Karma Sushi i Aarhus

125 anmeldelser

Karma Sushi er kvalitetssushi, der ser enormt indbydende ud samtidig med, det smager forrygende. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Karma Sushi afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Vestergade - Århus
Vestergade 48
8000 Århus C
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 17:00 - 20:45
Frederiksgade - Århus
Frederiksgade 83
8000 Århus C
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 17:00 - 20:45

Karma Sushi

Karma Sushi serverer sushi takeaway af højeste kvalitet

Hos Karma Sushi er filosofien, at sushi skal være sundt og samtidig en oplevelse for dem som smager. Derfor kan du hos Karma Sushi bestille sushi af højeste kvalitet, hvor alt er lavet fra bunden af danske sæson aktuelle råvarer.

Karma Sushi takeaway som blander det asiatiske, danske og franske køkken

Karma Sushi er stolte over at kunne præsentere Sushi på en nyskabende facon. Hos Karma Sushi blandes de asiatiske traditioner med danske råvarer, og samtidig inddrages elementer fra det franske køkken i madlavningen.

Det kommer blandt andet til udtryk i Karma Sushis udgave af den klassiske japanske sashimi sushi. Her kombineres laks med trøffel, og toppet med lakseæg, forårsløg og citronsoya, i en skøn symbiose af den friske smag af laks, med den søde smag af trøffel og det sure strejf fra citronsoyaen.    

  

Historien om Karma Sushi

Ejer og Kok hos Karma Sushi, Morten Hansson, har siden sin barndom haft en stor passion for mad. Først var det madlavningen, men Morten ville gerne udfordre madkunsten. Derfor besluttede han sig for at uddanne sig kok med det franske køkken som speciale. Da Morten var færdiguddannet havde en dog et brændende ønske om at stå på egne ben, og derfor startede han Karma Sushi.

 

Det første Karma Sushi blev startet i den nordjyske by Frederikshavn, da det var billigere, end at starte en restaurant i København. Morten tog derfor fra sin fødeby København til Frederikshavn, for at starte Karma sushi, på trods af at hans omgivelser tvivlede på hans ide om at servere sushi af højeste kvalitet i Mortens egen restaurant.

Ny sushi takeaway i indre København 

Mortens drøm gik dog godt, og i dag er der Karma Sushi restauranter i Frederikshavn, Aalborg, Aarhus og København, og Morten har som målsætning at Karma Sushi skal være til stede i alle større danske byer, og efterfølgende åbne Karma Sushi restauranter i Europa.Roomservice leverer din gourmet takeaway fra Karma Sushi
Andre madglade kunder har lige bestilt
ROLL PREMIUM SELECTION
599 kr.
CLOUDY RAINBOW
95 kr.
Ris
35 kr.
Dip (1 stk.)
15 kr.
HOSOMAKI
90 kr.
TEMPURASALAT
90 kr.
Chat med os