En simresuppe baseret på masser af friske urter, grillet frisk bøftomat og rød peberfrugt samt en smule frisk chili, for sparkets skyld. Vi topper herlighederne af med et skvæt fløde, pocheret kyllingebryst og linser, hertil hakket frisk tomat, koriander & peberfrugt.
Hønsebouillon fra den gamle skole med sauterede rodfrugter, madæbler, madras karry cremet op med piskefløde og toppet af med pocheret kylling. Serveret med sidevogn af frisk koriander, frisk chili og æble tern.
Danske spise kartofler og porrer kogt i grøntsags bouillon blendet lind og monteret med smør og fløde, serveret med croutoner, purløg og ristet bacon.
Klassisk tomatsuppe kogt på friske grillede tomater med et hint af timian toppet af med makaroni, med sidevogn af frisk creme fraiche 18% og sprøde croutoner.
Den ultimative vintersuppe, baseret på rustikke tern af oksekød med masser af paprika, karamelliseret vinter grønt, tomat og kartoffel med et kick af spidskommen, serveret med creme fraiche 18% & friskhakket persille.
En simresuppe baseret på masser af friske urter, grillet frisk bøftomat og rød peberfrugt samt en smule frisk chili, for sparkets skyld. Vi topper herlighederne af med et skvæt fløde, pocheret kyllingebryst og linser, hertil hakket frisk tomat, koriander & peberfrugt.
Hønsebouillon fra den gamle skole med sauterede rodfrugter, madæbler, madras karry cremet op med piskefløde og toppet af med pocheret kylling. Serveret med sidevogn af frisk koriander, frisk chili og æble tern.
Danske spise kartofler og porrer kogt i grøntsags bouillon blendet lind og monteret med smør og fløde, serveret med croutoner, purløg og ristet bacon.
Klassisk tomatsuppe kogt på friske grillede tomater med et hint af timian toppet af med makaroni, med sidevogn af frisk creme fraiche 18% og sprøde croutoner.
Mandag: | 11.30 - 21.00 |
Tirsdag: | 11.30 - 21.00 |
Onsdag: | 11.30 - 21.00 |
Torsdag: | Lukket |
Fredag: | 11.30 - 21.00 |
Lørdag: | 11.30 - 21.00 |
Søndag: | 11.30 - 21.00 |