Fabio ønsker at tilbyde et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios mor og mormor. Køkkenet byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.
Hos Restaurant Fabio lægger vi vægt på at kunden får en helstøbt oplevelse med at indtage autentisk italiensk mad som vor mor lavede den.
https://roomservice.dk/Restaurant-FabioItalienskFalkoner Alle 54, 2000 FrederiksbergRistet Brød – hvidløg - tomater - basilikum - Nedkogt balsamico
Ristet Brød – hvidløg - tomater - basilikum - Nedkogt balsamico
Aubergine - tomatsauce - røget Pancetta – Komælksost - Parmesanost
Husets specialitet
Opskrift efter Fabios kære mor ”Mamma Rosetta”
Aubergine - tomatsauce - røget Pancetta – Komælksost - Parmesanost
Husets specialitet
Opskrift efter Fabios kære mor ”Mamma Rosetta”
Fine skiver kalvekød - rørt tunsauce - Friteret capers - ovnbagte cherrytomater
Fine skiver kalvekød - rørt tunsauce - Friteret capers - ovnbagte cherrytomater
Bøffel mozzarella – Basilikums pesto – Ovnbagte Cherrytomater
Bøffel mozzarella – Basilikums pesto – Ovnbagte Cherrytomater
Oksecarpaccio - Rucola salat - Parmesanost - Trøffelmayo
Oksecarpaccio - Rucola salat - Parmesanost - Trøffelmayo
Vitello Tonnato – Aubergine Tærte – Okse carpaccio
Mozzarella - Ovnbagt Cherrytomat - Basilikumspesto
Tomat ”Bruschetta” - Chili- og fennikel salami - Parmaskinke
Vitello Tonnato – Aubergine Tærte – Okse carpaccio
Mozzarella - Ovnbagt Cherrytomat - Basilikumspesto
Tomat ”Bruschetta” - Chili- og fennikel salami - Parmaskinke
Vitello Tonnato – Aubergine Tærte – Okse carpaccio
Mozzarella - Ovnbagt Cherrytomat - Basilikumspesto
Tomat ”Bruschetta” - Chili- og fennikel salami - Parmaskinke
Vitello Tonnato – Aubergine Tærte – Okse carpaccio
Mozzarella - Ovnbagt Cherrytomat - Basilikumspesto
Tomat ”Bruschetta” - Chili- og fennikel salami - Parmaskinke
Pasta - Svine- Oksekødboller – Tomatsauce -Løg - Bacon - Gratineret i ovn med mozzarellaost
Pasta - Svine- Oksekødboller – Tomatsauce -Løg - Bacon - Gratineret i ovn med mozzarellaost
Pasta - Karl Johan svampe - skovens svampe, trøffelcreme - parmesanost.
Pasta - Karl Johan svampe - skovens svampe, trøffelcreme - parmesanost.
Pasta - Langtidsbraiseret Ossobucoragout – tomat - gratineret i ovn med mozzerallaost
Pasta - Langtidsbraiseret Ossobucoragout – tomat - gratineret i ovn med mozzerallaost
Mørt grillet kalvekød i skiver 250 gr.
Kartofler – Timian – Rosmarin – garniture, Karl Johan- skovens Svampe og trøffel sauce.
Mørt grillet kalvekød i skiver 250 gr.
Kartofler – Timian – Rosmarin – garniture, Karl Johan- skovens Svampe og trøffel sauce.
Fine skiver kalvekød - rørt tunsauce - Friteret capers - ovnbagte cherrytomater
Oksecarpaccio - Rucola salat - Parmesanost - Trøffelmayo
Ristet Brød – hvidløg - tomater - basilikum - Nedkogt balsamico
Vitello Tonnato – Aubergine Tærte – Okse carpaccio
Mozzarella - Ovnbagt Cherrytomat - Basilikumspesto
Tomat ”Bruschetta” - Chili- og fennikel salami - Parmaskinke
Mandag: | 17:30 - 20:30 |
Tirsdag: | 17:30 - 20:30 |
Onsdag: | 17:30 - 20:30 |
Torsdag: | 17:30 - 20:30 |
Fredag: | 17:30 - 20:30 |
Lørdag: | 17:30 - 20:30 |
Søndag: | 17:30 - 20:30 |
Restaurant Fabio
Fabio ønsker at tilbyde et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios mor og mormor. Køkkenet byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.
Hos Restaurant Fabio lægger vi vægt på at kunden får en helstøbt oplevelse med at indtage autentisk italiensk mad som vor mor lavede den.