Kurven er tom.
Levering
Vælg leveringssted for pris
Varetotal:
0,00 kr.
0 0,00 kr.

Menu ( 16 )

Dagens 3-retters menu

200 kr.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Forret:
Rillette af varmrøget laks anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.

Hovedret:
Dagens gourmet ret

Dessert:
Rabarbertrifli

Rillette af varmrøget laks (forret)

75 kr.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Rillete af varmrøget laks rørt med æbler og krydderurter, anrettet med grønne salater, semi-dried tomater og lime.

Dagens hverdagshovedret - Tirsdag d. 27/10

75 kr.

Boeuf Bourgignon serveret med smørdampede kartofler.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun tirsdag

Dagens gourmet hovedret - Tirsdag d. 27/10

125 kr.

Farseret kyllingbryst anrettet i cremet sauce med svampe tilsmagt hvidvin og rosmarin, serveret med efterårsgrønt og rosmarinstegte kartofler. 

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun tirsdag

Dagens hverdaghovedret - Onsdag d. 28/10

75 kr.

Frikadeller anrettet med stuvet spinat og timianstegte kartofler.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun onsdag

Dagens gourmet hovedret - Onsdag d. 28/10

125 kr.

Braiserede svinekæber i kraftig rødvin sauce serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og rosmarinstegte kartofler.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun onsdag

Dagens hverdagshovedret - Torsdag d. 29/10

75 kr.

Risotto med svampe, stet unghane og bagte rødder.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun torsdag

Dagens gourmet hovedret - Torsdag d. 29/10

125 kr.

Braiserede svinekæber i kraftig rødvin sauce serveret med citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og rosmarinstegte kartofler.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun torsdag

Dagens hverdagshovedret - Fredag d. 30/10

75 kr.

Kalkungryde med pølser og svampe serveret med dampede ris.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun fredag

Dagens gourmet hovedret - Fredag d. 30/10

125 kr.

Svinemørbrad "Royal" stegt med krydderurter og bacon serveret med kantarelsauce, smørdampet spidskål, langtidsbagte tomater og kartoffelpuré.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun fredag

Dagens vegetarret - Fredag d. 30/10

75 kr.

Paprikagryde med efterårsgrønt og dampede ris.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun fredag

Dagens gourmet hovedret - Lørdag d. 31/10

125 kr.

Svinemørbrad "Royal" stegt med krydderurter og bacon serveret med kantarelsauce, smørdampet spidskål, langtidsbagte tomater og kartoffelpuré.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun lørdag

Dagens gourmet hovedret - Søndag d. 1/11

125 kr.

Svinemørbrad "Royal" stegt med krydderurter og bacon serveret med kantarelsauce, smørdampet spidskål, langtidsbagte tomater og kartoffelpuré.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun søndag

Dagens vegetarret - Tirsdag d. 27/10

75 kr.

Mexicansk lasagne.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Dagens vegetarret - Onsdag d. 28/10

75 kr.

Grøntsagsfrikadeller anrettet med stuvet spinat og timianstegte kartofler.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Dagens vegetarret - Torsdag d. 29/10

75 kr.

Risotto med svampe, kartoffel og bagte rødder.

Maden serveres kold sammen med en nem vejledning til opvarmning.

Bemærk! Kun torsdag

Dessert ( 1 )

Rabarbertrifli

40 kr.

Rabarberkompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner og flødeskum af økologisk fløde.

Drikkevarer ( 3 )

Kildevand

15 kr.

0,5 l.

Orangina

25 kr.

0,5 l.

Coca Cola

25 kr.

0,5 l.

Vin ( 5 )

Husets rødvin

85 kr.

0,75 l.

Muscat Sec Lautrec (hvidvin)

90 kr.

0,75 l.

Gewurtztraminer Martin Wassmer (hvidvin)

250 kr.

0,5 l.

Husets rosé

85 kr.

0,75 l.

Villa M (dessertvin)

150 kr.

0,75 l.

Franske gourmet retter som takeaway

Fransk Spisehus ejes af ægteparret Lilibeth Lustre Rasmussen og Jakob Rasmussen. Gennem en årrække har vi tilbudt catering i København, hvor rigtig mange kunder har nydt vores gode franske mad, som altid er tilberedt med respekt for det franske køkken, og den kvalitet der altid skal være ved fransk mad.

Kokke med speciale i det franske køkken

Jakob er udlært kok i 2004 med sølvmedalje fra Restaurant Sortebro Kro og Restaurant Under Lindetræet i Odense. Han er udlært med speciale i det moderne franske/danske køkken, med smagen i højsædet. Han har mange års erfaring fra nogle af de bedste gourmetrestauranter i landet og har stor erfaring med gourmetmad og selskabsmad, som han har beskæftiget sig med i mere end 19 år.

Lilibeth er fra Filippinerne, og sammen tilbyder Lilibeth og Jakob en variation af fantastiske smagsoplevelser for dig og dine kære. Vi har en særlig stor kærlighed til det klassisk franske, moderne og klassiske danske samt Filippinske landkøkken.

39 anmeldelser
Anbefalede produkter

Fransk Spisehus

Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg
Du kan få mad herfra leveret
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17.30 - 19.30
Onsdag: 17.30 - 19.30
Torsdag: 17.30 - 19.30
Fredag: 17.30 - 19.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 17.30 - 19.30
Chat med os