate burgere er Cock's & Cows lige dig. AOK kårede i 2012 og 2014 Cock's & Cows til byens bedste burger.
District Tonkin ønsker at give et stykke af den unikke vietnamesiske streetfood kultur. Tonkin har samlet sine egne specialiteter, sprøde vienamesiske baguettes, krydrede retter og friske salater, som giver dig lov at smage på Hanoi og dets unikke gadekøkken.
Eattoday er et spansk-amerikansk takeaway-koncept, hvor tapas spiller en dominerende rolle.
Europa1989 er en metropolitansk café med internationalt niveau, som har eksisteret siden 1989. Caféen byder på salater, burgere, sandwich, smørrebrød og lækre desserter.
Frankies Pizza er Madklubbens fantastiske pizza joint! Menukortet byder på et spændende udvalg af old school favoritter, der kaster kærlighed på både klassiske sammensætninger såvel som sjove nye kreationer. Alle pizzaer kan desuden bestilles med glutenfrit mel!
Menukortet er franskinspireret med fokus på den veltillavede mad til fornuftige penge. Maden pakkes kold til opvarmning derhjemme. Her får du virkelig kvalitet for pengene.
Frk. Barners tager udgangspunkt i første halvdel af 1900-tallets autentiske danske køkken. Hermed inkluderet de bedste danske råvarer og hjemmelavet mad som bedstemor lavede den.
GAO er Københavns første dumpling bar - en bro mellem to kulturer. Ved at anvende autentiske ingredienser og teknikker, kreerer GAO sine dumplings med egne hænder fra start til slut og placerer dem i menuer med tilbehør, saucer og drikkevarer.
Har du nogensinde prøvet Argentinske Empanadas? Vores empanadas er bagt i en Italiensk pizza ovn. Det gør dem ekstra sprøde og samtidig er de sundere end det friture mad du har prøvet før.
Gorm's er tynd sprød pizzabund toppet med udsøgte råvarer. Gorm's pizza er et nærende måltid, som samler mennesker på tværs af generationer og madtraditioner.
Konceptet bag gravy er slowfood og råvarer af høj kvalitet.
Grillen Burgerbar udsprang af ideen om at levere lækre kvalitetsburgere til en pris, hvor alle kan være med.
Gurus koncept binder det fortryllende Indien sammen med det kølige og minimalistiske Skandinavien i en ny fortolkning af indisk mad. Hos Guru tilberedes alle retter fra bunden med friske råvarer og friskkværnede krydderier.
H Table serverer skarp og autentisk kinesisk-cantonesisk mad til rørende priser.
På Halifax er der noget til en hver smag. Hvad enten du er til den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller noget helt femte. Men bag hver burger ligger en stor indsats – fra rekruttering af medarbejdere over udvælgelse af råvarer til udvikling af menuer.
Hey Darling bestræber sig på at servere så lokalt, hjemmelavet mad og drikkelse som muligt. Hey Darling går op i dyrevelfærd og friske råvarer, hvilket bestemt kommer til udtryk i de lækre meatballs.
Hot Pot Republic er en nyåbnet asiatisk restaurant - den første af sin slags i Danmark. Fra Hot Pot Republic får du ikke kun gourmetmad, du vil også dele en unik social oplevelse med dine nærmeste.
Hungry Dane laver lækker gourmet fast-food med confit og sous vide teknikker, som skaber smagfulde og saftige retter.
En bid af de argentinske og portugisiske kulturer og fødevarer. Velsmagende og sunde hjemmelavede produkter leveret med varm latinsk pleje til overkommelige priser.
Skandinaviens første indiske restaurant grundlagt i 1973. Indian Taj kokkererer med fokus på det originale indiske køkken og tilbyder mere end 60 forskellige retter, der alle tilberedes fra bunden med friske råvarer.
Itzi Pitzi Pizza specialiserer sig i at lave kvalitetspizza til overkommelige priser.
Karma Sushi er kvalitetssushi, der ser enormt indbydende ud samtidig med, det smager forrygende.
Moderne asiatisk tapas restaurant.
Michelin restauranten Kiin Kiin har sammensat et menukort båret af sæsonen med fokus på de gode råvarer - tilberedt til take-away.
Er du til autentisk thai-mad med masser af friske krydderurter og smag? Så er Kiin Kiin's nyeste skud på stammen noget for dig.
Oplev koreansk madkultur og bestil retter som hjemmelavet kimchi, dumplings, jeon, tteok galbi, jab chae og mange flere.
Kulinaris tilbyder lækre sandwich, pizzaer og salater. Sandwich og pizzaer bliver tilberedt i en stenovn, hvilket giver et sprødt og lækkert brød.
Mad man ville kunne finde i små boder på gaden i Japan, eller i de japanske hjem. Kuma laver også retter der kombinerer de japanske ingredienser med nogle af de ingredienser vi kender i Danmark og Europa - såkaldte fusionsretter.
Mad inspireret af det japanske gadekøkken - dog med sidespring til Kina og resten af Asien. Stilen er uformel, utraditionel og nutidig - men altid med fokus på smagen.
Lêlê Street Kitchen er en vietnamesisk take-away. Konceptet er en asiasisk fast casual take-away, baseret på Lêlês egne opskrifter.
Vil du gerne have en italiensk pizza fra et ægte pizzeria? Hos Made in Italy laves der italiensk pizza, som er bagt på mel med Kamut og den særlige surdej, som hedder Napolitano. Dermed kan du altid regne med en ekstra sprød bund, når pizzaen er fra Made In Italy.
Mæxico Skindergade, tidligere kendt som Barburrito, laver frisk mexicansk mad med masser af knald på smagen og med et glimt i øjet. Maden er super fastfood uden junk!
NEIGHBOURHOOD er en moderne fortolkning af den klassiske italienske pizza. Den er lettere, sprødere, grønnere, flottere og selvfølgelig er smagen i top.
Autentisk kantonesisk køkken, hvor alt er hjemmelavet. På det store menukort finder du de velkendte retter som Dim Sum, Hot pots og stegte ris.
PALÆO er ren og naturlig mad og drikke, der ikke indeholder gluten, laktose eller tilsat stivelse, sukker eller konserveringsmidler.
Autentisk spansk restaurant og tapasbar. Menukortet byder på autentiske specialiteter fra det spanske køkken, som tilberedes af erfarne spanske kokke.
Moderne mexicansk mad hvor menuen er udarbejdet til at behage kunden, om end man vil have et let måltid eller et komplet måltid til rimelige priser.
Brasiliansk Churrasco koncept. Konceptet går ud på at kødet bliver grillet på roterende spyd i en Churrasco-grill.
Restaurant Fabio byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.
Klassisk dansk smørrebrød lavet fra bunden af de bedste råvarer.
Det nordiske køkken får inspiration fra syden og keerer smagsfulde retter. Alt laves fra bunden og fokus ligger på friskhed samt sæsonens råvarer.
Ricemarket er et autentisk asiatisk gadekøkken og på menuen finder du alle de klassiske retter - også den berømte røde karry.
Ristorante L'IMPERATORE tilbyder et lille stykke af Italien, hvor råvarerne altid er friske og maden altid velsmagende.
Silom præsenterer det thailandske køkken, der kan tilfredsstille enhver smag.
Hos Smagsløget har vi, siden 2008 forsøgt at levere Københavns bedste sandwich hvilket vi er sluppet rimeligt godt afsted med, hvis vi selv skal sige det! Vi har et varieret udvalg af sandwich på vores menukort med masser af forskellige oste, skinker, pølser mm.. Vi har derudover også en stort sortiment af drikkevarer. Alle vores sandwich er frisklavet og bliver grillet inden servering. Velbekomme!
100% vegansk restaurant med et stort udvalg af lækre sunde retter.
Kvalitets køkken med et bredt udvalg af burgere, steak, salater og sandwich.
Som en af de første i København startede Sticks’n’Sushi i 1994 med at servere sushi og klassiske yakitori sticks.
Sushi Saiko går op i økologi og anvender udelukkende bærdygtig certificeret fisk og skaldyr. Sushi Saiko har sølvmærke i økologi, som den første i Danmark.
The Kitchen er visionen om en simpel mad-ud-af-huset.
Ægte Sydindisk kogekunst hvor alt bliver lavet fra bunden.
SUD er et autentisk italiensk trattoria der byder på alt fra antipasti til pasta.
Un mercato er et italiensk rotisserie, hvor porchetta og kyllinger bliver grillet på spyd.
Vaca tilbyder mexicansk takeaway fuld af smagsoplevelser.
Vandkunsten tilbereder snadwich baseret på et hjemmelavet koncept. Inspirationen er fundet i det italienske køkken, som er rigt på grøntsager og lækkert brød.
Moderne thai mad lavet på friske råvarer.
Wokshop er et ”thailandsk cantina” koncept baseret på nogle simple ideer om velsmagende mad, høj kvalitet og velvære.
Yoburger’s mission er at lave smagfuld og kvalitets fastfood uden så meget cirkus.