Bindia

43 anmeldelser

Indisk gourmet takeaway i København.

B'india dyrker kunsten, at få bæredygtighed og smag til at smelte sammen med overlegen håndværk og erfaring. B'india er udover rigtig lækker indisk mad, fokuseret på økologi og bæredygtighed. Derfor giver B'india dig mulighed for, at nyde friske og lækre indiske retter leveret i grøn indpakning, og vi hos Room Service sørger for at få maden leveret hjem til dig.

B'india har været økologisk siden 2015, og benytter derfor hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer eller friture i deres madlavning. Deres bæredygtighed fremgår også da de kun anvender grøn strøm, har sagt farvel til plastik, og har tæt på ingen madspild. Du skal vælge B'india, hvis du gerne vil bidrage til en grønne fremtid, samt ønsker lækker indisk mad.
læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Bindia afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Amagerbrogade 146, st. th
2300 København S
13 anmeldelser
Åben i dag: 16:30 - 21:00
Blegdamsvej 130
2100 København Ø
9 anmeldelser
Åben i dag: 16:30 - 21:00
Elmegade 6
2200 København N
7 anmeldelser
Åben i dag: 16:30 - 21:00
Gammel Kongevej 141
1850 Frederiksberg C
8 anmeldelser
Åben i dag: 16:30 - 21:00
Lyngby Hovedgade 72E
2800 Kongens Lyngby
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 16:30 - 21:00
Søborg Hovedgade 57
2860 Søborg
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 16:30 - 21:00

Bestil Bindia take away online

Bindia åbnede deres første restaurant på Trianglen i 2003. Tanken var, at det udelukkende skulle være en restaurant, men efter stor efterspørgsel fra kunderne, gik de over i take away segmentet. Herefter er det gået stærkt for Bindia. i 2006 åbnede de Danmarks første rendyrkede take away for indisk mad - bestil take away online hos Room Service og få leveret vegansk superfood direkte til din dør eller arbejdsplads.

Bæredygtighed er en vigtig faktor

Bindia dyrker kunsten, at få bæredygtighed og smag til at smelte sammen med overlegen håndværk og erfaring. B'india er udover rigtig lækker indisk mad, fokuseret på økologi og bæredygtighed.  Derfor giver Biindia dig mulighed for, at nyde friske og lækre indiske retter leveret i grøn indpakning, og vi hos Room Service sørger for at få maden leveret hjem til dig.

Bindia har siden 2015 haft Det Økologiske Spisemærke, hvilket vil sige de er 30-60% økologiske, hvor de hverken bruger konserveringsmidler, farvestoffer eller friture i deres madlavning. Deres bæredygtighed fremgår også da de kun anvender grøn strøm, har sagt farvel til plastik, og har tæt på ingen madspild. Du skal vælge B'india, hvis du gerne vil bidrage til en grønne fremtid, samt ønsker lækker indisk mad.

Ydermere, benytter Bindia sig også af grønnere indpakning. Deres bæreposer, menukort og take away skåle, er fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir.

En sund madfilosofi

Bindias madfilosofi stammer fra en af verdens ældste medicinske videnskaber: Ayurveda, oversat til dansk: "Viden om livet og at leve længe". Ejeren af Bindia, Amer, har studeret netop denne medicinske videnskab, og har formået, at sammensætte dette med hans madlavning. Hans morfar var Ayurveda læge og har derfor altid haft godt kendskab til den gamle medicinale videnskab. i Ayurveda fungerer mad som forebyggende medicin og er her med til at skabe den primære drivkraft bag en god og sund krop, samt et stærkt immunforsvar.

Andre madglade kunder har lige bestilt
Chicken Biryani
155 kr.
Lamb Biryani
180 kr.
Paneer Biryani
155 kr.
Chicken Platter
155 kr.
Lamb Platter
180 kr.
Paneer Platter
155 kr.
Chat med os