”Der findes ikke det, som ikke kan løses over en dampende hot pot”.
Hot Pot Republic en nyåbnet, asiatisk hot pot restaurant, og den første af sin slags i Danmark.
Hos os får du ikke blot en stor kulinarisk oplevelse – du får også en interaktiv og unik oplevelse med dine nærmeste
Vi har omhyggeligt udvalgt asiatiske retter som er velegnet til takeaway.
Málà Tàng er en færdigtilberedt version af en traditionel Hot Pot, som indeholder over 8 friske og eksotiske hot pot ingredienser kogt og serveret i en skål fyldt med vores signatur bouillon.
Indeholder: Oksekød, tofu, japanske udonnudler, romanesco broccoli, lotusrod, bok choy, butternut squash, judasøre, kinesisk kål og to dyppende saucer.
Málà Tàng er en færdigtilberedt version af en traditionel Hot Pot, der indeholder over 8 friske og eksotiske hot pot ingredienser kogt og serveret i en skål fyldt med vores signatur bouillon.
Indeholder: Tofu, japanske udonudler, shimeiji-svampe, romanesco-broccoli, lotusrod, bok choy, butternut squash, judasøre, kinesisk kål og to dyppende saucer.
Klassisk hot pot sauce. Lavet af jordnødder, sesam, fermenteret tofu og sojasovs.
Sichuan chili olie. Lavet af forskellige typer Sichuan chili og hvid sesam.
Autentisk japansk sauce. Lavet af sesam, riseddike og mirin.
Sichuan, sesam, hvidløgssauce.
”Der findes ikke det, som ikke kan løses over en dampende hot pot”.
Hot Pot Republic en nyåbnet, asiatisk hot pot restaurant, og den første af sin slags i Danmark.
Hos os får du ikke blot en stor kulinarisk oplevelse – du får også en interaktiv og unik oplevelse med dine nærmeste
Vi har omhyggeligt udvalgt asiatiske retter som er velegnet til takeaway.
Modnet kogt og skiveskåret kylling med Sichuan peberkornsauce (pyntet med koriander som garniture) og koriander til pynt.
Stegt (og flamberet) Rib-eye med dobbelt side, vendt i fem-kryddersauce og lækker gæret wasabi.
Palme-sago, mango, mangomousse, kokosmælk.
Málà Tàng er en færdigtilberedt version af en traditionel Hot Pot, som indeholder over 8 friske og eksotiske hot pot ingredienser kogt og serveret i en skål fyldt med vores signatur bouillon.
Indeholder: Oksekød, tofu, japanske udonnudler, romanesco broccoli, lotusrod, bok choy, butternut squash, judasøre, kinesisk kål og to dyppende saucer.
Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | 16.00 - 18.00 |
Onsdag: | 16.00 - 18.00 |
Torsdag: | 16.00 - 18.00 |
Fredag: | 16.00 - 18.00 |
Lørdag: | 16.00 - 18.00 |
Søndag: | Lukket |