Kurven er tom.
Levering
Vælg leveringssted for pris
Varetotal:
0,00 kr.
0 0,00 kr.

Bonjour Vietnam - Menu

Tom lan bot: Sprødstegte panerede rejer

95 kr.

Ca ngu sac: Frisk fersk laks, tunfisk og lakserogn

149 kr.

Pho Bò nho - Vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler

89 kr.

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade nudler & skiver af mør oksefilet.

Serveres med lime, frisk koriander og bønnespirer

Pho Gà nho - Hønsekødsuppe med risnudler

89 kr.

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade nudler & stykker af mørt kyllingekød.

Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.

Hoành Thánh Chiên Giòn - Stegte vietnamesiske ravioli

89 kr.

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter & løg.

Serveres med vietnamesisk salat & vores hjemmelavede sauce.

Cha Giò (nem) - Stegte forårsruller

89 kr.

Med hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

Cá Ngir Tron Dau Mè - Spicy tunfisk

139 kr.

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie & fiskesauce.

Cá Hoi Tron Dau Mè - Spicy laks

119 kr.

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie & fiskesauce.

Goi Cuon - Friske ruller

95 kr.

Friske vietnamesiske ruller med tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler, peberfrugt, agurk og frisk koriander og mynte, svøbt i frisk rispapir.

Cá Ngir Cuon Diep - Friske ruller med tunfisk

95 kr.

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe & bionda salat.

Cá Hoi Cuon Nam - Friske ruller med laks

95 kr.

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svamp & bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

Menu 1

195 kr.

- Cha Gio: Stegte forårsruller med hakket kylling
- Goi Bo: Vietnamesisk salat med oksefilet

Menu 2

290 kr.

❏ Oksekødsuppe med flade risnudler (lille).

❏ Friske rispapirruller med kylling og rejer.

❏ Stegte kyllingestykker tilberedt med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør.

Menu 3

350 kr.

- Ca chien xu: Sprødstegt torskefilet
- Ca ngu sac: Salat med frisk fersk laks, tunfisk og lakserogn
- Muc xao sate: Stegt blæksprutte med grøntsager i rød chilisauce og ris som tilbehør

Menu 4 (Vegetar)

180 kr.

- Goi cuon Chay: Friske vietnamesiske rispapirruller med stegt tofu og grøntsager
- Com cha gio Chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld, serveret med stegte ris og salat.

Menu 5 (små sprøde retter til 2 personer)

450 kr.

❏ Stegte forårsruller med hakket kylling.

❏ Sprødstegt torskefilet.

❏ Sprødstegte ravioli med hakket kylling.

❏ Sprødstegte panerede rejer med panko rasp.

Menu 6 (små friske retter til 2 personer)

490 kr.

- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer
- Ca hoi cuon: Friske ruller med råmarineret laks
- Ca ngu cuon: Friske ruller med råmarineret tunfisk
- Ca hoi tron: Friske stykker af spicy råmarineret laks
- Ca ngu sac: Friske stykker af fersk laks, tunfisk og lakserogn

Menu 7 (til 2 personer)

260 kr.

- Ga xao hat dieu: Stegte kyllingestykker med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør
- Pho bo to: Oksekødsuppe med flade risnudler (stor)

Menu 8 (til 2 personer)

460 kr.

- Hoanh thanh chien: Sprødstegte ravioli med hakket kylling
- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer
- Goi ca hoi: Salat med råmarineret laks
- Vit quay ngu sac: Stegt and, der serveres med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør

Menu 9 (Skaldyrsmenu) (til 2 personer)

395 kr.

- Tom chien xu: Sprødstegte panerede rejer med panko rasp
- Tom xao hat dieu: Stegte rejer med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør
- Hai san xao thap cam: Stegt blæksprutte, blå muslinger og rejer med grøntsager og lidt chili og ris som tilbehør

Menu 10 (børnevenlig familesmenu, nok til 2 voksne og 1 - 2 børn)

395 kr.

❏ Salat med stegte forårsruller.

❏ Stegte risnudler med marineret oksefilet.

❏ Stegte ris med tilberedt med kyllingestykker og grøntsager.

Menu 11 (børnevenlig familesmenu, nok til 2 voksne og 2 - 3 børn)

620 kr.

❏ Stegte forårsruller med hakket kylling.

❏ Sprødstegte panerede rejer med panko rasp.

❏ Stegte oksefilet med risnudler og grøntsager.

❏ Stegt and, der serveres med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør.

❏ Stegte ris med kylling og grøntsager.

Menu 12: SUPER TILBUD TIL CATERING (8 retter, skal bestilles til 8 personer)

2.800 kr.

TRE FORRETTER
- Hoanh thanh chien: Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med kylling
- Cha gio: Stegte vietnamesiske forårsruller
- Goi cuon: Friske rispapirruller med kylling og rejer

HOVEDRETTER
- Bun bo xao: Stegte risnudler med marineret oksefilet, friske grøntsager, løg og hvidløg
- Ga xao hat dieu: Stegte kyllingestykker tilberedt med friske grøntsager og cashewnødder
- Muc xao sate: Stegte blæksprutter tilberedt med friske grøntsager og lidt chili
- Goi ca hoi: Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, mango, sesamfrø og peanuts

DESSERT
Banh so co la: Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter

Menu 13 (vegetar)

250 kr.

Cha gio Chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld
Goi rau chay: Salat med tofu, mango, papaya og grøntsager
Com chien chay: Stegte ris med tofu og grøntsager

Menu 14 (vegetar, små retter)

220 kr.

Hoanh thanh Chay: Sprødstegte vietnamesiske ravioli med vegetarfyld
Cha gio Chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld
Goi cuon chay: Friske vietnamesiske rispapirruller med stegt tofu og grøntsager.

MENU 15 (børnevenlig, nok til 1 voksne og 1 barn)

280 kr.

Hoanh thanh: Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med kylling.

Ca chien xu: Sprødstegt fiskefilet

Bun ga xao: Stegte nudler med kyllingestykker og grøntsager

Com cha gio: Forårsruller med hakket kylling, servet med ris og salat

149 kr.

Pho Bò to - Oksekødsuppe med risnudler

149 kr.

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade nudler & skiver af mør oksefilet.

Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.

Pho Gà to - Hønsekødssuppe med risnudler

149 kr.

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade nudler & stykker af mørt kyllingekød.

Serveres med lime, frisk koriander & bønnespirer.

Bún Cha Giò - Salat med fine nudler & stegte forsårruller

149 kr.

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg & friske bønnespirer svøbt i en rispandekage.

Serveres med nudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø & finthakkede peanuts ovenpå.

Bò Xào Rau - Oksefilet med grøntsager

149 kr.

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa og tilberedt med årstidens friske grøntsager.

Gà Xào Rau - Kylling med grøntsager

149 kr.

Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager.

Tôm Xào Rau - Tigerrejer med grøntsager

169 kr.

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte grøntsager og cashewnødder.

Gà Xào Ht Diu - Kylling med cashewnødder

169 kr.

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager & cashewnødder.

Tôm Xào Hat Diu - Tigerrejer med cashewnødder

179 kr.

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager & cashewnødder.

Bún Bò Xào - Risnudler med oksefilet

149 kr.

Stegte nudler med marineret oksefilet.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg. 

Bún Gà Xào - Risnudler med kylling

149 kr.

Stegte nudler med marinerede kyllingestykker.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og løg.

Bún Tôm Xào - Risnudler med tigerrejer

169 kr.

Stegte nudler med tigerrejer.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.

Com Chiên Bó - Stegte ris med oksefilet

149 kr.

Stegte ris med marineret oksefilet.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg. 

Com Chiên Gà - Stegte ris med kylling

149 kr.

Stegte ris med marinerede kyllingestykker.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.

Com Chiên Tôm - Stegte ris med tigerrejer

169 kr.

Stegte ris med tigerrejer.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg & hvidløg.

Vit quay ngu sac - Stegt and

179 kr.

Stegt and der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.

Hai Sn Xào Thp Cm - Alt godt fra havet

169 kr.

Stegte tigerrejer, blæksprutte & blåmuslinger.

Serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager & lidt chili. 

Mc Xào Sate - Blæksprutter i rød chili sauce

159 kr.

Stegte blæksprutter tilberedt med hvidløg & sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.

Goi Tóm - Salat med tigerrejer

169 kr.

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts

Gi Tôm Gà - Salat med kylling & tigerrejer

169 kr.

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kylling, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.

Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.

Alle salater kommer med risnudler

Goi Cá Hoi - Salat med råmarineret laks

169 kr.

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.

Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.

Gi Cá Ng - Salat med råmarineret tunfisk

179 kr.

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.

Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.

Goi Bò - Salat med oksefilet

149 kr.

Salat med årstidens grøntsager & rosastegt oksefilet.

Serveres i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og&peanuts & garneret med sesamfrø.

Goi Gà - Salat med kylling

149 kr.

Vietnamesisk salat med kylling, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål & gulerod.

Serveres i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø & peanuts.

Alle salater kommer med risnudler

Cha gio chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld

89 kr.

Hoanh thanh chay: Sprødstegte vietnamesiske ravioli med vegetarfyld

89 kr.

Pho rau cu: Grøntsager suppe med flade risnudler, tofu og forårsløg

149 kr.

Com cha gio chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld, serveret med ris og salat

149 kr.

Bun cha gio chay: Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld, serveret med risnudler og salat

149 kr.

Gi Rau Chay – Vietnamesisk vegetarisk salat

99 kr.

Vegetar salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål & gulerod.

Serveres i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø & peanuts.

Rau Xào Chay

139 kr.

Vegetar ret - stegt tofu med årstidens friske grøntsager (serveres med ris som tilbehør).

Bún Xào Chay

139 kr.

Vegetar ret - stegte risnudler med tofu årstidens friske grøntsager, løg & hvidløg.

Ðu Hu St Cà Chua

139 kr.

Vegetar ret - sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce & forårsløg.

Stegte risnudler

60 kr.

Peanuts

40 kr.

Cashewnødder

50 kr.

Rispapir - 1 stk

5 kr.

Stegte ris

60 kr.

Ris

35 kr.

Risnudler

35 kr.

Urteblanding

35 kr.

Rejechips

40 kr.

Trái cây süa chua

65 kr.

Syrlig sød dessertyoghurt, serveret med friske, tropiske frugter

Chocolate nhiêt dói

65 kr.

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade

Anbefalede produkter

Bonjour Vietnam

Vesterbrogade 44, 1620 København V
Du kan få mad herfra leveret
Mandag: 17.00 - 21.45
Tirsdag: 17.00 - 21.45
Onsdag: 17.00 - 21.45
Torsdag: 17.00 - 21.45
Fredag: 17.00 - 21.45
Lørdag: 17.00 - 21.45
Søndag: 17.00 - 21.45

Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam - Moderne vietnamesisk restaurant

Bonjour Vietnam har specialiseret sig i at servere de traditionelle vietnamesiske retter, på en ny og moderne måde, for at skabe den autentiske oplevelse af det vietnamesiske køkken. Derfor kan du bestille retter, såsom den vietnamesiske nationalret: Pho bó. En mildt krydret oksekødsuppe med nudler og oksefilet, stegt efter behov.   

Du kan derfor se frem til at opleve det fineste fra det vietnamesiske køkken, der ofte anses som det mest varierende og eksperimenterende af de asiatiske køkkener.

Kåret som Europas bedste vietnamesiske restaurant

Bonjour Vietnam blev som den eneste danske vietnamesiske restaurant, først nomineret og senere belønnet med en pris for bedste vietnamesiske restaurant fra mad-dommerne bag World Luxury Restaurant Award. Juryen skrev, at Bonjour Vietnam kombinerer traditionel og moderne vietnamesiske retter, og leverer udsøgt høj kvalitet, som baggrund for prisen. World Luxury Restaurant Award er meget anerkendt, for den kritiske granskning af restauranter, og prisen kvalificerer Bonjour Vietnam, som Europas bedste vietnamesiske restaurant.

Herhjemme har Bonjour Vietnam også høstet store roser, hvor Politikens madanmelder bl.a. skrev: ”Maden imponerer, og priserne er i bund på Bonjour Vietnam” og uddybede med ”min medspiser har været i Vietnam tre gange, og kunne ikke stoppe med at bestille”.

AOKs mad-anmelder skrev: ”De stegte giò-ruller er blandt de bedste jeg har fået”.

Bonjour Vietnam er sund takeaway

Det vietnamesiske køkken er kendt for an anvende store mængder rå grøntsager, magert kød og kalorielette nudler i alle retter. Hos Bonjour Vietnam anvender de kun friske råvarer, og du kan derfor nyde nem takeaway, som både smager fantastisk, og tilmed er sundt.

Bonjour Vietnam har rødder fra Vietnam

Bonjour Vietnam drives af vietnamesiske Quynh Tran og hendes mor Loan Nquan, som begge er vokset op med vietnamesisk mad og med en fortid som kok på et af Vietnams bedste hoteller. Bonjour Vietnam’s mission er at tilbyde et både moderne og traditionelt vietnamesisk køkken af særlig høj kvalitet, og det har du nu mulighed for at udforske.

Chat med os