Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger.
Menukortet byder på autentiske specialiteter fra det spanske køkken, som tilberedes af vores erfarne spanske kokke. Også tjenerne er spanske og bidrager til en intim og tempofyldt stemning. Du finder os i det hyggelige nansensgadekvarter i gå-afstand fra nørreports metro og torvehallerne.
Bellota skinke med brød og tomat.
Iberisk blandet charcutteri.
Tunsalat, æg, kartofler, gulerødder og mayo.
Årstidens salat mix med gedeost og valnødder.
Dadler svøbt i bacon med portvins reduktion.
Laksetatar fra Færøerne med avocado cream.
Spansk tortilla.
Foie gras montadito med æble og salsa Naranja.
Octopus med kartoffel puré.
Rejer med hvidløg - hertil Padron peberfrugter.
Sprød Andalusisk blæksprutte modnet i vegetabilsk mælk.
Dagens kroketter.
Patatas bravas med autentisk brava sauce.
Sprøde auberginer med honning, soja og sesam.
Dampede blåmuslinger i hvidvin, citron og fennikel.
Kammuslinger og lakserogn med blomkålspuré.
Ribeye med chimichurri.
Grillet lammekrone.
Dagens suppe.
Jomfruhummer og kæmperejer med hvidvin og hvidløg.
Torsk med samfaina og gratineret aioli.
Dagens fisk fra torvet.
Havtaske, Amerikansk stil.
Spansk Paella med fisk og skaldyr.
OBS: Denne ret er til 2 personer.
Ribeye med chimichurri.
Oksetournedos med Madagascar pebersauce og brandy.
Grillede lammekroner med reduktion af rødvin og Pedro Ximenez.
Dagens kødret.
STARTERS (10 tapas)
1.SURTIDOS DE IBÉRICOS CONQUESO MANCHEGO
Iberisk charcutteri med manchego ost.
2.TARTAR DE SALMÓN CON PURÉ DE AGUACATE
Laksetatar fra Færøerne med avocado cream.
3.MONTADITO DE FOIE GRAS CON MANZANA
Foie gras montadito med æble og salsa Naranja.
4.ENSALADILLA RUSA
Tunsalat, æg, kartofler og mayo.
5.CROQUETAS DEL DÍA
Dagens kroketter.
6.TORTILLA ESPAÑOLA
Spansk tortilla hertil chips af jordskokker.
7.DATILES CON PANCETA Y REDUCCION DE OPORTO
Dadler svøbt i bacon med portvinsreduktion.
8.BERENJENAS CRUJIENTES CON MIEL, SOJA Y SESAMO
Sprød auberginer med honning, soja og sesam.
9.GAMBAS AL AJILLO
Rejer i hvidløg og olie.
10.CUBO DE CALAMARES A LA ANDALUZA MADURADOS EN LECHE VEGETAL
Sprød Andalusisk blæksprutte modnet i vegetabilsk mælk.
MAIN (2 main courses)
11. CHULETITAS DE CORDERO
Grillede lammekroner.
12. PATAS BRAVAS
Patatas bravas med autentisk brava sauce.
DOLCE (1 dolce)
13. TORTA DEL DIA
Dagens dessert
Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger.
Menukortet byder på autentiske specialiteter fra det spanske køkken, som tilberedes af vores erfarne spanske kokke. Også tjenerne er spanske og bidrager til en intim og tempofyldt stemning. Du finder os i det hyggelige nansensgadekvarter i gå-afstand fra nørreports metro og torvehallerne.
Bellota skinke med brød og tomat.
Iberisk blandet charcutteri.
Tunsalat, æg, kartofler, gulerødder og mayo.
Årstidens salat mix med gedeost og valnødder.
Mandag: | 17.45 - 22.00 |
Tirsdag: | 17.45 - 22.00 |
Onsdag: | 17.45 - 22.00 |
Torsdag: | 17.45 - 22.00 |
Fredag: | 17.45 - 18.00 |
Lørdag: | 17.45 - 18.00 |
Søndag: | 17.45 - 22.00 |