Nordic Noodle

Ingen anmeldelser endnu

FRISKE OG SUNDE RÅVARE AF HØJ KVALITET

Nordic Noodle er stedet, hvor kunder selv kan sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner. Nordic Noodles logo er en gaffel og en spisepind, der krydser hinanden på en urskive. Her kan du nemlig få asiatisk inspireret wokmad af danske grøntsager som hvidkål og gulerødder, som bliver lynstegt, mens du venter. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Nordic Noodle afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Nørrebrogade 29
2200 København N
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 11:30 - 21:00
Amagerbrogade 190
2300 København S
Ingen anmeldelser endnu
Lukket i dag

KONCEPTET

Nordic Noodle er stedet, hvor du selv kan sammensætte et lækkert måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner. Hos Nordic Noodle kan du få asiatisk inspireret wokmad med sprøde danske grøntsager som f.eks. hvidkål og gulerødder, som bliver lynstegt.

FRISKE RÅVARER

Hvad enten du tager din mad med som take-away eller spiser den ved en af de hyggelige siddepladser, hvorfra du kan følge kokken tilberede din mad bag glasruden, så er du sikker på, at de smagfulde noodles altid er lavet af friske og sunde råvarer af høj kvalitet.

ASIATISKE NUDLER

En pakke består af enten risnudler, ægnudler, gule nudler, udon nudler, fuldkornsnudler eller fuldkornsris og grøntsager samt en række sauce med eller gluten. Dertil kan du tilvælge kylling, okseinderlår eller tigerrejer og en række mere eksotiske grøntsager, frugter og nødder. 

 

Andre madglade kunder har lige bestilt
Fuldkornsris
59 kr.
Chat med os