Smagsløget

73 anmeldelser

Hos Smagsløget har vi, siden 2008 forsøgt at levere Københavns bedste sandwich hvilket vi er sluppet rimeligt godt afsted med, hvis vi selv skal sige det! Vi har et varieret udvalg af sandwich på vores menukort med masser af forskellige oste, skinker, pølser mm.. Vi har derudover også en stort sortiment af drikkevarer. Alle vores sandwich er frisklavet og bliver grillet inden servering. Velbekomme! læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Smagsløget afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Vesterbrogade 19
1620 København V
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 09:45 - 21:00
Peter Bangs Vej 139
2000 Frederiksberg
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 09:45 - 21:00

Smagsløget gourmet sandwich take away i København

Smagsløget er en sandwichbar, der laver sandwiches, som er lidt udover det sædvanlige. Her kan du få en stor sandwich fyldt med smag, som er det perfekt valg på eksempelvis en hård arbejdsdag, hvor du gerne vil sætte dine tænder i noget lækkert og nyde livet lidt i din frokostpause.

Hos Smagsløget laves der sandwiches på råvarer i høj kvalitet direkte fra danske leverandører, hvor bl.a. friske grøntsager spiller en stor rolle og er med til at give disse sandwiches lethed, friskhed og masser og god smag.

På samme tider finder du en masse anderledes og spændende ingredienser i menukortet fra Smagsløget, hvor bl.a. specialimporterede oste og hjemmelavede saucer spiller en stor rolle i at gøre en sandwich fra Smagsløget til en oplevelse udover det sædvanlige, som du ikke finder mange andre steder i byen.

Derved kombinerer Smagsløget danske madtraditioner med internationale køkkener, så du altid finder noget nyt og spændende på det varierede menukort. Her finder du også et udvalg af vegetariske og veganske sandwiches, så alle har en mulighed for at få en lækker sandwich-oplevelse uanset kostønsker.

Smagsløget levering til hele København

Hvis du ikke har tid til at slå et smut forbi Smagsløget i eksempelvis din frokostpause, vil du blive glad for at høre, at vi hos Room Service tilbyder Smagsløget take away i hele København.

Derfor har du altid mulighed for at sætte dine tænder i en stor og lækker sandwich fra Smagsløget, når du er på arbejde eller befinder dig i hjemmet. Du skal bare vælge din sandwich lige her på siden, finde ud af om du vil have drikkevarer med, og så smutter vi straks afsted og leverer din sandwich direkte til det sted, du befinder dig, så du kan sætte tænderne i din frokost, mens den stadig er helt frisk.

 

Andre madglade kunder har lige bestilt
Smagsløgets Hånddelle x 2
35 kr.
Kold kartoffelsalat med purløg (stor)
40 kr.
Smagsløgets Vegetar
115 kr.
Ovnbagt BBQ kylling & cheddar ost
109 kr.
Sandwich + Drink Combo
116 kr.
Ovnbagt BBQ kylling & prima donna ost
115 kr.
Chat med os