PAPPADAMS & CHUTNEYS
Krydrede tandoori-chips med trio chutneys, æblechutney, sweet lime chutney.
SAMOSA
Krydrede kartofler med ærter, koriander og masal i sprød dej, blomme chutney.
AUBERGINE MASH
Tandoori-grillet aubergine puré med hvidløg, chili, gurkemeje, spidskommen.
GOBI ALOO
Blomkål og kartofler stegt med løg og spidskommen med ingefær og koriander.
BLACK DAL
Sorte linser lavet efter gammel punjabi-opskrift.
SIDES
Nybagt tandoori roti, langkornet basmati ris med safran.
PAPPADAMS & DABBA
Krydrede tandoori-chips med dabba (6 chutneys/pickles).
SPICY MANGO CHICKEN
GURU's opskrift på chicken curry med mango
ROGAN JOSH
Lammekød udskæringer i en robust krydret løg og tomat curry.
GURU VEG
Babyauberginer, perberfrugt, perleløg, kartofler, champingon, urter, masala.
SIDES
Nybagt tandoori brød, langkornet basmati ris med safran og yoghurt raita.
PAPPADAMS & DABBA
Krydrede tandoori-chips med dabba (6 chutneys/pickles).
HOT COCONUT CHICKEN
Kokosmarineret kyllingefilet med chili, ingefær og koriander.
GOA KING PRAWNS
Tandoori-grillet hvidløgsmarinerede kongerejer vendt i masala krydderier.
BOMBAY ALOO
Stegte kartofler vendt i masala krydderier og spidskommen.
SIDES
Nybagt tandoori brød, langkornet basmati ris med safran og yoghurt raita.
PAPPADAMS & TRIO OFCHUTNEYS
Krydrede tandoori-chips med trio af chutneys, mint, chili, æblechutney.
SAMOSA
Krydrede kartofler med ærter, koriander og masala i sprød dej, blomme chutney.
SPINACH LAMB
Lam med ristede krydderier, finhakket spinat og urter.
BUTTER CHICKEN
Tandoori-grillet kyllingebryst marineret med urter og krydderier.
BOMBAY ALOO
Stegte Kartofler vendt i Masala krydderier og spidskommen.
SIDES
Nybagt tandoori brød, langkornet basmati ris med safran og yoghurt raita.
Store sprøde krydrede chips - 2 stk.
Krydrede kartofler med ærter, koriander & masala i sprød tynd dej - 2 stk.
Knuste løg i en krydret marinade, formet som sprød kage - 2 stk.
Blandede grøntsager & hytteost indbagt i en sprød velkrydret dej.
Indbagt torskefilet i en tynd sprød velkrydret dej.
Kylling marineret med peberfrugt, løg, tomater, kikærter & masala.
Indisk hytteost med bjerg urter, peberfrugt, løg, kartofler & tomater.
Kartofler med urter, tomat, løg, peberfrugt & kikærter i en forfriskende marinade.
Kikærter, løg, tomat, peberfrugter med knuste krydderier & lime.
Kyllingebryst vendt i en delikat cremet masala curry.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Chefkokkens berømte opskrift på Chicken Curry med mango.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Tandoori stegt kylling med krydderier i en rød curry - med ben.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Kokosmarineret kyllingefilet med chili, ingefær & koriander.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Stykker af marineret lammekød i en velkrydret Kashmir-curry.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Marineret lam i nordindisk rød curry.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Lam i en mild curry af finthakket spinat & krydderier.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Indisk vegetar ret - sorte linser stegt med løg & krydderier.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Indisk vegetar ret - blomkål & kartofler stegt med løg og spidskommen.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Indisk vegetar ret - frisk hytteost i en mild rød curry.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Indisk vegetar ret - frisk hytteost krydret med finthakket spinat.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Indisk vegetar ret - baby aubergine, peberfrugt, tomat, perleløg & kartofler med Himalaya urter.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Tandoori stegte hvidløgsmarineret kongerejer vendt i en gylden curry.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Laksefilet vendt i yoghurt–marineret tandoori krydderier & mango salsa.
HUSK: Ris, naan brød & andet tilbehør skal bestilles separat.
Indisk tandoori brød tilberedt med hele hvedeflager.
Indisk tandoori brød bagt af hvedemel.
Tandoori naan brød med smør.
Naan bread toppet med hvidløg & koriander.
Naan bread fyldt med hakket krydret lam.
Naan brød fyldt med mandler, cashew nødder & sultanos.
Hjemmerørt yoghurt med garam masala, agurk & tomat.
6 forskellige pickles, chutneys & dips.
Indisk dip.
Indisk dip.
Indisk dip.
Indisk dip.
6 forskellige pickles, saucer & dips.
Biryani vegetar ris.
Biryani med kylling.
Biryani med lam.
Stegte ris med kylling, lam, rejer, grønt & krydderier.
Sauteret langkornet basmati ris med safran krydderier.
Indbagt torskefilet i en tynd sprød velkrydret dej.
Knuste løg i en krydret marinade, formet som sprød kage - 2 stk.
Store sprøde krydrede chips - 2 stk.
Krydrede kartofler med ærter, koriander & masala i sprød tynd dej - 2 stk.
Mandag: | 17.15 - 21.00 |
Tirsdag: | 17.15 - 21.00 |
Onsdag: | 17.15 - 21.00 |
Torsdag: | 17.15 - 21.00 |
Fredag: | 17.15 - 21.00 |
Lørdag: | 17.15 - 21.00 |
Søndag: | Lukket |
Guru
Hos Guru bindes den fortryllende og farverige madkunst fra Indien sammen med det minimalistiske Skandinavien, til en ny fortolkning af de indiske retter. Hos Guru er alle retter hjemmelavet og tilberedes fra bunden med friskkværnede krydderier, magert kød og friske grøntsager.
Indiske mad er traditionelt rig på grøntsager, og da grøntsager indgår i alle retter hos Guru, er det oplagt at lave et menukort med et stort udvalg af vegetariske retter. Derfor har kokkene hos Guru specialiseret sig i at lave velsmagende retter. Prøv bl.a. retten 'Saag Paneer', som er en fantastisk sammensat indisk ret, med blandt andet frisk hytteost og finhakket spinat.
I Danmark har der længe hersket en kultur for at takeaway skulle være både fedt og kalorietungt, men hos Guru er takeaway et sundt måltid. Maden er godt krydret, således at din forbrænding sættes i vejret, og samtidig anvendes kun magert kød fra gode proteinkilder, sammen med friske danske grøntsager, som passer til årstiden.
Tilbage i starten af 1970’erne var asiatisk og specielt indisk mad noget, som meget få danskere kendte til. Familien bag Guru havde en drøm om at bringe indisk mad til Danmark. Det lå lige til højrebenet, da familien var opvokset i Indien, og derfor var opvokset med den krydrede mad.
Guru blev derfor grundlagt i 1973, og var samtidig nordens første indiske restaurant. Den gang hed restauranten ”Indian taj”, men da restauranten for nogle år tilbage, gerne ville hæve kvaliteten, var det en mulighed for også at ændre navnet.
Det var passionen for indiske mad, som fik familien bag, til at åbne Guru, og efterfølgende hæve kvaliteten. Passionen for indiske mad, som restaurant Guru udstråler, imponerede dagbladets Information's kulturskribent Camilla Marie Dahlgreen til at skrive ”God Karma på Guru” da hun skrev en helside artikel, omhandlende restaurant Guru.