Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af tangsalat, hertil sauce verte, koldrøget laks med sennepscreme og peberrod samt tempurapanerede tigerejer med aioli - hertil brød og smør.
Cremet hummer bisque serveret med grøn olie, sprøde chips og jomfruhummerhaler.
Rørt tatar serveret med sennepsmayo, kapers, rødløg, rødbede - toppet med karse.
Stykker af 1/2 hummer vendt i creme med et twist af cognac - toppet med gruyere ost og gratineret iegen skal. Hertil grillet citron og lille salat med vinaigrette.
Serveres i friskbagt briochebolle, med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon og serveres sammen med vores fritter samt løgringe med mild chilimayo.
Helstegt kalvefilet, naperet med rødvinssky serveret med sæsonens garniture, håndskårne fritter samt hjemmerørt bearnaise.
Helleflynder på ben, serveret på lun bund af bladselleri, agurk, spinat, tomat, blomster kapers og hummersauce - hertil kartofler i dild.
Ølbraiseret lammeskank, serveret med årstidens garniture og knuste kartofler med persille - hertil rødvinssauce.
Cremet risotto med mix af årstidens svampe, parmesan toppet med unghane og friske urte.
Hvidvinsdampede muslinger med friske urter samt pommes fritter og hjemmelavet aioli.
Ribeye i særklasse, serveret med garniture af svampe og spinat, pommes sauté og hjemmerørt bearnaise.
Rørt tatar serveret med dijonmayo og husets fritter.
Serveres med hjertesalat, friske daddeltomater, agurk, croutons, grillet ungehanebryst, sprød bacon, friskhøvlet parmesan.
Gratineret gedeost på bund af sprøde salater, daddeltomater, nødder, oliven, agurk og friske bær - vendt i mild vinaigrette.
Serveres med fritter og remoulade.
Pasta serveret med hjemmelavet bolognese.
Hyldeblomst pocheret pærer, serveret med vanilje is og chokoladesauce.
Hjemmelavet rabarbertrifli serveret med knuste makroner, vaniljecreme og flødeskum.
Serveret med råmarinerede bær og vaniljeis.
Serveret med en vaniljeis på bund af brændt hvid chokolade.
2 kugler is med oreo drys, karamel og chokoladesauce.
Ribeye i særklasse, serveret med garniture af svampe og spinat, pommes sauté og hjemmerørt bearnaise.
Helstegt kalvefilet, naperet med rødvinssky serveret med sæsonens garniture, håndskårne fritter samt hjemmerørt bearnaise.
Cremet hummer bisque serveret med grøn olie, sprøde chips og jomfruhummerhaler.
Serveret med en vaniljeis på bund af brændt hvid chokolade.
Mandag: | 17.30 - 21.30 |
Tirsdag: | 17.30 - 21.30 |
Onsdag: | 17.30 - 21.30 |
Torsdag: | 17.30 - 21.30 |
Fredag: | 17.30 - 21.30 |
Lørdag: | 17.30 - 21.30 |
Søndag: | 17.30 - 21.30 |