Cock's & Cows

389 anmeldelser

Cock`s & Cows gourmet burger takeaway

Hvis du elsker delikate burgere er cocks and cows lige dig! Gå på opdagelse på Cock`s & Cow take away menukort og lad dig friste af burgere, sprøde fries, chili-cheese balls, union rings og andre lækre amerikansk take away lækkerier. Bestil din Cock’s & Cows take away hos Room Service - vi leverer take away direkte til dig i hele København. Udbringning uden omveje og til tiden, så du får den absolut bedste take away oplevelse. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Cock's & Cows afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Sankt Peders Stræde 38
1453 København K
92 anmeldelser
Åben i dag: 17:00 - 20:30
Amagerbrogade 37
2300 København S
81 anmeldelser
Åben i dag: 17:00 - 20:30
Vesterbrogade 3
1640 København V
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 11:30 - 21:00

Cock’s & Cows – take away burger restauranter København

Cock’s & Cows er en gourmet burger-restaurant og cocktail bar, som har afdelinger med takeaway flere steder i København. Cock’s & Cows leverer kun de lækreste og 100% hjemmelavede burgere, pomfritter og dips, som udelukkende er lavet ved brug af gode og økologiske råvarer, så du kan få en følelse af, at du støtter et godt formål når du bestiller din næste gourmet burger herfra.  

Cock’s & Cows bestræber sig på at give dig den bedste take away oplevelse med friske cocktails og smagfulde burgere, der får tænderne til at løbe i vand. Udover forskellige varianter af burgere og pomfritter er det også muligt at bestille salater, retter med kylling, sideorders og desserter som take away.

Cock’s & Cows – Gourmet takeaway på gode råvarer

For at gøre burgerne så lækre som muligt, bruger Cock’s & Cows kun burgerbøffer, som er godkendt af Dyrenes Beskyttelse, og økologiske ingredienser som f.eks. grøntsager fra Aarstiderne og is fra Hansens Flødeis.

Burgerne består af 180g 100% dansk frilands oksekød, som er grillet på trækul og serveret med økologiske salatblade, tykke tomatskiver, pickles, rødløg samt udvalgte dressings. Er du vegetar, er det også muligt at købe veggie burgere og andre vegetarretter. For at spice det sunde op med det mindre sunde, er det muligt bestille stærke Chilli Cheese Balls, chicken wings, kyllinge nuggets og andre vanedannende take away klassikere.

Gourmet takeaway til hele København

Cock’s & Cows åbnede sin første restaurant i 2010, hvor de tog kampen op med deres bud på byens bedste burger og her strømmede kunderne samt anmeldelserne til. Siden har kæden åbnet restaurant efter restaurant, og udbringer nu til hele København. Blandt andet skriver AOK’s mad-anmelder: ’’Det er en klassisk burger på niveau med bedre caféer eller burgerbarer.’’

 "If you do not like us, you do not like burgers".

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra Cock's & Cows
Andre madglade kunder har lige bestilt
Mr. Cheddy Eddy
79 kr.
BBQ Lover
95 kr.
Treehugger (vegetar)
109 kr.
Korean Fried Chicken
99 kr.
Asian Salad med kylling
119 kr.
Homemade Ketchup
20 kr.
Chat med os