0,00 kr.
Bemærk! Fransk Spisehus er lukket lige nu, men de åbner igen i morgen kl. 15:30, så du kan bestille din mad allerede nu.
Ugens Menu (13)

Rødvinsbraiseret Kalveculotte - (Mandag d. 16/9 & Tirsdag d. 17/9)

95 kr.

Rødvinsbraiseret kalveculotte anrettet med kantarelsauce, citron-timianbagte rodfrugter og rosmarinstegte kartofler.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Bemærk! Kun mandag og tirsdag

Confit de canard - (Onsdag d. 18/9 & Torsdag d. 19/9)

95 kr.

Confit de canard serveret med gratin Dauphinois, bagte rodfrugter og kraftig rødvinsauce.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Bemærk! Kun onsdag og torsdag

Coq au vin - (Fredag d. 20/9, Lørdag d. 21/9 & Søndag d. 22/9)

95 kr.

Coq au vin med svampe, perleløg og bacon, serveret med grov kartoffelpuré.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Bemærk! Kun fredag - søndag

Dagens 3-retters menu

195 kr.

Forret: Rillette af røget laks rørt med æbler og krydderurter anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.

Hovedret: Dagens ret (muligt at udskifte).

Dessert: Rabarbertrifili.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Rillette af røget laks - (Ugens forret)

75 kr.

Rillette af røget laks rørt med æbler og krydderurter anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Fransk løgtærte (vegetar forret)

75 kr.

Fransk løgtærte bagt med timian, solmodne tomater og parmesan, anrettet med grønne salater og krydderurtecreme.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Fransk løgtærte (vegetar hovedret)

95 kr.

Fransk løgtærte bagt med timian, solmodne tomater og parmesan, anrettet med grønne salater og krydderurtecreme.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Rødvinsbraiserede Svinekæber

135 kr.

Serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og kraftig rødvinsauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Confit de Canard

135 kr.

Serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og kraftig rødvinssauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Torskesoufflé "Hollandaise"

125 kr.

Serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og hollandaisesauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Hakkebøf Béarnaisesauce

95 kr.

Saftig og smagfuld hakkebøf af dansk okse serveret med rosmarinstegte kartofler, rødløgskompot, langtidsbagte tomater og béarnaisesauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Kalvemørbrad Royal

225 kr.

Helstegt kalvemørbrad farseret med krydderurter og bacon serveret med rødløgskompot, rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte små tomater og kraftig rødvinsauce.

Bemærk! Kun fredag - søndag

Børnemenu

55 kr.

Oksekødslasagne med grøntsager.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Rabarbertrifli

45 kr.

Rabarberkompot tilsmagt med vanilje, anrettet med makroner og flødeskum af økologisk fløde

Mørk chokolademousse

45 kr.

Serveres med friske bær

Créme Brûlée

45 kr.

Klassisk vanilje créme brûlée

Ostetallerken

75 kr.

3 gode oste anrettet med husets garniture.

Kildevand

15 kr.

0,5 l.

Orangina

25 kr.

0,5 l.

Coca Cola

25 kr.

0,5 l.

Coca Cola Zero

25 kr.

0,5 l.

Husets rødvin

85 kr.

0,75 l.

Husets hvidvin

85 kr.

0,75 l.

Muscat Sec Lautrec (hvidvin)

90 kr.

0,75 l.

Gewurtztraminer Martin Wassmer (hvidvin)

250 kr.

0,5 l.

Husets rosé

85 kr.

0,75 l.

Villa M (dessertvin)

150 kr.

0,75 l.

English
Chat med os