PALÆO gourmet stenalderkost som takeaway

139 anmeldelser

Stenalderkost – sund gourmet takeaway

På PALÆOs menukort finder du udelukkende ren og naturlig mad tilberedt af de bedste råvarer efter stenalderkost-principperne. Alle retter er glutenfri, laktosefri og ikke tilsat stivelse, sukker eller konserveringsmidler.

Bestil din PALÆO stenalderkost hos Room Service - vi leverer din sunde gourmet take away direkte fra din favorit PALÆO restaurant til dig, så du kan nyde et velsmagende måltid uanset hvor du er.
læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken PALÆO afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Pilestræde
Pilestræde 32
1112 København K
29 anmeldelser
Åben i dag: 11:30 - 20:00
Torvehallerne
Rømersgade 18, Hal 1
1362 København K
17 anmeldelser
Åben i dag: 10:30 - 20:00
WaterFront
Tuborg Havnevej 4-8
2900 Hellerup
16 anmeldelser
Åben i dag: 11:30 - 19:00
Frederiksberg
Falkoner Allé 21, Plan 3 – Butik 4140 (Frederiksberg Centret)
2000 Frederiksberg
30 anmeldelser
Åben i dag: 10:30 - 19:30
Fields
Ørestadens Boulevard 102 C - Butik 4-431
2300 København S
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 11:30 - 20:00
Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1560 København V
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 11:30 - 20:00

PALÆO - eat good feel great

Gourmet take away stenalderkost

PALÆO’s vision er, at skabe en renæssance for de fødevarer, menneskene spiste i stenalderen. Derfor er PALÆO’s take away menu sammensat af retter tilberedt af enkle og basale fødevarer. Råvarer, der elegant kombineret løfter stenalderkosten til en gourmet oplevelse.

Vegansk og vegetarisk stenalderkost take away

PALÆO bruger udelukende de bedste af de bedste madvarer. Længere er den ikke. Alle PALÆO retter er uden tilsætningsstoffer og tilsat sukker, og menuen gør det altid muligt at bestille både veganske og vegetarisk stenalderkost som take away.

Glutenfri stenalderkost er også godt repræsenteret på PALÆOs menukort. Prøv f.eks. Den populære glutenfri PALÆO burger eller find din favorit bland alle PALÆOS forskellige glutenfri wraps.

PALÆO – naturlige produkter 

Hos PALÆO er filosofien, at vi som mennesker kan leve af mange forskellige ting - men at spørgsmålet er, hvad vi kan leve bedst af. PALÆO skriver, at selvom vores gener ikke er beregnet til det, så er det grundlæggende i den moderne madkultur, de forskellige landbrugsprodukter som vi lever bedst af.

Hos PALÆO vender de madkulturen og kostvejledningen gennem århundreder, 180 grader, og kombinerer urgamle retter med moderne retter for at opnå en sund, ren gourmet oplevelse.  

Primal gastronomi som takeaway

Grundstenene i PALÆO’s køkken er madvarerne: kød, fisk, grøntsager, æg, frugt, bær og nødder. Alle PALÆO's madvarer har én ting til fælles: det bliver alt sammen tilberedt hvor bearbejdelsen er minimal, kvalitetskravene tårnhøje. Som sundhedsbevist forbruger behøver man ikke søge længere end til PALÆO for at finde den højeste kvalitet af palæo take away - leveret direkte til dig som takeaway med Room Service i hele København.

Palæo gourmet take away København

PALÆO's stenalderkost menu består blandt andet af omelet-hotdogs, omelet wraps, meatzza, en flad hakkebøf med fyld, forskellige slags supper & snacks, samt PALÆO's egen grøntsags spaghetti-kødsauce. PALÆO's breakfast bowls også meget populære og giver et fantastisk morgenmads boost. Tisæt din stenalder take away en lækker friskpresset frugt- og grøntsags juice. Alt kan bestilles online med udbringning med Room Service i hele København. Direkte fra en af PALÆO's 6 stenalderkost restauranter i København til dig. 

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra PALÆO
Andre madglade kunder har lige bestilt
JORDBÆRSMOOTHIE
55 kr.
CITRONEN
45 kr.
PALÆO MUFFINS
32 kr.
HØNESALAT
109 kr.
GRØNKÅLEN
45 kr.
SPINATEN
45 kr.
Chat med os