Mæxico – mexicansk gourmet takeaway

145 anmeldelser

Mexikanske tacos og burritos

Bestil frisk, lækkert og velsmagende mexicansk gourmet take away fra Mæxico. Vælg fra et menukort, der kombinerer de bedste råvarer fra det mexicanske og danske køkken. Hos Mæxico får du frisk mexikansk take away med masser af knald på smagen og et glimt i øjet!
Mæxicos forrygende tacos og burritos leveres direkte til døren i hele København indenfor 1 time med Room Service.
læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Mæxico (Barburrito) afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Skindergade
Skindergade 36
11 anmeldelser
Lukket

Mexicansk street food med danske råvarer

Hos Mæxico staves mexicansk med ”æ”, fordi menuerne er et mix match af alle de fantastiske råvarer man finder i det mexicanske køkken, såvel som i det danske. Mæxico er et gastronomisk koncept, som tager udgangspunkt i det mexicanske gadekøkken. Med en tanke om ikke at være 'mæxi-fundamentalister', eksperimenterer Mæxico med kombinationer af smage fra danske sæsonvarer, fortolket gennem det mexicanske gadekøkken til forrygende gourmet take away.

Mexicanske traditioner som gourmet take away

Hos Mæxico kan du bl.a. berige smagsløgene med autentiske mexicanske retter, såsom stegte madbananer, tostadas, burritos og tacos, som der serveres med en skarp smag af sydlige krydderier og friske grøntsager. Take away menukortet byder også på ægte mexikanske forretter som f.eks. ceviche, grillede majskolber og tuna tostada - og selvfølgelig en mexikansk brownie med frisk passionsfrugt som den perfekte afslutning på din mexikanske gourmet take away oplevelse.    

Gourmet takeaway, som let kan deles

I Mexico er det, ligesom i Spanien, meget normalt med mange små retter. Vi anbefaler, at du bestiller 1 forret og 4-6 tacos eller 1 burrito pr. person. Alle Mæxico's take away menuer er designet til at kunne deles, så det er muligt at bestille og få leveret forskellige retter, og dermed smage på lidt af det hele, sammen med den eller dem du nyder dit måltid med. 

Et anmelderrost mexicansk køkken

AOK kaldte Mæxico for ”Danmarks første rigtig mexicanske restaurant” og uddybede med at kalde den specielle taco, for ”Byens bedste taco”. Mæxico tager udgangspunkt i det mexicanske køkken, og adskiller sig derfor fra de mange restauranter, som laver tacos og burritos med inspiration fra Amerika. Oplevbyen.dk var ligeledes stort begejstrede for de bløde tortillas og tacos, som de oplevede var lige så lækre, som dem man får i det sydlige Mexico.

Mæxico - sund mexikansk takeaway

Hos Mæxico kan du spise dig mæt i takeaway med god samvittighed. Menuerne er sammensat af hjemmelavet og masser af friske og sprøde grøntsager. Der er derfor masser af næring i Mæxicos mad, og den tilpassede mængde af chilli sætter din forbrænding i vejret. Mæxico er derfor et godt valg, når du har lyst til gourmet takeaway, der komplementerer den sunde livsstil. Room Service leverer din mexikanske take away direkte fra Mæxico til dig - til tiden og uden omveje. 

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra Mæxico (Barburrito)
Andre madglade kunder har lige bestilt
Menu (Saml-selv-tacos) - Taco Pack
175 kr.
Tostada m. tun
90 kr.
Menu - Burrito
149 kr.
Grillet Majskolbe
74 kr.
Menu (Saml-selv-tacos) - Taco Pack +
185 kr.
Menu - Salat
149 kr.
Chat med os