Cremet karrysovs med kødbolle af kalv/flæsk, æbler, dampet ris & sød mangochutney.
Af kalv med brasede kartofler, brun skysovs & smør sauterede ærter. Husk at tilføje en ”dreng” som sideordre
Cremet mornaysovs, ost & tomatsovs med ristede finthakkede svampe lagt i lag med friske pastaplader.
Vegetarisk
Helt kyllingelår med kraftig brun skysovs, hvide kartofler, rabarberkompot & råsyltede agurker.
med tomatiseret smør og flødesovs, peanuts & dampet ris
Sprøde flæskeskiver, cremet persillesovs, hvide kartofler & syltede rødbeder.
Af svinemørbrad med paprikaflødesovs, cocktailpølser, bacon, champignon & perleløg. Serveres med dampede ris. Glutenfri
Cremet karrysovs med kødboller af kalv/flæsk, æbler, dampet ris & sød mangochutney.
Cremet mornaysovs, ost & tomatsovs med ristede finthakkede svampe lagt i lag med friske pastaplader. Vegetarisk
Kyllingelår med kraftig brun skysovs, hvide kartofler, rabarberkompot & råsyltede agurker.
Af svinemørbrad med paprikaflødesovs, cocktailpølser, bacon, champignon & perleløg. Serveres med dampede ris. Glutenfri
med tomatiseret smør og flødesovs, peanuts & dampet ris
Med chokoladesovs
Jordbærsyltetøj & rigtig flødeis.
1 x banan, 1 x flødeis, 1 x jordbærsyltetøj, 1 x chokoladesovs & 1 x flødeskum.
Søde & syrlige æbler kogt med vanilje, serveret med flødeskum & makron rasp.
Med masser af chokolade & krymmel.
Sprøde flæskeskiver, cremet persillesovs, hvide kartofler & syltede rødbeder.
Af kalv med brasede kartofler, brun skysovs & smør sauterede ærter. Husk at tilføje en ”dreng” som sideordre
Søde & syrlige æbler kogt med vanilje, serveret med flødeskum & makron rasp.
Jordbærsyltetøj & rigtig flødeis.
Mandag: | 12.30 - 21.00 |
Tirsdag: | 12.30 - 21.00 |
Onsdag: | 12.30 - 21.00 |
Torsdag: | 12.30 - 21.00 |
Fredag: | 12.30 - 21.00 |
Lørdag: | 13.30 - 21.00 |
Søndag: | 13.30 - 21.00 |