En opdateret version af lokale thailandske retter baseret på friske danske produkter og krydret med thailandske krydderier. På et af Københavns mest centrale og synlige steder har vi møbleret vores sted med røget mangotræ og smukt keramik - Thai landsbyen møder Vesterbro.
Thailands køkken møder Indien i syd og Kina fra nord. Vi maler Thai krydderier for at få den fugtige currypasta helt lige, og masser af fisk og skaldyr tørres i vores ovne for at give de rigtige smagsoplevelser af thailandsk køkken. Helt klassisk og alligevel - vi har valgt ikke at lave fabrikker for at salt, røg og pickle fra bunden. Vi tror stadig, at det er nonsens at flyve fisk fra Thailand, når vi har dem friske på vores dørtrin.
https://roomservice.dk/Kiin-Kiin-Tok-TokThailandskVesterbrogade 55B, 1620 København VFlæskesvær med grillet aubergine.
Rejekager med cucumber relish 4 stk.
Hjemmelavede Chiangmai gris pølse 6 stk.
Hjemmelavede Esaan gris pølse 6 stk.
Hjemmegjorte rejechips med chiliolie.
Thailandsk papaya salat bangkok eller esaan stil & klisterris.
Halv Grillet kylling med sød chilli dip & klisterris.
Forårsruller med rejer og svinekød, glasnudler og blommesovs. 3 stk.
Panaeng karry med jordenødder, ærter, kaffir lime og kylling – jasminris.
Vandspinat stegt i wok med hvidløg & chili.
Simmeret svinekød med 5-spice suppe og koriander – jasminris.
Grøn karry med fiskeboller eller kylling og basilikum - jasmin ris.
Tom yam suppe med chili, kylling, citrongræs, lime og galanga - jasmin ris.
Gul karry med hvide kanom jeen nudler & konge krabbe.
Stegte nudler med tamarin og sorte rejer.
Nuddelsuppe med oksekød & urter.
Stegt fisk med lime, rødløg, cashewødder og spicy dressing - jasminris.
Kylling stegt med basilikum & chili spejlæg – jasminris.
Risnudler bagt med røget flæsk sorte rejer og konge krabbe & løvstikke.
Halv Grillet kylling Papaya salat esaan eller bangkok stil & klisterris.
Grillet svinekød med spicy dressing, friske agurker, og romainesalat med jasmin ris.
33 cl.
33 cl.
Citrongræs og lime, 33 cl.
Honning og ingefær, 33 cl.
Mørk, 5 spices, 33 cl.
Citrongræs og koriander, 33 cl.
0,75 l.
0,75 l.
0,75 l.
0,75 l.
0,75 l.
Panaeng karry med jordenødder, ærter, kaffir lime og kylling – jasminris.
Rejekager med cucumber relish 4 stk.
Halv Grillet kylling med sød chilli dip & klisterris.
Forårsruller med rejer og svinekød, glasnudler og blommesovs. 3 stk.
Mandag: | 13.30 - 21.00 |
Tirsdag: | 13.30 - 21.00 |
Onsdag: | 13.30 - 21.00 |
Torsdag: | 13.30 - 21.00 |
Fredag: | 13.30 - 21.00 |
Lørdag: | 13.30 - 21.00 |
Søndag: | 13.30 - 21.00 |
Kiin Kiin Tok Tok
En opdateret version af lokale thailandske retter baseret på friske danske produkter og krydret med thailandske krydderier. På et af Københavns mest centrale og synlige steder har vi møbleret vores sted med røget mangotræ og smukt keramik - Thai landsbyen møder Vesterbro.
Thailands køkken møder Indien i syd og Kina fra nord. Vi maler Thai krydderier for at få den fugtige currypasta helt lige, og masser af fisk og skaldyr tørres i vores ovne for at give de rigtige smagsoplevelser af thailandsk køkken. Helt klassisk og alligevel - vi har valgt ikke at lave fabrikker for at salt, røg og pickle fra bunden. Vi tror stadig, at det er nonsens at flyve fisk fra Thailand, når vi har dem friske på vores dørtrin.