Cremet karrysovs med kødbolle af kalv/flæsk, æbler, dampet ris & sød mangochutne
Sprøde flæskeskiver, cremet persillesovs, hvide kartofler & syltede rødbeder
Af svinemørbrad med paprikaflødesovs, cocktailpølser, bacon, champignon & perleløg. Serveres med dampede ris.
Af kalvefilet med brasede kartofler, brun skysovs & sauterede ærter med bacon og løg. Husk at tilføje en ”dreng” som sideordre
Helt kyllingelår fra Hoppeballe mølle kylling med kraftig brun skysovs, kogte kartofler, rabarberkompot & råsyltede agurker.
Af mør oksefilet, bacon & Svampe i tomatiseret flødesovs, hertil kartoffelmos med smør
Med røget bacon & løg hertil kartoffelmos & syltede rødbeder
Bøf af 250 g oksefilet, kornfodret fra Argentina, hertil rørt bearnaisesovs, bagte stik tomater, grillet citron & grove fritter.
Bøffen steges medium, medmindre andet vælges.
Cremet karrysovs med kødbolle af kalv/flæsk, æbler, dampet ris & sød mangochutne
Sprøde flæskeskiver, cremet persillesovs, hvide kartofler & syltede rødbeder
Af svinemørbrad med paprikaflødesovs, cocktailpølser, bacon, champignon & perleløg. Serveres med dampede ris.
Helt kyllingelår fra Hoppeballe mølle kylling med kraftig brun skysovs, kogte kartofler, rabarberkompot & råsyltede agurker.
med Vesterhavs osteflager, saltede græskarkerner & sennepsvinaigrette
Jordbærsyltetøj & rigtig flødeis
Søde & syrlige æbler kogt med vanilje, serveret med flødeskum & makron rasp
Rabarber bagt med vanilje i lag med karamelcreme & havreknas
Jordbærsyltetøj & rigtig flødeis
Søde & syrlige æbler kogt med vanilje, serveret med flødeskum & makron rasp
Bøf af 250 g oksefilet, kornfodret fra Argentina, hertil rørt bearnaisesovs, bagte stik tomater, grillet citron & grove fritter.
Bøffen steges medium, medmindre andet vælges.
Sprøde flæskeskiver, cremet persillesovs, hvide kartofler & syltede rødbeder
Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | Lukket |
Onsdag: | Lukket |
Torsdag: | 12.00 - 21.00 |
Fredag: | 12.00 - 21.00 |
Lørdag: | 13.00 - 21.00 |
Søndag: | 13.00 - 21.00 |