Kurven er tom.
Levering
Vælg leveringssted for pris
Varetotal:
0,00 kr.
0 0,00 kr.

Restaurant Couloir - Menu

Nytårsmenu 2021

375 kr.

OBS: Bestil senest d. 30 december - Maden kræver simpel tilberedning, der medfølger instrukser hertil. 

Består af følgende:

Forret: Rørt laksetatar (Dijon, æble, mango, dild) toppet med safranaioli, fritteret kapers, rugbrødschips og urter. Hertil brød og smør.

Mellemret: Jordskokkesuppe serveret med stegt kammusling, grøn olie, chips samt urter. Hertil brød og smør.

Hovedret: Tournedos serveret med pommes anna, balsamico/timian bagte rødløg, glaserede gulerædder og stegte svampe - hertil madeirasauce.

Dessert: Chokoladefondant (blødende chokoladekage), serveret med hvid chokoladecreme med et trist af passionsfrugt - hertil friske bær og brændt hvid chokolade.

Vinpakke til Nytårsmenu (Kan kun bestilles til d. 31 december)

550 kr.

OBS: Bestil senest d. 30 december

Vinpakken er sammensat af husets restaurantchef og køkkenchef:

1/1 Sauvignon blanc

1/1 Zinfandel

1/1 Cava

Vi anbefaler 1 vinpakke til 2 pers.

BRUNCH TALLERKEN

145 kr.

2 slags ost, 2 slags pålæg, youghurt med müsli,koldrøget laks med urtecreme, røræg medbacon, okse chorizopølse, pandekage med sirup,frisk frugt samt friskbagt brød og croissant

Hertil hjemmelavet marmelade og nutella

ma - fr11:00 - 14:00
lø - sø10:00 - 14:00

Kartoffelmad

79 kr.

Toppet med bacon, radisse, purløg og mayonnaise

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Laksemad

79 kr.

Koldrøget laks serveret med hjemmelavet sennepscreme, frisk peberrod samt gartnerkarse.

Serveres på friskbagt rugbrød.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Tatarmad

79 kr.

Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo.

Serveres på friskbagt rugbrød.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Hjemmepaneret rødspættefilet

79 kr.

Serveret med remoulade, citron og dild.

Serveres på friskbagt rugbrød.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Æg og rejer

79 kr.

Serveret med citronmayo og frisk citron.

Serveres på friskbagt rugbrød.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Hvide asparges

109 kr.

Hvide asparges, sauce hollandiase, håndpillede rejer og grillet citron

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Nachos med tilbehør

89 kr.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Husets burger

155 kr.

Serveres i friskbagt briochebolle med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon. Serveres med vores fritter samt løgringe og mild chilimayo.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Moules frites

175 kr.

Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter samt pommes frittes og hjemmelavet aioli.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Tatar frites

155 kr.

Rørt tatar serveret med sennepsmayo og husets fritter.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

Cæsarsalat

149 kr.

Serveres med hjertesalat, daddeltomat, agurk, croutons, grillet unghanebryst på ben, sprød bacon og parmesan.

ma - fr11:00 - 17:00
lø - sø10:00 - 17:00

HVIDE ASPARGES (V

89 kr.

Hvide asparges serveret med håndpillede rejer og lundilddressing - toppet med urter

ma - sø17:30 - 21:30

Tatar

89 kr.

Rørt tatar serveret med sennepsmayo, kapers, rødløg, rødbede - toppet med karse.

ma - sø17:30 - 21:30

MOULES MARINIER

99 kr.

Dampede blåmuslinger med friske urter, fløde oghvidvin

ma - sø17:30 - 21:30

Rødspætte

238 kr.

Helstegt rødspætte med grønne asparges, fritteret kapers,grillet citron, persille sovs samt kartofler med persille

ma - sø17:30 - 21:30

Husets burger

155 kr.

Serveres i friskbagt briochebolle, med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon og serveres sammen med vores fritter samt løgringe med mild chilimayo.

ma - sø17:30 - 21:30

Moules frites

175 kr.

Hvidvinsdampede muslinger med friske urter samt pommes fritter og hjemmelavet aioli.

ma - sø17:30 - 21:30

Don pedro - Ribeye 250g.

255 kr.

Ribeye i særklasse, serveret med garniture af svampe og spinat, pommes sauté og hjemmerørt bearnaise.

ma - sø17:30 - 21:30

Tatar frites

165 kr.

Rørt tatar serveret med dijonmayo og husets fritter.

ma - sø17:30 - 21:30

Cæsar salat

159 kr.

Serveres med hjertesalat, friske daddeltomater, agurk, croutons, grillet ungehanebryst, sprød bacon, friskhøvlet parmesan.

ma - sø17:30 - 21:30

Fiskefilet - børn

74 kr.

Serveres med fritter og remoulade.

ma - sø17:30 - 21:30

Pasta bolognese - børn

74 kr.

Pasta serveret med hjemmelavet bolognese.

ma - sø17:30 - 21:30

CITRONTÆRTE

89 kr.

Citrontærte serveret med friske jordbær, vaniljeis ogbrændt hvid chokolade

ma - sø17:30 - 21:30

Rabarbertrifli

79 kr.

Hjemmelavet rabarbertrifli serveret med knuste makroner, vaniljecreme og flødeskum.

ma - sø17:30 - 21:30

Couloir scoop

60 kr.

2 kugler is med oreo drys, karamel og chokoladesauce.

ma - sø17:30 - 21:30

Sodavand

33 kr.

Vælg variant.

Lemonade

59 kr.

Hjemmelavet lemonade.

Vælg variant.

Husets hvidvin (Rooiberg, chardonnay, Cape Sydafrika)

268 kr.

Husets rødvin (Infinitus tempranillo, Spanien)

268 kr.

Anbefalede produkter

Restaurant Couloir

Amager Strandvej 100, 2300 København S
Du kan få mad herfra leveret
Mandag: 11.30 - 21.30
Tirsdag: 11.30 - 21.30
Onsdag: 11.30 - 21.30
Torsdag: 11.30 - 21.30
Fredag: 11.30 - 21.30
Lørdag: 10.30 - 21.30
Søndag: 10.30 - 21.30

Restaurant Couloir

Historien

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man med stort held forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne.

Efter et par gode år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower. Couloir er i dag gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.

Menukortet

Aftenmenuen på Restaurant Couloir bærer præg af restaurantens franske rødder og består primært af lækre fransk inspirerede retter. Særligt seafood og skaldyr har en stor plads på menukortet, men man finder også lækre kødretter og veltilberedte vegetar retter.

Frokostmenuen byder foruden diverse franske anretninger også på klassisk højtbelagt smørrebrød, samt lækre salater. Hos Couloir forsøger de samtidig at udarbejde menukortet efter årstidens grøntsager – kortene vil derfor løbende blive ændret.

Takeaway

Vi er hos Room Service stolte af at være takeaway-partner med Couloir og vi bestræber os altid på i fællesskab at levere en premium takeaway oplevelse. Kvalitet og punktlighed er i højsædet når vi hos Room Service bringer ud, og kundens tilfredshed er af største prioritet.

Chat med os