Sticks’n’Sushi
Hos Sticks'n'Sushi kan du bestille den fineste japanske gourmet sushi. Sticks'n'Sushi er anerkendt for deres perfekt sammensatte menuer, hvor forskellige sushi retter er kombineret til at give en oplevelse af et helt måltid, hvor hvert enkelt stykke sushi komplimenterer de andre.
Sticks'n'Sushi er perfekt velegnet til større forsamlinger, da der både kan bestilles sushi menuer samt menuer med kødretter. Samtidig er de flot anrettede menuer fantastiske til en aften for to, hvor en stor madoplevelse skal nydes.
Sticks'n'Sushi's første restaurant åbnede i 1994, og var en af de første restauranter der havde sushi som sit speciale. På det tidspunkt var asiatisk mad, og i særdeleshed japansk sushi, ukendt for danskerne, og mange danskere har derfor spist deres første rå fisk på Sticks'n'Sushi restauranten i Nansensgade. Sticks'n'Sushi var samtidig nyskabende, og de første som hævede standarden for sushi til at være mere end blot grøntsager og ris indhyllet i tang. Det gjorde restauranten anerkendt for madens kvalitet, og da Sticks'n'Sushi samtidig eksperimenterede med indretningen blev sushikæden den gourmet oplevelse, som den er kendt for i dag.
Restaurantgæster i London og Berlin var begejstrede da Sticks'n'Sushi åbnede, og restaurantkæden blev hurtigt anerkendt for de kreative anretninger. Samtidig vakte menukortet med danske gloser opsigt samt begejstring blandt gæster og anmeldere. Sticks'n'Sushi har således åbnet 6 restauranter i England og en ny i Berlin er netop åbnet. Efter lanceringen af Sticks'n'Sushi har de to anerkendte London baserede aviser Huffington Post og The Standard begge givet restauranten top karakterer.
Siden Sticks'n'Sushis start, har anmelderne været begejstrede for Sticks'n'Sushies gode kvalitet samt den flotte anretning når maden leveres.
Politikken har bl.a. gennem hele restaurantkædens levetid været henrykte over Sticks'n'Sushies koncept. I 2017 var Politikkens madanmelder således forbi, og her blev der givet 5 kokkehuer ud af 5 mulige, og efterfølgende udtrygte anmelderen respekt over for Sticks and Sushies evne til at forny sig.
”Sticks'n'Sushi er den absolutte markedsleder. En succeshistorie i pinde og rå fisk, der har redet sikkert på bølgen af den asia-craze, der har præget restaurantbilledet i byen siden midten af 1990’erne” – Politikkens madanmelder. Ligeledes begejstret var AOKs anmelder, da de besøgte den nye restaurant på toppen af Tivoli hotel, kort efter åbningen.
Søskendeparet Mette og Trine som står bag madbloggen ’bageglad.dk’, gav Sticks'n'Sushi 4 stjerner, efter de havde besøgt Sticks and Sushi på Gammel Kongevej i forbindelse med den årlige ’Dinning week’.
Det danske sushisite Sushitown.dk rangerer Sticks'n'Sushi som nr. 1 over sushirestauranter i Danmark, og det vidner om den kvalitet, som Sticks'n'Sushi tilbyder deres takeaway gæster.