Bakery by Hermann

Ingen anmeldelser endnu

Hos Bakery by Hermann stiller vi store krav - store krav til os selv og til kvaliteten af de brød og kager vi sender ud af huset. Brødet fra Bakery by Hermann er kold- og langtidshævet, og med vores egen surdej får vi den gode dybe smag og karakteritiske sprøde skorpe. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Bakery by Hermann afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Charlottenlund
Jægersborg alle 37
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 09:00 - 16:00
Nærum
Nærum Hovedgade 70
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 09:00 - 16:00
Virum
Virum Torv 4
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 09:00 - 16:00

Bakery by Hermann

Hos Bakery by Hermann stiller vi store krav - store krav til os selv og til kvaliteten af de brød og kager vi sender ud af huset. Brødet fra Bakery by Hermann er kold- og langtidshævet, og med vores egen surdej får vi den gode dybe smag og karakteritiske sprøde skorpe. Langtidshævede brød fra Bakery by Hermann er altid friske og lækre og vi bager tidlig morgen og resten af dagen, for at sikre at vi altid har frisk brød til vores kunder.

Hos Bakery by Hermann er vores filosofi at give kunden en kompromisløs oplevelse. Det gør vi ved at bage vores brød ud fra naturlighed, traditioner og ikke mindst den autentiske smagsoplevelse. Vores brød bliver bagt med mel uden stråforkortere og unødvendige tilsætningstoffer og det har vores bageri certifikat på.

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra Bakery by Hermann
Andre madglade kunder har lige bestilt
Økologisk skyr eller chiagrød
27 kr.
Riberhus Mellemlagret
45 kr.
Müslihaps
69 kr.
Chokolade croissant
21 kr.
Rugbrødsboller græskar
15 kr.
Chia Sticks
15 kr.
Chat med os