Gorm's Pizza - gourmet pizza bragt ud

431 anmeldelser

Gorm's Pizza - italiensk gourmet take away

Bestiller du en gourmet pizza fra Gorm’s får du en fantastisk smagsoplevelse skabt af gode råvarer, solidt håndværk og en stor kærlighed til det italienske køkken. Tynde, sprøde pizzabunde toppet med udsøgte råvarer - så bliver det ikke bedre!
Bestil din Gorm’s pizza her hos Room Service - vi leverer din gourmet pizza direkte fra din foretrukne Gorm’s restaurant til dig, så du kan nyde en friskbagt pizza uanset hvor du er.
læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Gorm´s afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Kalvebod Brygge 57
1560 København V
264 anmeldelser
Åben i dag: 11:30 - 21:30
Ørestads Boulevard 102b
2300 København S
40 anmeldelser
Åben i dag: 17:30 - 18:45
Bernstorffsgade 3
1577 København V
16 anmeldelser
Åben i dag: 11:30 - 21:00
Rømersgade 18, Hal 1 Stade G1, G2,
1363 København K
79 anmeldelser
Åben i dag: 11:30 - 19:00
Jægersborggade 6
8000 Århus C
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 17:30 - 18:45

Gorm´s

Danmarks bedste gourmet pizza som takeaway

Normalt er en dansk takeaway pizza en udrullet dej badet i rapsolie, påført store mængder frysetørret kød – men sådan er det ikke hos Gorm’s Pizza. Her er pizzadejen hjemmebagt, og der anvendes italiensk olivenolie i de rette mængder, sammen med gode sunde råvarer. Samtidig er pizzabunden tynd og sprød som det kendes fra pizzabagerne i Napoli.  

Den hemmelige pizzadej blev starten på Gorm’s

I 2007 rejste den lille rødhårede bornholmer, Gorm Wisweh, fra Svaneke på Bornholm til København. Med sig havde han sin hemmelige opskrift på verdens bedste pizzadej, samt et ønske om at sprede pizza-næstekærlighed og smil på læberne hos københavnerne. Gorm Wisweg fandt fem gode venner, som var ligeså vilde med hans pizza, som de var med de italienske lyksaligheder; vine, olivenolie, magert kød og gode råvarer.

Sammen opbyggede de seks venner restauranten Gorm's, der startede med spisestedet i magstræde 16, men som i dag består af fire succesfulde spisesteder: Gorm's i magstræde, Gorm's i nyhavn, Gorm's i skotterup og Gorm's i torvehallerne.
Det er passionen for det italienske køkken og den endeløse, nysgerrige udforskning, af mulighederne med en af de mest klassiske spiser - pizzaen - der er drivkraften for holdet bag Gorm's.

Gorm’s er startet af den danske TV-kok Gorm Wisweh

Efter at Gorm Wisweh var blevet anerkendt for åbningen af Gorm’s, var han med i TV2 programmet ”Go' morgen Danmark”, hvor han kreerede italienske retter. Det gjorde ham til et kendt navn blandt danskerne, og i 2016 var han med i TV-programmet ”vild med dans”, hvor han var partner med Sofie Kruuse.

Gorm’s udviklede den danske gourmet-pizza

Gorm’s mission er, og har altid været, at udvikle gourmet-pizzaer og nye smagsoplevelser på en bund af gode råvarer og solidt håndværk. Lige fra starten har kærligheden til pizzaen og det italienske køkken drevet Gorm Wisweh og hans team mod kontinuerligt at udvikle smagsoplevelser. Det har givet Gorm’s restaurant anerkendelse fra hele verdenen, og samtidig givet muligheden for at kunne udvide med flere restauranter i København og en i mystiske Japan.

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra Gorm´s
Andre madglade kunder har lige bestilt
Børne - Margherita Bufala (V)
85 kr.
Tiramisù (V)
55 kr.
Dessertpizza (V)
85 kr.
Børne - Prosciutto cotto deluxe
85 kr.
Cola Zero
30 kr.
Margherita Bufala (V)
125 kr.
Chat med os