LêLê Street Kitchen

530 anmeldelser

Casual vietnameisk gourmet take away

LêLê street kitchen tilbyder sunde og lækre vietnamesiske retter tilberedt på friske grøntsager. Hjemmelavet vietnamesisk gourmet takeaway udbringes fra LêLê street kitchen til hele København inden for 1 time med Room Service. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken LêLê Street Kitchen afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Amager
Amager Strandvej 112
19 anmeldelser
Åben i dag: 12:15 - 21:00
Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
28 anmeldelser
Åben i dag: 12:15 - 21:00

Oplev vietnamesisk street food hos LêLê street kitchen

LêLê street kitchen tilbyder klassiske vietnamesiske gourmet retter, af højeste kvalitet, i et nyt og moderne street food koncept. Hos LêLê street kitchen kan du bestille moderne vietnamesiske retter så som vietnamesiske ris ruller, vietnamesiske sushiruller og den traditionelle risnudelsalat i forskellige varianter. Alle retterne er hjemmelavede, og tilberedt af friske grøntsager og tager vietnamesisk take away til nye højder.

Lêlê street kitchen take away bidrager til udbredelsen af det vietnamesiske køkken

I starten af 00'erne var danskerne blevet godt bekendt med japansk sushi, og indonesisk karry, men kendskabet til herlighederne og specialiteterne, fra det vietnamesiske køkken, var lavt.

Derfor valgte Anh Lê at det var på tide med et restaurantkoncept, som kun serverede vietnamesiske gourmet retter af højeste kvalitet.

Senere kom Lêlê street kitchen til, for at kunne give den populære vietnamesiske street food kultur til danskerne. Lêlê street kitchen blev taget godt i mod af danskerne, og i dag er der 7 Lêlê street kitchen restauranter placeret rundt omkring i København og dens forstæder.

Lêlê street kitchen: sund, let og lækker vietnamesisk gourmet takeaway

Vietnamesisk mad har blandt andet på grund af LêLês start i København, oplevet stigende popularitet i Danmark. Det er både på grund af den gode smag af friske grøntsager og asiatiske kryderier, men ligeledes på grund af, at maden er sund og ligger let i maven. Lêlê street kitchen har været godt besøgt siden starten i 2013, og høster stadig stor anerkendelse for det afslappede koncept, som blandt andet indebærer muligheden for udbragt takeaway.

Generelt er det vietnamesisk køkken kendetegnet som et sundt køkken. Det er både fordi der her anvendes store mængder rå grøntsager, men ligeledes på grund af det magre kød, som er en vigtig del af det vietnamesiske køkken.

Retterne på Lêlê street kitchens menu er hjemmelavede

På Lêlê street kitchen er Anh Lês kok og det er en vigtig del af hendes filisofi, at alle retter skal være hjemmelavede og lavet fra bunden.

Derfor opretholder retterne på Lêlê street kitchen samme kvalitet som Anh Lês andre restauranter. Filosofien er ligeledes gældende for de velsmagende saucer, som kokkene rører sammen om formiddagen inden de serveres som tilbehør til retterne om aftenen.   

Anmelderne roser Lêlê street kitchens takeaway koncept

Ditte Hansen fra Love Copenhagen var forbi Lêlê street kitchen på fisketorvet i København, og roste samme omgang restauranten. Ditte Hansen udtalte bl.a. ”Midt i all-you-can-eat-helvedet på Fisketorvet finder du Lêlê street kitchen, hvilket vi er mange, der sætter pris på. For nu er det sand en fornøjelse at tage en bid mad i Fiskecentret”.

Den danske madblogger Katrine Rostrup var ligeledes begejstret, da hun besøgte Lêlê street kitchen på Rådhuspladsen. Hun skrev efterfølgende ”Jeg elsker hvordan der er så mange friske, sprøde grønsager, og så er jeg bestemt også fan af at få lov til at prøve en masse forskelligt”.

Lêlê street kitchens gourmet takeaway er børnevenligt

Menneskerne bag hjemmesiden ’børn i byen’, som har til formål at guide børnefamilier, til gode oplevelser i København og Aarhus, var en tur forbi Lêlê street kitchen. Her var de begejstrede for at maden var så farverig, og dermed virker spændende for børn. Samtidig var de vilde med at de fleste retter kan spises med fingrene, og dermed er nemme at spise for børn. Som en sidebemærkning er det også nemt at lege med den farverige mad.

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra LêLê Street Kitchen
Andre madglade kunder har lige bestilt
Vietnamesiske kødboller
98 kr.
Jasminris
20 kr.
Hoisinsauce
6 kr.
Lun spicy oksekødsalat
99 kr.
Risnudelsalat med spicy kylling
94 kr.
Risnudelsalat med spicy oksekød
94 kr.
Chat med os