’Aroii’ tilbyder takeaway inspireret af den spirende thailanske køkken tradition, lavet med moderne metoder, og af friske nordiske råvarer. Restauranten er startet af den anerkendte kok Henrik Yde Andersen, som bl.a. er kendt fra TV programmet Masterchef.
De thailandske madtraditioner er internationalt anerkendte for retter med den nøjagtig rette mængde af kryderier og den velovervejede tilberedning af maden, hvilket er fundamentet for de tailandske kokke. Her anvendes krydderier i rette mængder, for at give maden smag – hvilket ligeledes gør sig gældende for kokkene hos Aroii. Thailandsk mad kan dog udfoldes på mange forskellige facetter, og Aroii takeaway er skabt, med det formål at give en oplevelse af moderne asiatisk takeaway, hvor der er fokus på nyskabelse og god kvalitet.
Råvarekvaliteten er yderst vigtig for Aroiis ejer Henrik Yde Andersen, og derfor er råvarerne, som benyttes i Aroiis retter dyrket og håndteret af lokale leverandører fordelt rundt om i Norden.
Det sikrer, at maden ikke behøver sprøjets for at kunne holde til den lange transport op igennem Europa, men dagligt kan leveres frisk og anvendes på dagen. Det sikrer, at råvarene har en god kvalitet.
Aroiis ejer Henrik Yde Andersen var i 2011 en del af dommerpanelet på TV3 programmet Masterchef. Programmet havde blandt andet TV værten Timm Vladimir med som deltager.
Aroii er en restaurant specialiseret i thailandsk takeaway, og udspringer fra et solidt fundament i andre kendte restauranter herunder; The Ricemarket og Kiin Kiin.
https://roomservice.dk/AroiiThailandskGuldbergsgade 23, 2200 København Nsprød forårsrulle med gris og sød chili. 3 stk.
sprød forårsrulle med gris og sød chili. 3 stk.
4 stk. små, seje og smagfulde fiskekager med agurke salat.
4 stk. små, seje og smagfulde fiskekager med agurke salat.
5 stk. sprøde sesamstegte rejer med delikat wasabi mayo.
5 stk. sprøde sesamstegte rejer med delikat wasabi mayo.
5 stk. lækre kyllinge satay med smagfuld jordnødde dip.
5 stk. lækre kyllinge satay med smagfuld jordnødde dip.
Lækker, spicy salat med grillet oksekød, mynte og rødløg.
Lækker, spicy salat med grillet oksekød, mynte og rødløg.
Cremet kokos suppe med svampe og citrongræs.
Cremet kokos suppe med svampe og citrongræs.
Lækker, krydret suppe med rejer, citrongræs & galangal.
Lækker, krydret suppe med rejer, citrongræs & galangal.
Lækre soya glacerede kyllingeboller med sesam.
Lækre soya glacerede kyllingeboller med sesam.
Sprøde og smagfulde calamari med chilimayo.
Sprøde og smagfulde calamari med chilimayo.
Lækker tun tatar med soya og lime.
Lækker tun tatar med soya og lime.
2 stk. friske forårsruller med smagfuld and og rejer.
2 stk. friske forårsruller med smagfuld and og rejer.
Frisk gulerodssalat med sesam og soya marinade.
Frisk gulerodssalat med sesam og soya marinade.
Delikat gau bao som er en hvedebolle med braisseret gris og hoisin mayo.
Delikat gau bao som er en hvedebolle med braisseret gris og hoisin mayo.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
En delikat thailandsk ret.
En delikat thailandsk ret.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Stegte nudler med lækre rejer, jordnødder & tamarin.
Stegte nudler med lækre rejer, jordnødder & tamarin.
Lækker suppe med wonton og urter.
Lækker suppe med wonton og urter.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Smagfulde spareribs med sød soya & ingefær m. nuddel salat
Smagfulde spareribs med sød soya & ingefær m. nuddel salat
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Serveres med æggenudler.
Serveres med æggenudler.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
Med ris.
Med ris.
Serveres med ris.
Serveres med ris.
sprød forårsrulle med gris og sød chili. 3 stk.
2 stk. friske forårsruller med smagfuld and og rejer.
5 stk. sprøde sesamstegte rejer med delikat wasabi mayo.
Serveres med ris.
Mandag: | 17:30 - 21:00 |
Tirsdag: | 17:30 - 21:00 |
Onsdag: | 17:30 - 21:00 |
Torsdag: | 17:30 - 21:00 |
Fredag: | 17:30 - 21:00 |
Lørdag: | 17:30 - 21:00 |
Søndag: | 17:30 - 21:00 |
Aroii Nørrebro
’Aroii’ tilbyder takeaway inspireret af den spirende thailanske køkken tradition, lavet med moderne metoder, og af friske nordiske råvarer. Restauranten er startet af den anerkendte kok Henrik Yde Andersen, som bl.a. er kendt fra TV programmet Masterchef.
De thailandske madtraditioner er internationalt anerkendte for retter med den nøjagtig rette mængde af kryderier og den velovervejede tilberedning af maden, hvilket er fundamentet for de tailandske kokke. Her anvendes krydderier i rette mængder, for at give maden smag – hvilket ligeledes gør sig gældende for kokkene hos Aroii. Thailandsk mad kan dog udfoldes på mange forskellige facetter, og Aroii takeaway er skabt, med det formål at give en oplevelse af moderne asiatisk takeaway, hvor der er fokus på nyskabelse og god kvalitet.
Råvarekvaliteten er yderst vigtig for Aroiis ejer Henrik Yde Andersen, og derfor er råvarerne, som benyttes i Aroiis retter dyrket og håndteret af lokale leverandører fordelt rundt om i Norden.
Det sikrer, at maden ikke behøver sprøjets for at kunne holde til den lange transport op igennem Europa, men dagligt kan leveres frisk og anvendes på dagen. Det sikrer, at råvarene har en god kvalitet.
Aroiis ejer Henrik Yde Andersen var i 2011 en del af dommerpanelet på TV3 programmet Masterchef. Programmet havde blandt andet TV værten Timm Vladimir med som deltager.
Aroii er en restaurant specialiseret i thailandsk takeaway, og udspringer fra et solidt fundament i andre kendte restauranter herunder; The Ricemarket og Kiin Kiin.