Impronta - argentinsk og portugisisk gourmet takeaway

50 anmeldelser

Enkelt og smagfuldt gourmet takeaway

På Impronta er take away menukortet helt enkelt. Det er empanadas og desserten Pastel de Nata der er i fokus. Den argentinske specialitet empanada tilberedes af de bedste råvarer - og Impronta er et fremragende bud på smagfuld, sund og budgetvenlig gourmet take away. Bestil din take away online hos Room Service. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Impronta afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Østerbrogade 93
2100 København Ø
21 anmeldelser
Åben i dag: 12:30 - 19:00
Smedeholm 13C
2730 Herlev
12 anmeldelser
Åbner igen d. 03-08-2022 10:30

Empanadas take away i København

Impronta

I Argentina er empanadas en social spise. De serveres ofte når man f.eks. samles over en fodboldkamp sammen med en kold øl. Improntas egen Maria laver empanadas hele dagen -  så du altid er sikret frisktilberedte, velsmagende empanadas når du bestiller Impronta take away hos Room Service. Både dejen og fyldet er hjemmelavet, efter den opskrift Maria har lært af sin mor. Har man rejst i Argentina, vil helt tydeligt kunne genkende den originale empanada krydring efter ægte argentinsk kogekunst.

Argentinske empanadas med fyld

Improntas argentinske empanadas kan bestilles som take away med forskelligt fyld. Vælg fx. empanadas med skinke og mozzarella, empanadas med oksekød eller empanadas med kylling. Har du mere lyst til empanadas uden kød, findes er to kødfrie varianter på Improntas online menukort: empanadas med spinat og empanadas med spinat og mozzarella.

Hvis det er svært for dig at vælge blandt Improntas mange lækre empanadas varianter, anbefaler vi Improntas "Family box". Her får du hele 5 forskellige empanadas i en take away boks, der inkluderer Improntas hjemmelavede spicy argentinsk empanadas dip.  

Da argentinsk take away kom til København

Maria Beltrán flyttede med sin familie til København, da hendes mand fik arbejde i olie- og gasindustrien.  Indtil da havde Maria selv også arbejdet for multinationale selskaber og for nylig forvaltet familiens fødevarevirksomhed i Argentina. Efter at have investeret de første år i at lære dansk og tage sig af familien besluttede hun at bringe den argentinske stemning til live i København. Det var starten på Impronta - en lille argentinsk perle i hjertet af Hellerup med empanadas takeaway til hele København.

Hvad er Pastel de Nata?

Hos Impronta kan du også bestille den portugisiske kage Pastel de Nata som take away. Pastel de Nata bliver lavet ved at bygge flere lag af butterdej op omkring en tyk kagecreme. Umiddelbart ser desserten simpel ud, men det kræver øvelse at få den helt rigtige sprødhed på dejen og samtidig få fyldet blødt og lækkert. Impronta er det eneste sted i Danmark, hvor du kan bestille en autentisk portugisisk Pastel de Nata som take away.

Udbringning af take away fra Impronta

Få oplevelsen af autentiske argentinske og portugisiske gourmet retter leveret hjem eller til dit sociale arrangement i København. Vælg fra Improntas menukort og bestil online gourmet takeaway hos Room Service - udbringning i hele København. Direkte fra Impronta til dig - uden omveje.

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra Impronta
Andre madglade kunder har lige bestilt
Chimichurri
10 kr.
Humita: creamy corn (velegnet til veganere)
45 kr.
Spinat (velegnet til veganere)
45 kr.
Pastel de Nata
35 kr.
Family box
439 kr.
Manchego cheese
125 kr.
Chat med os