Semolina-brød/bolle/flute:Brødet er lyst og har en blød skorpe. Mange anbefaler det til fisk og andet pålæg på grund af den milde smag
Hermannsbrød:Et blødt brød med få kerner. Atypisk for dette brød er at det indeholder kartoffelmel.
Signatur-brød/bolle/flute:Brødet er det brød med flest kerner, da der både er kerner at finde udenpå ogindeni.
Nordic Sourdough-brød/bolle:Gældende for alle surdejsbrød er, at de er mere syrlige i smagen. Nordic Sourdough er et klassisk surdejsbrød uden for mange kerner.
Ølands-brød/bolle:Brødet er på overfladen drysset med rugflager og chiafrø, men er uden kerner indeni. Både ølandshveden og denmørke malt gør at det færdigbagte brød får en mørkere farve.
Nordic Sourdough-brød/bolle:Gældende for alle surdejsbrød er, at de er mere syrlige i smagen. Nordic Sourdough er et klassisk surdejsbrød uden for mange kerner.
Signatur-brød/bolle/flute:Brødet er det brød med flest kerner, da der både er kerner at finde udenpå ogindeni.
Ølands-brød/bolle:Brødet er på overfladen drysset med rugflager og chiafrø, men er uden kerner indeni. Både ølandshveden og denmørke malt gør at det færdigbagte brød får en mørkere farve.
Semolina-brød/bolle/flute:Brødet er lyst og har en blød skorpe. Mange anbefaler det til fisk og andet pålæg på grund af den milde smag
Hermannsbrød:Et blødt brød med få kerner. Atypisk for dette brød er at det indeholder kartoffelmel.
Kagen består af en luftig chokolademousse, hvor halvdelen bages i ovnen. Den bagte chokolademousse bliver til en saftig chokoladekage, som toppes med den anden halvdel chokolademousse. Da kagen er bagt uden hvedemel kan denne kage nydes af glutenallergikere.
Lavet på en hasselnøddebund med en mangomousse
Klassisk citronmåne med en syrlig citrontopping drysset med frysetørret hindbær samt hakket pistacienødder
Denne tærte minder meget om den klassiske jordbærtærte, blot med blåbær og hindbær. Bunden er lavet på en mørdej penslet med mørk chokolade.
Klassisk chokoladekage med chokoladetopping drysset med mandelflager.
Vores brownie er en tung chokoladekage toppet med peanuts.
Denne kage er en Italiensk kransekage med hasselnødder. Denne kan nydes af glutenallergikere
Hermannsbrød:Et blødt brød med få kerner. Atypisk for dette brød er at det indeholder kartoffelmel.
Kagen består af en luftig chokolademousse, hvor halvdelen bages i ovnen. Den bagte chokolademousse bliver til en saftig chokoladekage, som toppes med den anden halvdel chokolademousse. Da kagen er bagt uden hvedemel kan denne kage nydes af glutenallergikere.
Mandag: | 09.00 - 18.00 |
Tirsdag: | 09.00 - 18.00 |
Onsdag: | 09.00 - 18.00 |
Torsdag: | 09.00 - 18.00 |
Fredag: | 09.00 - 18.00 |
Lørdag: | 09.00 - 16.00 |
Søndag: | 09.00 - 16.00 |