SOULS - vegansk og glutenfri gourmet takeaway

39 anmeldelser

Vegansk takeaway fra Danmarks bedste veganske kok

100% vegansk take away med stor udvalg af lækre retter. Souls København tilbyder et sundt take away alternativ til folk, der ønsker bekymringsfri gourmet takeaway af den højeste kvalitet. Room Service leverer din take away i hele København - direkte fra Souls til din dør. Hurtigt og nemt. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken SOULS afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Østerbro
Melchiors Plads 3
7 anmeldelser
Lukket

Klimavenlig vegansk take away i København

Hos Souls ønsker man at sætte sjælen tilbage i gourmet take away ved at anvende lokale fødevarer af højeste kvalitet til gæster, der er bevidste om, ikke bare hvad de putter i deres krop, men også om det klima-aftryk, deres take away efterlader for at nå deres tallerken.

Kvaliteten er ikke gået ubemærket hen i København hvor SOULS har opnået meget rosende omtale for deres høje take away kvalitet. “Mig og København” har blandt Souls som en af de absolut bedste veganske gourmet restauranter i hele København.

Bestil vegansk gourmet takeaway fra SOULS i København

Om du trænger til en lækker sprød glutenfri salat eller en vegansk gourmet burger, så har SOULS det hele til dig. Alt dette kan du få leveret hjem til dig med takeaway fra Room Service i København på under 1 time. Vælg om du ønsker udbringning fra Souls Østerbro eller Souls Street food Nørrebro i oversigten ovenfor - bestil din take away online hos Room Service. Vi leverer gourmet take away direkte til dig - udbringning i København og omegn.  

Roomservice leverer din gourmet takeaway fra SOULS
Andre madglade kunder har lige bestilt
Grillet surdejsbrød
15 kr.
Bønne Barigoule og Passata
145 kr.
Hjemmelavet lemonade med ingefær (med eller uden brus)
35 kr.
Svampe og trøffel burger
160 kr.
Hummus
65 kr.
Oliven
45 kr.
Chat med os