Ciao Pasta

22 anmeldelser

Autentisk pasta i København

Ciao Pasta er din go-to restaurant for lækker, hjemmelavet pasta i København. Med to afdelinger - en på Vesterbro og en i Charlottenlund - kan du nemt få fat i vores autentiske italienske retter, uanset hvor du befinder dig i byen. Menuen byder på et stort udvalg af pasta, lavet fra bunden med friske ingredienser og kærlighed. Fra klassiske retter som spaghetti Bolognese til mere moderne kreationer, der får smagsløgene til at danse. Med Room Service kan du nemt nyde de lækre retter i dit eget hjem eller på kontoret. Så hvis du leder efter en hurtig, nem og lækker middag, så bestil fra Ciao Pasta på Vesterbro eller Charlottenlund.

læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Ciao Pasta afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Enghavevej 3
1674 København V
9 anmeldelser
Åben i dag: 13:00 - 20:30
Hyldegårds Tværvej 41
2920 Charlottenlund
13 anmeldelser
Åben i dag: 16:30 - 20:30

Autentisk pasta i København

Ciao Pasta er en italiensk take away-restaurant med to afdelinger i København. Deres specialitet er hjemmelavet pasta af mange forskellige slags, serveret i almindelig og stor størrelse. Ejeren, Giovanni, er selv italiener og bringer en autentisk smag af Italien til København.

Med to afdelinger - en på Vesterbro og en i Charlottenlund - kan du nemt få fat i vores autentiske italienske retter, uanset hvor du befinder dig i byen. Med Room Service kan du nemt nyde de lækre retter i dit eget hjem eller på kontoret.

Klassik og moderne

Ciao Pasta har et stort udvalg af pasta, lavet med kærlighed og omtanke. Der er noget for enhver smag, fra klassiske retter som spaghetti Bolognese og Ravioli til mere unikke retter som trøffelpasta og svampe-carbonara. Der er også mulighed for at vælge en stor eller almindelig portion, så man kan få lige præcis den mængde pasta, man ønsker.

Så hvis du søger efter en autentisk italiensk pasta-oplevelse i København, så bestil fra Ciao Pasta på Vesterbro eller Charlottenlund, hvor du kan få leveret hjemmelavet pasta af høj kvalitet

Room Service leverer hurtigt og nemt fra Ciao Pasta
Andre madglade kunder har lige bestilt
Tortelloni med ricotta, spinat og ragu
159 kr.
Veggie Lovers (V)
139 kr.
Truffle Lovers (V)
139 kr.
Vegan Gnocchi (V, VG)
139 kr.
Amatriciana
135 kr.
N'duia
139 kr.
Chat med os