Bonjour Vietnam har specialiseret sig i at servere de traditionelle vietnamesiske retter, på en ny og moderne måde, for at skabe den autentiske oplevelse af det vietnamesiske køkken. Derfor kan du bestille retter, såsom den vietnamesiske nationalret: Pho bó. En mildt krydret oksekødsuppe med nudler og oksefilet, stegt efter behov.
Du kan derfor se frem til at opleve det fineste fra det vietnamesiske køkken, der ofte anses som det mest varierende og eksperimenterende af de asiatiske køkkener.
Bonjour Vietnam blev som den eneste danske vietnamesiske restaurant, først nomineret og senere belønnet med en pris for bedste vietnamesiske restaurant fra mad-dommerne bag World Luxury Restaurant Award. Juryen skrev, at Bonjour Vietnam kombinerer traditionel og moderne vietnamesiske retter, og leverer udsøgt høj kvalitet, som baggrund for prisen. World Luxury Restaurant Award er meget anerkendt, for den kritiske granskning af restauranter, og prisen kvalificerer Bonjour Vietnam, som Europas bedste vietnamesiske restaurant.
Herhjemme har Bonjour Vietnam også høstet store roser, hvor Politikens madanmelder bl.a. skrev: ”Maden imponerer, og priserne er i bund på Bonjour Vietnam” og uddybede med ”min medspiser har været i Vietnam tre gange, og kunne ikke stoppe med at bestille”.
AOKs mad-anmelder skrev: ”De stegte giò-ruller er blandt de bedste jeg har fået”.
Det vietnamesiske køkken er kendt for an anvende store mængder rå grøntsager, magert kød og kalorielette nudler i alle retter. Hos Bonjour Vietnam anvender de kun friske råvarer, og du kan derfor nyde nem takeaway, som både smager fantastisk, og tilmed er sundt.
Bonjour Vietnam drives af vietnamesiske Quynh Tran og hendes mor Loan Nquan, som begge er vokset op med vietnamesisk mad og med en fortid som kok på et af Vietnams bedste hoteller. Bonjour Vietnam’s mission er at tilbyde et både moderne og traditionelt vietnamesisk køkken af særlig høj kvalitet, og det har du nu mulighed for at udforske.
https://roomservice.dk/Bonjour-VietnamVietnamesiskVesterbrogade 44, 1620 København VDen kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade nudler & skiver af mør oksefilet.
Serveres med lime, frisk koriander og bønnespirer
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade nudler & stykker af mørt kyllingekød.
Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.
Specialitet fra den by, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med fine risnudler & vietnamesisk mortadelpølse.
Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter & løg.
Serveres med vietnamesisk salat & vores hjemmelavede sauce.
Med hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie & fiskesauce.
Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie & fiskesauce.
Friske vietnamesiske ruller med tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler, peberfrugt, agurk og frisk koriander og mynte, svøbt i frisk rispapir.
Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe & bionda salat.
Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svamp & bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.
Friske ruller med mango, fintskåret æble, letstegt oksefilet & friske urter.
- Cha Gio: Stegte forårsruller med hakket kylling
- Goi Bo: Vietnamesisk salat med oksefilet
- Bun bo Hue nho: Stærkt krydret oksekødssuppe med risnudler (lille)
- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer
- Ga xao hat dieu: Stegte kyllingestykker tilberedt med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør.
- Ca chien xu: Sprødstegt torskefilet
- Ca ngu sac: Salat med frisk fersk laks, tunfisk og lakserogn
- Muc xao sate: Stegt blæksprutte med grøntsager i rød chilisauce og ris som tilbehør
- Goi cuon Chay: Friske vietnamesiske rispapirruller med stegt tofu og grøntsager
- Com cha gio Chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld, serveret med stegte ris og salat.
- Cha gio: Stegte forårsruller med hakket kylling
- Cha gio Tom thit: Stegte forårsruller med rejer og hakket svinekød
- Ca chien xu: Sprødstegt torskefilet
- Hoanh thanh chien: Sprødstegte ravioli med hakket kylling
- Hoanh thanh Tom: Sprødstegte dumplings med rejer og svinekød
- Tom chien xu: Sprødstegte panerede rejer med panko rasp
- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer
- Ca hoi cuon: Friske ruller med råmarineret laks
- Ca ngu cuon: Friske ruller med råmarineret tunfisk
- Ca hoi tron: Friske stykker af spicy råmarineret laks
- Ca ngu sac: Friske stykker af fersk laks, tunfisk og lakserogn
- Ga xao hat dieu: Stegte kyllingestykker med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør
- Pho bo to: Oksekødsuppe med flade risnudler (stor)
- Hoanh thanh chien: Sprødstegte ravioli med hakket kylling
- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer
- Goi ca hoi: Salat med råmarineret laks
- Vit quay ngu sac: Stegt and, der serveres med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør
- Tom chien xu: Sprødstegte panerede rejer med panko rasp
- Tom xao hat dieu: Stegte rejer med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør
- Hai san xao thap cam: Stegt blæksprutte, blå muslinger og rejer med grøntsager og lidt chili og ris som tilbehør
- Ga sot chua ngot: Sur sød kylling med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør
- Bun bo xao: Stegte risnudler med marineret oksefilet
- Com chien ga: Stegte ris med tilberedt med kyllingestykker og grøntsager
- Cha gio: Stegte forårsruller med hakket kylling
- Tom chien xu: Sprødstegte panerede rejer med panko rasp
- Bit Tet Mi: Grillet oksefilet med nudler og grøntsager
- Vit quay ngu sac: Stegt and, der serveres med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør
- Com chien ga: Stegte ris med kylling og grøntsager
TRE FORRETTER
- Hoanh thanh chien: Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med kylling
- Cha gio: Stegte vietnamesiske forårsruller
- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer
HOVEDRETTER
- Bun bo xao: Stegte risnudler med marineret oksefilet, friske grøntsager, løg og hvidløg
- Ga xao hat dieu: Stegte kyllingestykker tilberedt med friske grøntsager og cashewnødder
- Muc xao sate: Stegte blæksprutter tilberedt med friske grøntsager og lidt chili
- Goi ca hoi: Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, mango, sesamfrø og peanuts
DESSERT
Banh so co la: Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter
Cha gio Chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld
Goi rau chay: Salat med tofu, mango, papaya og grøntsager
Com chien chay: Stegte ris med tofu og grøntsager
Hoanh thanh Chay: Sprødstegte vietnamesiske ravioli med vegetarfyld
Cha gio Chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld
Goi cuon chay: Friske vietnamesiske rispapirruller med stegt tofu og grøntsager.
Ga chien xu: Sprødstegt paneret kyllingefilet med panko rasp
Ca chien xu: Sprødstegt fiskefilet
Mi ga xao: Stegte nudler med kyllingestykker og grøntsager
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade nudler & skiver af mør oksefilet.
Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade nudler & stykker af mørt kyllingekød.
Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.
Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med nudler og vietnamesisk mortadella pølse.
Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg & friske bønnespirer svøbt i en rispandekage.
Serveres med nudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø & finthakkede peanuts ovenpå.
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa og tilberedt med årstidens friske grøntsager.
Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager.
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte grøntsager og cashewnødder.
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager & cashewnødder.
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager & cashewnødder.
Stegte nudler med marineret oksefilet.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.
Stegte nudler med marinerede kyllingestykker.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og løg.
Stegte nudler med tigerrejer.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.
Stegte ris med marineret oksefilet.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.
Stegte ris med marinerede kyllingestykker.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.
Stegte ris med tigerrejer.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.
Stegt and der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.
Stegte tigerrejer, blæksprutte & blåmuslinger.
Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager & lidt chili.
Stegte blæksprutter tilberedt med hvidløg & sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.
Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts
Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.
Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.
Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.
Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.
Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.
Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.
Vietnamesisk salat med tigerrejer, blæksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.
Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.
Salat med årstidens grøntsager & rosastegt oksefilet.
Serveres i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og&peanuts & garneret med sesamfrø.
Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.
Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.
Vegetar salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål & gulerod.
Serveres i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø & peanuts.
Vegetar ret - stegt tofu med årstidens friske grøntsager (serveres med ris som tilbehør).
Vegetar ret - stegte risnudler med tofu årstidens friske grøntsager, løg & hvidløg.
Vegetar ret - sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce & forårsløg.
Bonjour Vietnam har specialiseret sig i at servere de traditionelle vietnamesiske retter, på en ny og moderne måde, for at skabe den autentiske oplevelse af det vietnamesiske køkken. Derfor kan du bestille retter, såsom den vietnamesiske nationalret: Pho bó. En mildt krydret oksekødsuppe med nudler og oksefilet, stegt efter behov.
Du kan derfor se frem til at opleve det fineste fra det vietnamesiske køkken, der ofte anses som det mest varierende og eksperimenterende af de asiatiske køkkener.
Bonjour Vietnam blev som den eneste danske vietnamesiske restaurant, først nomineret og senere belønnet med en pris for bedste vietnamesiske restaurant fra mad-dommerne bag World Luxury Restaurant Award. Juryen skrev, at Bonjour Vietnam kombinerer traditionel og moderne vietnamesiske retter, og leverer udsøgt høj kvalitet, som baggrund for prisen. World Luxury Restaurant Award er meget anerkendt, for den kritiske granskning af restauranter, og prisen kvalificerer Bonjour Vietnam, som Europas bedste vietnamesiske restaurant.
Herhjemme har Bonjour Vietnam også høstet store roser, hvor Politikens madanmelder bl.a. skrev: ”Maden imponerer, og priserne er i bund på Bonjour Vietnam” og uddybede med ”min medspiser har været i Vietnam tre gange, og kunne ikke stoppe med at bestille”.
AOKs mad-anmelder skrev: ”De stegte giò-ruller er blandt de bedste jeg har fået”.
Det vietnamesiske køkken er kendt for an anvende store mængder rå grøntsager, magert kød og kalorielette nudler i alle retter. Hos Bonjour Vietnam anvender de kun friske råvarer, og du kan derfor nyde nem takeaway, som både smager fantastisk, og tilmed er sundt.
Bonjour Vietnam drives af vietnamesiske Quynh Tran og hendes mor Loan Nquan, som begge er vokset op med vietnamesisk mad og med en fortid som kok på et af Vietnams bedste hoteller. Bonjour Vietnam’s mission er at tilbyde et både moderne og traditionelt vietnamesisk køkken af særlig høj kvalitet, og det har du nu mulighed for at udforske.
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter & løg.
Serveres med vietnamesisk salat & vores hjemmelavede sauce.
Med hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade nudler & skiver af mør oksefilet.
Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.
Mandag: | 17.00 - 21.45 |
Tirsdag: | 17.00 - 21.45 |
Onsdag: | 17.00 - 21.45 |
Torsdag: | 17.00 - 21.45 |
Fredag: | 17.00 - 21.45 |
Lørdag: | 17.00 - 21.45 |
Søndag: | 17.00 - 21.45 |