0,00 kr.
Frokostmenu (8)
Bemærk! Kun fra 12:20 til 15:30

HELE BADULJEN

400 kr.

6 stykker smørrebrød + dessert:

VADOUVAN SILD
GRAVAD FÆRØSK LAKS
HØNSESALAT “CAESAR”
SOMMELIERENS NATMAD
FUGLEKVIDDER TATAR
FISKEFILET
SKOVBÆR TRIFLI


 

GRAVAD FÆRØSK LAKS

60 kr.

Med rævemayo & dild.

HØNSESALAT “CAESAR”

60 kr.

af skovkylling fra Svinningegården, parmesan, sprød ventréche

SOMMELIERENS NATMAD

60 kr.

hjemmelavet vildsvinepâté, kaninrillette og portvin

FUGLEKVIDDER TATAR

60 kr.

af okseinderlår, middelhavs fuglekvidder & brøndkarse

FISKEFILET

60 kr.

paneret torsk, med kantarelremoulade som klapsammenmad

VADOUVAN SILD

60 kr.

marineret sild, med hjemmelavet fransk karry, smilende æg & æbler

SKOVBÆR TRIFLI

60 kr.

Letpisket dobbeltfløde, bagt smuldredej & skovbærkompot.

Nærvær menu

300 kr.

5 retters menu bestående af ceviche, tatar, røget laks, bao og flæskestegssandwich.

Ceviche

60 kr.

Citrusmarineret torsk.

Tatar

60 kr.

af okse med middelhavsfuglekvidder, syltet græskar & brøndkarse

Hjemmerøget færøsk laks

60 kr.

havtorn, creme fraiche & friseesalat

“Flæskestegssandwich”

60 kr.

som slider med grønkål, asier & bearnaisemayo

Bao med andeconfit

60 kr.

rødkålskimchi, peanuts & hoisinmayo

4 franske oste

180 kr.

Brød medfølger

Charcuterie & paté

180 kr.

Brød medfølger

Cava Rimarts

250 kr.

Mousserende tør Reserva, 18+måneder

Entre Deux Mers

250 kr.

Hvidvin fra Frankrig.
Druer: Sauvignon Blanc, Semillon.
Aromatisk og frisk. Noter af lime, stikkelsbær, hylde, græs.

2 Borratxos

300 kr.

Rødvin fra Priorat i Spanien. 
Dejlig kraftig vin. Noter af sveske, sorte kirsebær, sort peber, lakrids. Druer: Grenache, Cabernet Sauvignon.
English
Kundeservice