2 slags ost, 2 slags pålæg, youghurt med müsli,koldrøget laks med urtecreme, røræg medbacon, okse chorizopølse, pandekage med sirup,frisk frugt samt friskbagt brød og croissant
Hertil hjemmelavet marmelade og nutella
ma - fr | 11:00 - 14:00 |
lø - sø | 10:00 - 14:00 |
2 slags ost, 2 slags pålæg, youghurt med müsli,koldrøget laks med urtecreme, røræg medbacon, okse chorizopølse, pandekage med sirup,frisk frugt samt friskbagt brød og croissant
Hertil hjemmelavet marmelade og nutella
ma - fr | 11:00 - 14:00 |
lø - sø | 10:00 - 14:00 |
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Koldrøget laks serveret med hjemmelavet sennepscreme, frisk peberrod samt gartnerkarse.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Koldrøget laks serveret med hjemmelavet sennepscreme, frisk peberrod samt gartnerkarse.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Roastbeef af kalvefilet, serveret med ristede løg,
remoulade og peberrod
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Roastbeef af kalvefilet, serveret med ristede løg,
remoulade og peberrod
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Rørt tatar serveret med æggeblomme, rå løg, rødbede, sennep, kapers og sennepsmayo.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveret med remoulade, citron og dild.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveret med remoulade, citron og dild.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveret med citronmayo og frisk citron.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveret med citronmayo og frisk citron.
Serveres på friskbagt rugbrød.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil estragonmayo, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil estragonmayo, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Cremet jordskokkesuppe serveret med grøn olie, 2 stk
grillede kammuslinger og sprøde chips.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Cremet jordskokkesuppe serveret med grøn olie, 2 stk
grillede kammuslinger og sprøde chips.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveres i friskbagt briochebolle med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon. Serveres med vores fritter samt løgringe og mild chilimayo.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveres i friskbagt briochebolle med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon. Serveres med vores fritter samt løgringe og mild chilimayo.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter samt pommes frittes og hjemmelavet aioli.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter samt pommes frittes og hjemmelavet aioli.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Rørt tatar serveret med sennepsmayo og husets fritter.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Rørt tatar serveret med sennepsmayo og husets fritter.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Vintersalat bestående af grøn og rød spidskål,
granatæblekerner, fennikel, ristede kerner,
daddeltomat, honning vinaigrette og friske bæ
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Vintersalat bestående af grøn og rød spidskål,
granatæblekerner, fennikel, ristede kerner,
daddeltomat, honning vinaigrette og friske bæ
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveres med hjertesalat, daddeltomat, agurk, croutons, grillet unghanebryst på ben, sprød bacon og parmesan.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Serveres med hjertesalat, daddeltomat, agurk, croutons, grillet unghanebryst på ben, sprød bacon og parmesan.
ma - fr | 11:00 - 17:00 |
lø - sø | 10:00 - 17:00 |
Cremet jordskokkesuppe serveret med grøn olie, 2 stk
grillede kammusling og sprøde chips
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Cremet jordskokkesuppe serveret med grøn olie, 2 stk
grillede kammusling og sprøde chips
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil sauce verde, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Fiskeanretning bestående af lyngrillet tun på bund af
tangsalat, hertil sauce verde, koldrøget laks med
sennepscreme og peberrod samt
tempurapanerede tigerrejer med aioli - hertil brød og
smør
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Rørt tatar serveret med sennepsmayo, kapers, rødløg, rødbede - toppet med karse.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Rørt tatar serveret med sennepsmayo, kapers, rødløg, rødbede - toppet med karse.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Varmrøget laks serveret med henkogte rødbeder,
agurk, safran aioli, fennikel crudite i sprød rispapirskål
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Varmrøget laks serveret med henkogte rødbeder,
agurk, safran aioli, fennikel crudite i sprød rispapirskål
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Bagt torsk serveret med pastinakpuré, fennikelcrudite,
grøn olie, brunet smør, grillet citron samt pommes sauté
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Bagt torsk serveret med pastinakpuré, fennikelcrudite,
grøn olie, brunet smør, grillet citron samt pommes sauté
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveret i flødesauce med timian og svampe - toppet med
unghane og høvlet parmesan
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveret i flødesauce med timian og svampe - toppet med
unghane og høvlet parmesan
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Helstegt kalvefilet, naperet med rødvinssky serveret med
årstidens grøntsager, håndskårne fritter samt hjemmerørt
bearnaise
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Helstegt kalvefilet, naperet med rødvinssky serveret med
årstidens grøntsager, håndskårne fritter samt hjemmerørt
bearnaise
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Rødvinsbraiseret lammeskank serveret med pastinakpure,
glaserede gulerødder, rødvinssauce og pommes sauté
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Rødvinsbraiseret lammeskank serveret med pastinakpure,
glaserede gulerødder, rødvinssauce og pommes sauté
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveres i friskbagt briochebolle, med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon og serveres sammen med vores fritter samt løgringe med mild chilimayo.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveres i friskbagt briochebolle, med 200 g. valgfri bøf, toppet med syltede agurker, løg, tomat, ost, bacon og serveres sammen med vores fritter samt løgringe med mild chilimayo.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Hvidvinsdampede muslinger med friske urter samt pommes fritter og hjemmelavet aioli.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Hvidvinsdampede muslinger med friske urter samt pommes fritter og hjemmelavet aioli.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Ribeye i særklasse, serveret med garniture af svampe og spinat, pommes sauté og hjemmerørt bearnaise.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Ribeye i særklasse, serveret med garniture af svampe og spinat, pommes sauté og hjemmerørt bearnaise.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Rørt tatar serveret med dijonmayo og husets fritter.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Rørt tatar serveret med dijonmayo og husets fritter.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Vintersalat bestående af grøn og rød spidskål,granatæblekerner, fennikel, ristede kerner,daddeltomat, honning vinaigrette og friske bær
Fås med gratineret gedeost eller varmrøget laks
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Vintersalat bestående af grøn og rød spidskål,granatæblekerner, fennikel, ristede kerner,daddeltomat, honning vinaigrette og friske bær
Fås med gratineret gedeost eller varmrøget laks
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveres med hjertesalat, friske daddeltomater, agurk, croutons, grillet ungehanebryst, sprød bacon, friskhøvlet parmesan.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveres med hjertesalat, friske daddeltomater, agurk, croutons, grillet ungehanebryst, sprød bacon, friskhøvlet parmesan.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveres med fritter og remoulade.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveres med fritter og remoulade.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Pasta serveret med hjemmelavet bolognese.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Pasta serveret med hjemmelavet bolognese.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveret med bourbon vaniljeis og friske bær
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Serveret med bourbon vaniljeis og friske bær
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
På bund af oreo og syltede rabarber - toppet med friskebær og brændt hvid chokolade
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
På bund af oreo og syltede rabarber - toppet med friskebær og brændt hvid chokolade
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Citrontærte serveret med friske jordbær, vaniljeis ogbrændt hvid chokolade
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Citrontærte serveret med friske jordbær, vaniljeis ogbrændt hvid chokolade
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
2 kugler is med oreo drys, karamel og chokoladesauce.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
2 kugler is med oreo drys, karamel og chokoladesauce.
ma - sø | 17:30 - 21:30 |
Appelsin- eller æblejuice
Appelsin- eller æblejuice
Hyldeblomst
Hyldeblomst
Vælg variant.
Vælg variant.
Hjemmelavet lemonade.
Vælg variant.
Hjemmelavet lemonade.
Vælg variant.
Serveres med fritter og remoulade.
Ribeye i særklasse, serveret med garniture af svampe og spinat, pommes sauté og hjemmerørt bearnaise.
Serveres med hjertesalat, friske daddeltomater, agurk, croutons, grillet ungehanebryst, sprød bacon, friskhøvlet parmesan.
Hjemmelavet lemonade.
Vælg variant.
Mandag: | 11:30 - 21:30 |
Tirsdag: | 11:30 - 21:30 |
Onsdag: | 11:30 - 21:30 |
Torsdag: | 11:30 - 21:30 |
Fredag: | 11:30 - 21:30 |
Lørdag: | 10:30 - 21:30 |
Søndag: | 10:30 - 21:30 |
Restaurant Couloir
Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man med stort held forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne.
Efter et par gode år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower. Couloir er i dag gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.
Aftenmenuen på Restaurant Couloir bærer præg af restaurantens franske rødder og består primært af lækre fransk inspirerede retter. Særligt seafood og skaldyr har en stor plads på menukortet, men man finder også lækre kødretter og veltilberedte vegetar retter.
Frokostmenuen byder foruden diverse franske anretninger også på klassisk højtbelagt smørrebrød, samt lækre salater. Hos Couloir forsøger de samtidig at udarbejde menukortet efter årstidens grøntsager – kortene vil derfor løbende blive ændret.
Vi er hos Room Service stolte af at være takeaway-partner med Couloir og vi bestræber os altid på i fællesskab at levere en premium takeaway oplevelse. Kvalitet og punktlighed er i højsædet når vi hos Room Service bringer ud, og kundens tilfredshed er af største prioritet.