0,00 kr.
Ugens Menu (13)

Coq au vin - (Tirsdag d. 19/11)

95 kr.

Coq au vin - stykker af mør kyllingebryst og lår serveret i egen kraftig sauce med svampe, bacon og perleløg. Hertil grov kartoffelpuré.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Bemærk! Kun tirsdag

Hakkebøf béarnaise - (Onsdag d. 20/11 & Torsdag d. 21/11)

95 kr.

Hakkebøf béarnaise serveret med rødløgskompot, langtidsbagte tomater, citron-timian bagte rodfrugter og rosmarinstegte kartofler.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Bemærk! Kun onsdag og torsdag

Kyllingebryst farseret med krydderurter - (Fredag d. 22/11, Lørdag d. 23/11 & Søndag d. 24/11)

95 kr.

Kyllingebryst farseret med krydderurter anrettet med grov ratatouille, rosmarinstegte kartofler og sauce au vin blanc.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Bemærk! Kun fredag - søndag

Dagens 3-retters menu

195 kr.

Forret: Rillette af røget laks rørt med æbler og krydderurter anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.

Hovedret: Dagens ret (muligt at udskifte).

Dessert: Rabarbertrifli.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Rillette af varmrøget laks - (Ugens forret)

75 kr.

Rillette af røget laks rørt med æbler og krydderurter anrettet med grønne salater, semi-dried tomater, lime og krydderurter.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Fransk løgtærte (vegetar forret)

75 kr.

Fransk løgtærte bagt med timian, solmodne tomater og parmesan, anrettet med grønne salater og krydderurtecreme.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Fransk løgtærte (vegetar hovedret)

95 kr.

Fransk løgtærte bagt med timian, solmodne tomater og parmesan, anrettet med grønne salater og krydderurtecreme.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Rødvinsbraiserede Svinekæber

135 kr.

Serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter og kraftig rødvinsauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Confit de Canard

135 kr.

Serveret med rosmarinstegte kartofler, citron-timianbagte rodfrugter, langtidsbagte tomater og kraftig rødvinssauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Hakkebøf Béarnaisesauce

95 kr.

Saftig og smagfuld hakkebøf af dansk okse serveret med rosmarinstegte kartofler, rødløgskompot, langtidsbagte tomater og béarnaisesauce.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Børnemenu

55 kr.

Oksekødslasagne med grøntsager.

OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Varm tomatsuppe

45 kr.

Cremet varm tomatsuppe tilsmagt langtidsbagt rød peberfrugt, basilikum og timian, anrettet med hjemmelavede croûtons og pesto.

To størrelser.


OBS: Maden pakkes kold til opvarmning hjemme.

Ribeye béarnaise (hovedret)

150 kr.

Grainfed ribeye serveret med langtidsbagt tomat, citron-timian rodfrugter, rosmarinstegte kartofler og béarnaisesauce.

Rabarbertrifli

45 kr.

Rabarberkompot tilsmagt med vanilje, anrettet med makroner og flødeskum af økologisk fløde

Ostetallerken

75 kr.

3 gode oste anrettet med husets garniture.

Kildevand

15 kr.

0,5 l.

Orangina

25 kr.

0,5 l.

Coca Cola

25 kr.

0,5 l.

Coca Cola Zero

25 kr.

0,5 l.

Husets rødvin

85 kr.

0,75 l.

Husets hvidvin

85 kr.

0,75 l.

Muscat Sec Lautrec (hvidvin)

90 kr.

0,75 l.

Gewurtztraminer Martin Wassmer (hvidvin)

250 kr.

0,5 l.

Husets rosé

85 kr.

0,75 l.

Villa M (dessertvin)

150 kr.

0,75 l.

English
Chat med os