0,00 kr.
Julemenu (2)
Bemærk! Kun torsdag - lørdag

FRK. BARNERS JULEPLATTE

359 kr.

Karrysild serveret med kapers, rødløg og fedt.

Frk. Barners Sildespecialitet marineret med porsesnaps, æbler og dild, serveret med kapers, rødløg og fedt.

Æg, håndpillede rejer og rogn.

Frisk smørstegt Vesterhavs-rødspættefilet med remoulade.

Røget laks med hvide asparges og røræg.

Frikadeller med hjemmesyltet surt.

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål.

Julemedister med sennep og rødkål.

Lun leverpostej med ristede champignoner og sprød bacon.


Ris a la mande med kirsebærsovs.

FRK. BARNERS DELUXE JULEPLATTE

459 kr.

Karrysild serveret med kapers, rødløg og fedt.

Frk. Barners Sildespecialitet marineret med porsesnaps, æbler og dild, serveret med kapers, rødløg og fedt.

Æg, håndpillede rejer og rogn.

Frisk smørstegt Vesterhavs-rødspættefilet med remoulade.

Røget laks med hvide asparges og røræg.

Andesteg med svesker og æbler.

Glaseret juleskinke med grønlangkål.

Frikadeller med hjemmesyltet surt.

Flæskesteg af kamsteg med hjemmelavet rødkål.

Julemedister med sennep og rødkål.

Lun leverpostej med ristede champignoner og sprød bacon.

2 slags ost med løg-chutney.


Ris a la mande med kirsebærsovs.

Sildeanretning - Frokost

98 kr.

4 forskellige sild efter kokkens humør. Med fedt, kapers & rødløg.

Marineret sild

64 kr.

Med fedt, kapers & rødløg.

Karrysild

69 kr.

Efter egen opskrift med fedt, kapers & rødløg.

Kryddersild fra Christiansø

74 kr.

Med fedt, kapers, rødløg & æggeblomme - ikke pasteuriseret.

Frk. Barners sildespecialitet

69 kr.

Lavet på bla. dild, æble & porsesnaps.

Serveres med fedt, kapers & rødløg.

Stjerneskud

129 kr.

Serveret på ristet franskbrød med smørstegte samt dampede rødspættefileter, rejer, asparges, citron, kaviar & hjemmelavet dressing.

Smørstegt rødspættefilet - remoulade

69 kr.

Med citron & hjemmerørt remoulade.

Smørstegt rødspættefilet - mayonnaise

74 kr.

Med rejer, citron & mayonnaise.

Røget ål

99 kr.

Serveres på rugbrød med lune røræg & purløg.

Æg & rejer

79 kr.

Serveres på rugbrød med purløg, citron & mayonnaise.

Frk. Barners snapsemad

74 kr.

Serveres på rugbrød med kartoffel, æg, tomater, ristet bacon, benfri sild, karrymayonnaise & purløg.

Kartoffelmad

64 kr.

Serveres på rugbrød med rødløg, purløg, ristet bacon & mayonnaise.

Hjemmelavet hønsesalat

74 kr.

Med ristet champignon & bacon. Serveret med ristet franskbrød.

Klassisk tatar

104 kr.

Serveres på rugbrød med kapers, pickles, rødløg, peberrod & æggeblomme - ikke pasteuriseret.

Roastbeef

74 kr.

Serveres på rugbrød med peberrod, bløde løg, hjemmerørt remoulade & agurkesalat.

Tarteletter - frokost

79 kr.

Med bornholmsk landkylling i aspargesstuvning samt friskhakket persille.

Frikadeller & hjemmelavet kartoffelsalat

79 kr.

Med agurkesalat & rødbeder.

Lun flæskesteg

79 kr.

Med agurkesalat & hjemmelavet rødkål.

Kalvelever

99 kr.

Med ristede champignoner, tomater & bacon, samt bløde løg & agurkesalat.

Pariserbøf - 200 g.

119 kr.

Serveres med kapers, pickles, rødløg, rødbeder, peberrod & æggeblomme - ikke pasteuriseret.

Osteanretning - frokost

99 kr.

Med 3 forskellige danske økologiske oste, kiks, radisser & syltede valnødder.

Sildeanretning

134 kr.

Forret.

4 forskellige sild efter kokkens humør med fedt, kapers, rødløg og rugbrød.

Wienerschnitzel

199 kr.

Hovedret.

Af kalveinderlår med grønærter, brasede kartofler, friskrevet peberrod, kapers, benfri sild. Hertil brun sovs eller smørsovs.

Medister

179 kr.

Hovedret.

Med sennep, rødbeder, agurkesalat, kogte kartofler og brun sovs.

Laksesteak

189 kr.

Hovedret.

Med dildcreme, citron, blancherede grønne asparges og kogte kartofler.

Engelsk Bøf (225 g)

229 kr.

Hovedret.

Serveres med bløde løg, brun sovs og kogte kartofler.

Gammeldags æblekage.

69 kr.

Dessert.

Med flødeskum, knuste makroner og hjemmelavet syltetøj.

Rødgrød med fløde

64 kr.

Dessert.

Ris a la mande

54 kr.

Dessert.

Osteanretning

109 kr.

Dessert.

Med 3 forskellige økologiske danske oste, kiks, radiser og syltede valnødder.

Frk. Barners sildespecialitet

74 kr.

Forret.

Lavet på bl.a. dild, æble og Porsesnaps. Med fedt, kapers, rødløg og rugbrød.

Laksesnitte

84 kr.

Forret.

På ristet franskbrød med røræg og hvide asparges.

Rejecocktail

84 kr.

Forret.

Efter den klassiske, danske opskrift. Serveres med franskbrød.

Tarteletter

84 kr.

Forret.

Med landkylling i aspargesstuvning og friskhakket persille.

Dansk hakkebøf (300 g)

159 kr.

Hovedret.

Med spejlæg, bløde løg, agurkesalat, brun sovs og kogte kartofler

Flæskesteg

179 kr.

Hovedret.

Af kamsteg med rødkål, agurkesalat, kogte kartofler og brun sovs.

Gammeldags oksesteg

179 kr.

Hovedret.

Med haricot verts, karamelliserede perleløg, tyttebær, brun sovs og kogte kartofler.

Kalvelever med flødesovs

169 kr.

Hovedret.

Med ristede champignoner, tomater og bacon, bløde løg, agurkesalat samt kogte kartofler.

Pepsi Cola

28 kr.

25 cl.

Pepsi Max

28 kr.

25 cl.

Faxe Kondi

28 kr.

25 cl.

Nikoline appelsin

28 kr.

25 cl.

Nikolines frugthave juice (økologisk)

30 kr.

25 cl.

Egekilde mineralvand med brus

25 kr.

25 cl.

Royal pilsner

34 kr.

33 cl.

English
Chat med os