KINOME 木 の 芽 betyder, at Blomsterknopperne blomstrer lidt efter lidt.
KINOME blomstrer for alle mennesker som ved det første tegn på foråret.
På KINOME serverer vi sushi fra det Moderne Japansk Køkken, der styres af Huis livslange respekt for sæsonbestemt, terroir og kunsthåndværk.
KINOME Gastronomi Konceptet er inspireret af verden og alle dets ingredienser og smagsvarianter. Vores kokke står for at finde de bedste friske sæsonbestandige ingredienser og teknikker rundt omkring i verden for at piske nye og ukendte skabelser op. Vi forvandler friske og sæsonbestemte ingredienser til vores spændende og opfindsomme retter. Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne.
https://roomservice.dk/KinomeJapansk fusions restaurantStrandvejen 68C, 2900 Hellerup2 stk. Appetizer: Beef croquettes eller Coconut Kani croquettes.
2 stk. Nigiri: Laks.
8 stk. Kaburimaki: Spicy laks med grønkål.
2 stk. Appetizer: Beef croquettes eller Coconut Kani croquettes.
2 stk. Nigiri: Laks.
2 stk. Oshizushi: Spicy reje.
8 stk. Kaburimaki: Spicy laks med grønkål.
6 stk. Futomaki: Tempura ebi soya wrapper.
2 stk. Appetizer: Beef croquettes eller Coconut Kani croquettes.
2 stk. Nigiri: Laks.
2 stk. Oshizushi: Spicy reje.
8 stk. Kaburimaki: Spicy laks med grønkål.
6 stk. Futomaki: Tempura ebi soya wrapper.
8 stk. Rispapir: Tempura and med goma.
8 stk. Hosomaki: Avocado.
8 stk. Kaburimaki: Tempura reje toppet med avocado.
8 stk. Kaburimaki: Tempura reje toppet med laks.
8 stk. Kaburimaki: Tempura reje toppet med tun.
8 stk. Uramaki: Spicy ebi fry.
8 stk. Uramaki: California.
8 stk. Hosomaki: Laks med avocado.
6 stk. Futomaki: Crispy laks.
6 stk. Appetizer: Beef croquettes eller Coconut Kani croquettes.
1 stk. Appetizer: Edamame med salt.
3 stk. Nigiri: Laks.
3 stk. Nigiri: Tun.
3 stk. Oshizushi: Spicy reje.
8 stk. Kaburimaki: Spicy laks med grønkål.
8 stk. Kaburimaki: Tempura reje toppet med avocado.
8 stk. Kaburimaki: Lion King.
6 stk. Futomaki: Tempura ebi soya wrapper.
12 stk. Rispapir: Tempura and med goma.
2 stk. Nigiri: Laks.
8 stk. Hosomaki: Agurk.
1. stk. Appetizer: Wakame salat.
1 stk. Nigiri: Avocado.
1 stk. Nigiri: Inari.
8 stk. Kaburimaki: Vegetarian toppet med avocado.
6 stk. Rispapir: Vegetarian med goma.
8 stk. Appetizer: Beef croquettes eller Coconut Kani croquettes.
2 stk. Appetizer: Edamame med salt.
4 stk. Nigiri: Laks.
4 stk. Nigiri: Tun.
4 stk. Oshizushi: Spicy reje.
8 stk. Kaburimaki: Spicy laks med grønkål.
8 stk. Kaburimaki: Tempura reje toppet med avocado.
8 stk. Kaburimaki: Spicy tun tatar.
12 stk. Futomaki: Tempura ebi soya wrapper.
6 stk. Futomaki: Crispy laks.
6 stk. Futomaki: Tempura laks med rødbede.
8 stk. Hosomaki: Avocado.
12 stk. Rispapir: Tempura and med goma.
8 stk. crispy ebi uramaki
8 stk. laks med avocado hosomaki
6 stk. chicken karrage futomaki
8 stk. spicy crunch salmon uramaki
1 x edamame
8 stk. cod tempura uramaki
8 stk. california uramaki
8 stk. spicy crunch salmon uramaki
8 stk. onion garden uramaki
1 x edamame
8 stk. california uramaki
8 stk. crispy ebi uramaki
8 stk. laks med avocado hososmaki
8 stk. spicy crunch salmon uramaki
8 stk. onion garden uramaki
1 x edamame
3 stk. lakse nigiri
3 stk. tofu nigiri
3 stk. spicy prawn oshizushi
8 stk. spicy crunch salmon uramaki
8 stk. tempura prawn
8 stk. rainbow uramaki
8 stk. flame grilled salmon uramaki
8 stk. avokado hosomaki
Med tofu, miso, tang, forårsløg og enok.
Edamame bønner med havsalt og lime.
Edamame bønner med spicy dressing.
Tang, hijiki og sæsongrøntsager.
Dybstegt kylling, shichimi og spicy dip.
3, 5 eller 10 stk.
Med kylling, grøntsager og spicy teriyaki sauce.
Vælg mellem 3, 5 eller 10 stk.
Surimi, kokos, kartofler, forårsløg, løg, shitaki og frisk wasabisovs.
Vælg mellem 3, 5 eller 10 stk.
Med bøf, kartofler, forårsløg, løg, shitaki og sukiyakisovs.
Vælg mellem 3, 5 eller 10 stk.
Rejer, forårsløg, yuzu, sesam og wasabicremetsovs.
6 stk.
Laks, amaebi, asparagus, enoki, ingefær, purløg, yuzu, sesam og frillice.
6 stk.
Tun, amaebi, asparagus, enoki, ingefær, purløg, yuzu, sesam og frillice.
6 stk.
Tofu, tomat, asparagus, ingefær, purløg, yuzu og sesam.
3 stk.
3 stk.
Surimi, avocado, agurk og kokosnød.
Surimi, agurk, avocado, laks, tun og rejer.
Spicy tun, avocado, agurk, sort trøffelmayo, rosenkål og miso.
Tun, avocado, agurk, ris og wasabi cracker.
Tun, avocado, agurk, wasabi, koriander og jalapenos.
Laks, avocado, agurk, yuzu, ingefær og purløg.
Laks, surimi, avocado og agurk.
Tempura reje, agurk, mango og jordbær.
Tempura reje, avocado, agurk, ål sovs og appelsin miso.
Tempura reje, avocado, agurk, ål og sansho.
Spicy tempura reje, avocado, agurk, laks og tun.
Æble, avocado, agurk og appelsin miso.
Avocado, agurk, jalapenos, tempura bits, æble og wasabi.
Surimi, avocado, agurk, tempura reje, miso og lime.
Tun, tomat salsa, mango og miso.
Laks, avocado, agurk, tomat og ananas salsa.
Tun, laks, rødbede, kina radise, koriander, avocado og yuzu koshu.
Rødbede, koriander, avocado, agurk, æble og yuzu koshu.
Tun, laks, rødbede, kina radise, koriander, avocado og yuzu koshu.
25 cl.
En frisk, fizzy, low-alcohol boble sake.
72 cl.
En let drikkelig, blød sake med en frugtig smag og cremet følelse.
72 cl.
Smuk, lys halmstrå, med en funky svampe smag, der matcher det sure, tørre og jordagtige første indtryk.
72 cl.
Niigatas mest populære sake med en skarp og ren smag, der reflekterer regional stil.
72 cl.
En tør, velsmagende sake med en blid smag af pære- og mineralnoter og umami på ganen.
72 cl.
Den moderate aroma går forud for en fin smag efterfulgt af en behagelig ren og sprød smag.
72 cl.
Kompleks, behagelig smag og en fejlfri balance. Behageligt blomstret og en raffineret aroma - en perfekt harmoni.
72 cl.
Med sin rice milling på 39% er det den næstbedste kvalitet, der er defineret. Den har en glat og blød smag med et forfriskende finish.
50 cl.
En ren, syrlig junmai fuld af smagen af japanske yuzu-citroner.
70 cl.
Frugtagtig, mindernæsten lidt om frugt te, honning, dadler, blommer, citrusjuicer blandet med urtetoner. Sourish-frisk med en afbalanceret honning sødme.
KINOME 木 の 芽 betyder, at Blomsterknopperne blomstrer lidt efter lidt.
KINOME blomstrer for alle mennesker som ved det første tegn på foråret.
På KINOME serverer vi sushi fra det Moderne Japansk Køkken, der styres af Huis livslange respekt for sæsonbestemt, terroir og kunsthåndværk.
KINOME Gastronomi Konceptet er inspireret af verden og alle dets ingredienser og smagsvarianter. Vores kokke står for at finde de bedste friske sæsonbestandige ingredienser og teknikker rundt omkring i verden for at piske nye og ukendte skabelser op. Vi forvandler friske og sæsonbestemte ingredienser til vores spændende og opfindsomme retter. Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne.
Med tofu, miso, tang, forårsløg og enok.
Dybstegt kylling, shichimi og spicy dip.
1 kop.
Med ingefær og citron.
3, 5 eller 10 stk.
Med kylling, grøntsager og spicy teriyaki sauce.
Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | 13.15 - 20.30 |
Onsdag: | 13.15 - 20.30 |
Torsdag: | 13.15 - 20.30 |
Fredag: | 13.15 - 21.30 |
Lørdag: | 13.15 - 21.30 |
Søndag: | 17.15 - 20.30 |