'Køkkenchefen Armando er næsten født ind i de italienske kødgryder, da han hele sin barndom kom i sin fars restaurant på Sicilien, hvor han for øvrigt allerede blev køkkenchef som teenager, inden turen gik mod Danmark.
De åbnede en italiensk restaurant på havnen i Dragør, som de dog lukkede i 2014 for at tage til den norditalienske by Bolzano, hvor de åbnede Ristorante L’Imperatore i et hus, hvor Kejser Joseph engang har boet. Italienskkyndige kan måske også gennemskue at navnet L’Imperatore lige præcis betyder kejser. L’Imperatore o Bolzano kører stadigvæk, men bliver i dag styret af Armandos søster, efter Armando er nu taget tilbage til Danmark, hvor han styrer potter og pander på L’Imperatore på Østerbro.
Bestil din italienske take away med Room Service og få leveret i hele København inden for 1 time
https://roomservice.dk/Ristorante-L’IMPERATORESiciliansk og klassisk italiensk madOlufsvej 2, 2100 København ØForret:
Carpaccio di Tonno: Tuncarpaccio, sprød fennikel og grillet citron.
Hovedret:
Grigliata Imperiale: Kejserens signaturret med grillet hummer, jomfruhummer, krabbeklør, krabbe, kæmperejer og krebs hertil aioli og grillet citron.
Dessert:
Panna cotta med jordbærcoulis og kokos.
Forret:
Carpaccio di Tonno: Tuncarpaccio, sprød fennikel og grillet citron.
Hovedret:
Grigliata Imperiale: Kejserens signaturret med grillet hummer, jomfruhummer, krabbeklør, krabbe, kæmperejer og krebs hertil aioli og grillet citron.
Dessert:
Panna cotta med jordbærcoulis og kokos.
Forret:
Mozarella Caprese: Mozarella ost, div. tomater og basilikum.
Hovedret:
Filetto ai Funghi: Oksemørbrad, svampe- og trøffelsauce og skorzonerrødder.
Dessert:
Panna cotta med jordbærcoulis og kokos.
Forret:
Mozarella Caprese: Mozarella ost, div. tomater og basilikum.
Hovedret:
Filetto ai Funghi: Oksemørbrad, svampe- og trøffelsauce og skorzonerrødder.
Dessert:
Panna cotta med jordbærcoulis og kokos.
Mozarella ost, div. tomater og basilikum.
Mozarella ost, div. tomater og basilikum.
Parmaskinke og Cantaloupe melon.
Parmaskinke og Cantaloupe melon.
Ristet hvidløgsbrød med tomat, hvidløg og basilikum.
Ristet hvidløgsbrød med tomat, hvidløg og basilikum.
Fintskåret kalvekød, tuncreme og kapers.
Fintskåret kalvekød, tuncreme og kapers.
Okse carpaccio, parmesan flager og ruccolasalat.
Okse carpaccio, parmesan flager og ruccolasalat.
Tun carpaccio, sprød fennikel og grillet citron.
Tun carpaccio, sprød fennikel og grillet citron.
4 stk. rå "Fin De Claire" østers m. grillet citron.
4 stk. rå "Fin De Claire" østers m. grillet citron.
Guanciale, æggeblomme og parmesan,
Guanciale, æggeblomme og parmesan,
Okse ragout og parmesan.
Okse ragout og parmesan.
Tomat sauce, stegte auberginer, basilikum og parmesan.
Tomat sauce, stegte auberginer, basilikum og parmesan.
Hjertemuslinger, persille og hvidløg.
Hjertemuslinger, persille og hvidløg.
Røde kæmperejer, sherry tomater og hvidløg.
Røde kæmperejer, sherry tomater og hvidløg.
Braiseret vildsvin ragout, tomat og parmesan.
Braiseret vildsvin ragout, tomat og parmesan.
Blæksprutte, blåmuslinger, vongole, jomfruhummer m.m.
Blæksprutte, blåmuslinger, vongole, jomfruhummer m.m.
Svampe og trøffel sauce m. parmesan.
Svampe og trøffel sauce m. parmesan.
Friterede blæksprutte ringe og jomfruhummer, aioli.
Friterede blæksprutte ringe og jomfruhummer, aioli.
Glasseret hummer, limoncello, fennikel og mild hvidløg.
Glasseret hummer, limoncello, fennikel og mild hvidløg.
Kejserens signaturret.
Grillet hummer, jomfruhummer, krabbeklør, krabbe, kæmperejer og krebs, aioli, grillet citron og sprød salat a part.
Kejserens signaturret.
Grillet hummer, jomfruhummer, krabbeklør, krabbe, kæmperejer og krebs, aioli, grillet citron og sprød salat a part.
Skaldyr mayo.
Skaldyr mayo.
0,33 l.
0,33 l.
1,5 l.
1,5 l.
0,33 l.
0,33 l.
Morretti Rossa, 0,33 l.
Morretti Rossa, 0,33 l.
1 Flaske, 0,75 l.
Vælg Rød eller Hvid.
1 Flaske, 0,75 l.
Vælg Rød eller Hvid.
Tun carpaccio, sprød fennikel og grillet citron.
Forret:
Mozarella Caprese: Mozarella ost, div. tomater og basilikum.
Hovedret:
Filetto ai Funghi: Oksemørbrad, svampe- og trøffelsauce og skorzonerrødder.
Dessert:
Panna cotta med jordbærcoulis og kokos.
Hjertemuslinger, persille og hvidløg.
Svampe og trøffel sauce m. parmesan.
Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | 17:00 - 15:00, 17:30 - 21:30 |
Onsdag: | 17:00 - 15:00, 17:30 - 21:30 |
Torsdag: | 17:00 - 15:00, 17:30 - 21:30 |
Fredag: | 17:00 - 15:00, 17:30 - 21:30 |
Lørdag: | 17:00 - 15:00, 17:30 - 21:30 |
Søndag: | 17:00 - 15:00, 17:30 - 21:30 |
Ristorante L’IMPERATORE
'Køkkenchefen Armando er næsten født ind i de italienske kødgryder, da han hele sin barndom kom i sin fars restaurant på Sicilien, hvor han for øvrigt allerede blev køkkenchef som teenager, inden turen gik mod Danmark.
De åbnede en italiensk restaurant på havnen i Dragør, som de dog lukkede i 2014 for at tage til den norditalienske by Bolzano, hvor de åbnede Ristorante L’Imperatore i et hus, hvor Kejser Joseph engang har boet. Italienskkyndige kan måske også gennemskue at navnet L’Imperatore lige præcis betyder kejser. L’Imperatore o Bolzano kører stadigvæk, men bliver i dag styret af Armandos søster, efter Armando er nu taget tilbage til Danmark, hvor han styrer potter og pander på L’Imperatore på Østerbro.
Bestil din italienske take away med Room Service og få leveret i hele København inden for 1 time