Restaurant Frk. Barners Kælder tager udgangspunkt i første halvdel af 1900-tallets autentiske danske køkken. Med dette menes de bedste danske råvarer og hjemmelavet mad som bedstemor lavede den - og i rigelige mængder. Frk. Barners genintroducerer de klassiske danske retter, med nutidens krav til smag og æstetik. Glem heller ikke det højtbelagte frokostbord, hvor alle de klassiske frokostretter og smørrebrød genfindes i moderne udgave. Velbekomme.
https://roomservice.dk/Frk-Barners-KaelderDanskHelgolandsgade 8A, 1653 København V3 Stk. Uspesificeret smørrebrød
Bestående af æg og rejer, rødspættefilet med remoulade, roastbeef, lille hakkebøf med bløde løg samt ost.
Marineret i porsesnaps, æbler og dild. Hertil rugbrød, smør og fedt.
Serveret på ristet franskbrød med smørstegte samt dampede rødspættefileter, rejer, asparges, citron, kaviar & hjemmelavet dressing.
Med citron & hjemmerørt remoulade.
Med rejer, citron & mayonnaise.
Serveres på rugbrød med purløg, citron & mayonnaise.
Serveres på rugbrød med rødløg, purløg, ristet bacon & mayonnaise.
Serveres på rugbrød med peberrod, bløde løg, hjemmerørt remoulade & agurkesalat.
Med bornholmsk landkylling i aspargesstuvning samt friskhakket persille.
Serveres med kapers, pickles, rødløg, rødbeder, peberrod & æggeblomme - ikke pasteuriseret.
med landkylling i aspargesstuvning samt friskhakket persille.
Efter den klassiske, danske opskrift.
med rødbeder, sennep, kogte kartofler og persillesovs.
med stuvede ærter og gulerødder samt kogte.
Stegt flæsk med persillesovs, kogte kartofler, syltede rødbeder og sennep.
Med spejlæg, bløde løg, agurkesalat, brun sovs & kogte kartofler.
Af kalveinderlår med grønærter, brasede kartofler, friskrevet peberrod, kapers og benfri sild. Hertil brun sovs eller smørsovs.
Restaurant Frk. Barners Kælder tager udgangspunkt i første halvdel af 1900-tallets autentiske danske køkken. Med dette menes de bedste danske råvarer og hjemmelavet mad som bedstemor lavede den - og i rigelige mængder. Frk. Barners genintroducerer de klassiske danske retter, med nutidens krav til smag og æstetik. Glem heller ikke det højtbelagte frokostbord, hvor alle de klassiske frokostretter og smørrebrød genfindes i moderne udgave. Velbekomme.
Stegt flæsk med persillesovs, kogte kartofler, syltede rødbeder og sennep.
Med flødeskum, sukkerasp & hjemmelavet syltetøj.
Serveret på ristet franskbrød med smørstegte samt dampede rødspættefileter, rejer, asparges, citron, kaviar & hjemmelavet dressing.
Med citron & hjemmerørt remoulade.
Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | Lukket |
Onsdag: | 12.30 - 20.00 |
Torsdag: | 12.30 - 20.00 |
Fredag: | 12.30 - 20.00 |
Lørdag: | 12.30 - 20.00 |
Søndag: | 12.30 - 20.00 |