Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | 12:00 - 21:00 |
Onsdag: | 12:00 - 21:00 |
Torsdag: | 12:00 - 21:00 |
Fredag: | 12:00 - 21:00 |
Lørdag: | 12:00 - 21:00 |
Søndag: | 12:00 - 21:00 |
Vores pizzadej til en italiensk pizza er lavet med en helt særlig blanding af fire forskellige meltyper, som er spelt, kamut, durum og hvede samt surdej. Pizzaen koldhæver i 72 timer efter en traditionel opskrift fra det gamle Rom.
Metoden giver en unik smag, en særlig duft og et færdigt produkt, der er sundt for maven. Derfor kaldes pizzaen for "Gudernes Pizza".
Den er lavet af 4 forskellige meltyper - spelt, kamut, durum og hvede samt surdej. Dejen koldhæver minimum 72 timer, som er et krav for overhovedet at kunne bære betegnelsen "pizza" . Hæver den mindre, er det for fagfolk ikke pizza, men brød med fyld! Dejens sammensætning og den lange hævetid giver en unik smag, en særlig duft, en lethed og et produkt, som er sundt for kroppen og maven og smager som i ikke har smagt pizza i Danmark før!! og måske heller ikke i italien....
Gennem stor ekspertise og vores særlige dej har vi en stenovn, som holder en stabil høj temperatur på over 400°, så med fyld af høj kvalitet, tomater fra syditalien og frisk, italiensk mozzarella, kan vi servere den mest fantastiske og ægte napolitanske pizza selv her i København.
Vores køkken baserer sig på traditionelle italienske opskrifter med friske råvarer, hvor alt er lavet fra bunden og hjemmelavet - også husets forskellige tiramisú'er.
https://www.findsmiley.dk/662742