0,00 kr.
Bemærk! Restaurant Ida Davidsen er lukket lige nu, men de åbner igen mandag d. 21. oktober kl. 10:30, så du kan bestille din mad allerede nu.
Menu (22)

Ingefærsild

70 kr.

Hjemmemarinerede kryddersild serveret med frisk ingefær og hakket rødløg serveret med hjemmebagt rugbrød med smør og krydderfedt

Lun stegt sild

80 kr.

Lun stegt sild med bløde løg serveret med hjemmebagt rugbrød med smør og krydderfedt

Jens Okking

70 kr.

“Jens Okking” Kogte kartofler, kryddersild, rødløg og dild.

Almindelig ål

145 kr.

“Almindelig ål” Frisk røget dansk ål med røræg og purløg

Almindelig spætte

140 kr.

Sprødstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, Idas håndpillede rejer, røget laks, caviart, asparges og citron

Victor Borge

150 kr.

“Victor Borge” Frisk rå laks, Ida’s håndpillede rejer, stenbidder caviart, krebsehaler serveret med dildmayonnaise på hjemmebagt hvedebrød

Røget laksetatar

125 kr.

Laksetatar af hjemmerøget laks, løg, kapers, frisk skrabet peberrod og æggeblomme.

Sommer hofdame

140 kr.

Oscar’s røget laks med skiver af avokado og striber af balsamico glace. Serveret på vores hjemmebagte rugbrød.

Super Ida

85 kr.

Hvidvinskogt kartofler med caviart dressing, hjemmerøget laks og rejer.

Serveret på vores hjemmebagte rugbrød.

Æg & håndpillede rejer

100 kr.

Æg, kryddermayonnaise og Idas håndpillede rejer – serveres på vores hjemmebagte hvedebrød

Brandmandens natmad

100 kr.

“Brandmandens natmad” Røgede kartofler, sprød bacon, kyllingesalat, gulerodsfrit og purløg serveret på vores hjemmebagt rugbrød.

Historie: Ida lavede Go’morgen Danmark igennem en årrække og i den forbindelse havde hun mødt brandmændene fra københavns brandstation ude i kødbyen og inviterede “Brandmanden” med i køkkenet hvor de skulle lave et stykke smørrebrød til hindanden.

Det er ubetinget et vores mest populære stykker.

Flæskesteg med surt

90 kr.

Friskstegt flæskesteg med hjemmelavet surt og varm skysauce

Niels-Jørgen Kaiser

90 kr.

“Niels-Jørgen Kaiser” Hjemmelavet kalveleverpostej, bacon, stegte champignon, persillefrit og tyttesylt på hjemmebagt rugbrød.

Vores dejlige kalveleverpostej er glutenfri 

Niels-Jørgen Kaiser var direktør for Tivoli fra 1975 – 1996.

Kogekonens natmad

85 kr.

“Kogekonens natmad” Salami med rygeost, revet radise, kryddermayonnaise, solbærsylt og hakket purløg på hjemmebagt rugbrød

Ny tatar

95 kr.

“Ny tatar” Frisk hakket okseinderlår med kold bearnaise sauce, bløde løg og groft salt serveret på vores hjemmebagt rugbrød

Roastbeef remo

85 kr.

Roastbeef med remoulade på hjemmebagt rugbrød

Thip's vegetarmad

90 kr.

”Thip’s vegetarmad” Kogte kartofler, asparges, tomatskiver, avokado og hakkede rødløg serveret på vores hjemmebagte rugbrød

Forårskollektion

90 kr.

“Forårskollektion” tomat, avokado, æggesalat, pocheret æg, spirer serveret på hjemmebagt rugbrød og hvis man har lyst sprødstegt kyllingeskind

Gammel ost

90 kr.

Gammel ost på hjemmebagt hvedebrød med fedt, sky og løg, vi kommer egesnaps over når vi serverer den

Gorgonzola

90 kr.

Gorgonzola med æggeblomme løg og radiser på hjemmebagt hvedebrød. Vi sprinkler den lidt med egesnaps når vi servere den

Kransekager 2 stk

50 kr.

Hjemmebagte kransekager

Jordbærtærte

75 kr.

Hjemmebagt tærtebund med vanillecreme og jordbær.

English
Chat med os