2 slags ost, 2 slags pålæg, youghurt med müsli,koldrøget laks med urtecreme, røræg medbacon, okse chorizopølse, pandekage med sirup,frisk frugt samt friskbagt brød og croissant
Hertil hjemmelavet marmelade og nutella
2 slags ost, 2 slags pålæg, youghurt med müsli,koldrøget laks med urtecreme, røræg medbacon, okse chorizopølse, pandekage med sirup,frisk frugt samt friskbagt brød og croissant
Hertil hjemmelavet marmelade og nutella
Pandekager med chokoladesauce og friske bær
Pandekager med chokoladesauce og friske bær
Koldrøget laks serveret med hjemmelavet sennepscreme, frisk peberrod samt gartnerkarse.
Serveres på friskbagt rugbrød.
Koldrøget laks serveret med hjemmelavet sennepscreme, frisk peberrod samt gartnerkarse.
Serveres på friskbagt rugbrød.
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo.
Serveres på friskbagt rugbrød.
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo.
Serveres på friskbagt rugbrød.
1 stk paneret rødspætte med remoulade, citron og dild
1 stk paneret rødspætte med remoulade, citron og dild
Serveret med citronmayo og frisk citron.
Serveres på friskbagt rugbrød.
Serveret med citronmayo og frisk citron.
Serveres på friskbagt rugbrød.
Hjemmelavet hønsesalat toppet med sprød bacon
Hjemmelavet hønsesalat toppet med sprød bacon
Serveres med remoulade, cornichons og citron.
Serveres med remoulade, cornichons og citron.
Vælg mellem: laks, paneret rødspætte med remoulade, paneret rødspætte med rejer og asparges, tatar, hønsesalat, æg og rejer, kartoffel
Vælg mellem: laks, paneret rødspætte med remoulade, paneret rødspætte med rejer og asparges, tatar, hønsesalat, æg og rejer, kartoffel
Vælg mellem: laks, paneret rødspætte med remoulade, paneret rødspætte med rejer og asparges, tatar, hønsesalat, æg og rejer, kartoffel
Vælg mellem: laks, paneret rødspætte med remoulade, paneret rødspætte med rejer og asparges, tatar, hønsesalat, æg og rejer, kartoffel
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil estragonmayo, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil estragonmayo, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
Klassisk pariserbøf - serveret med rødløg, pickles, rødbeder, æggeblomme og kapers
Klassisk pariserbøf - serveret med rødløg, pickles, rødbeder, æggeblomme og kapers
Serveret i flødesauce med timian og svampe - toppet med unghane og høvlet parmesan
Serveret i flødesauce med timian og svampe - toppet med unghane og høvlet parmesan
Serveres i friskbagt briochebolle med enten bøf, kylling eller grillet portobello(V) toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost og bacon. Hertil fritter samt løgringe og mild chillimayo.
Serveres i friskbagt briochebolle med enten bøf, kylling eller grillet portobello(V) toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost og bacon. Hertil fritter samt løgringe og mild chillimayo.
Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter samt pommes frittes og aioli.
Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter samt pommes frittes og aioli.
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo
Honninggratineret gedeost serveret på bund af kålsalat med ristede kerner, friske bær, cherrytomat og mild rinaigrette
Honninggratineret gedeost serveret på bund af kålsalat med ristede kerner, friske bær, cherrytomat og mild rinaigrette
Serveres med hjertesalat, daddeltomat, agurk, croutons, grillet unghanebryst på ben, sprød bacon og parmesan.
Serveres med hjertesalat, daddeltomat, agurk, croutons, grillet unghanebryst på ben, sprød bacon og parmesan.
Risotto med grønne asparges, dild og ærter. Toppet med tigerrejer og parmesan.
Risotto med grønne asparges, dild og ærter. Toppet med tigerrejer og parmesan.
Hummerhale i cremet hvidvinssauce med svampe - serveret i egen skal, gratineret med gruyere ost - hertil brød
Hummerhale i cremet hvidvinssauce med svampe - serveret i egen skal, gratineret med gruyere ost - hertil brød
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil sauce verde, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil sauce verde, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
Rørt tatar serveret med sennepsmayo, kapers, rødløg, rødbede - toppet med karse.
Rørt tatar serveret med sennepsmayo, kapers, rødløg, rødbede - toppet med karse.
Serveret i flødesauce med timian og svampe - toppet med
unghane og høvlet parmesan
Serveret i flødesauce med timian og svampe - toppet med
unghane og høvlet parmesan
Helstegt kalvefilet, naperet med rødvinssky serveret med
årstidens grøntsager, fritter samt hjemmerørt
bearnaise
Helstegt kalvefilet, naperet med rødvinssky serveret med
årstidens grøntsager, fritter samt hjemmerørt
bearnaise
Jordskok/persillerodspure, broccoliasparges, pommes risolles, madeira glace samt sprødt grønkål
Jordskok/persillerodspure, broccoliasparges, pommes risolles, madeira glace samt sprødt grønkål
Menuierstegt søtunge, serveret med fritteret kapers, broccoliasparges, grillet citron, kartofler samt hvidvinssauce med rejer og blomsterkapers
Menuierstegt søtunge, serveret med fritteret kapers, broccoliasparges, grillet citron, kartofler samt hvidvinssauce med rejer og blomsterkapers
Kartofler, hvide asparges, hollandaise og citron
Kartofler, hvide asparges, hollandaise og citron
Serveres i friskbagt briochebolle, med enten bøf, kylling eller grillet portobello(V) samt ost og bacon, løgringe og sprødefritter med chillimayo
Serveres i friskbagt briochebolle, med enten bøf, kylling eller grillet portobello(V) samt ost og bacon, løgringe og sprødefritter med chillimayo
Hvidvinsdampede muslinger med fløde, fritter og hjermmerørt aioli.
Hvidvinsdampede muslinger med fløde, fritter og hjermmerørt aioli.
Serveret med svampe, spinat, ovnbagte kartofler samt bearnaise
Serveret med svampe, spinat, ovnbagte kartofler samt bearnaise
Serveres med pommes fritter og remoulade.
Serveres med pommes fritter og remoulade.
Pasta serveret med hjemmelavet bolognese og toppet med parmesan
Pasta serveret med hjemmelavet bolognese og toppet med parmesan
Blødende chokoladekage, råmarinerede bær samt vaniljeis
Blødende chokoladekage, råmarinerede bær samt vaniljeis
På bund af æble/hindbærkompot - toppet med brændt hvid chokolade og friske bær
På bund af æble/hindbærkompot - toppet med brændt hvid chokolade og friske bær
Serveret med vaniljeis, hjemmelavet karamel & friske bær
Serveret med vaniljeis, hjemmelavet karamel & friske bær
Toppet med råmarinerede bær og chokoladespåner
Toppet med råmarinerede bær og chokoladespåner
Appelsin- eller æblejuice
Appelsin- eller æblejuice
med eller uden brus
med eller uden brus
Vælg variant.
Vælg variant.
Vælg variant
Vælg variant
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil sauce verde, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo
Hvidvinsdampede muslinger med fløde, fritter og hjermmerørt aioli.
Pasta serveret med hjemmelavet bolognese og toppet med parmesan
Mandag: | 11:30 - 21:30 |
Tirsdag: | 11:30 - 21:30 |
Onsdag: | 11:30 - 21:30 |
Torsdag: | 11:30 - 21:30 |
Fredag: | 11:30 - 21:30 |
Lørdag: | 10:30 - 21:30 |
Søndag: | 10:30 - 21:30 |
Restaurant Couloir
Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man med stort held forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne.
Efter et par gode år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower. Couloir er i dag gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.
Aftenmenuen på Restaurant Couloir bærer præg af restaurantens franske rødder og består primært af lækre fransk inspirerede retter. Særligt seafood og skaldyr har en stor plads på menukortet, men man finder også lækre kødretter og veltilberedte vegetar retter.
Frokostmenuen byder foruden diverse franske anretninger også på klassisk højtbelagt smørrebrød, samt lækre salater. Hos Couloir forsøger de samtidig at udarbejde menukortet efter årstidens grøntsager – kortene vil derfor løbende blive ændret.
Vi er hos Room Service stolte af at være takeaway-partner med Couloir og vi bestræber os altid på i fællesskab at levere en premium takeaway oplevelse. Kvalitet og punktlighed er i højsædet når vi hos Room Service bringer ud, og kundens tilfredshed er af største prioritet.