Kurven er tom.
Levering
Vælg leveringssted for pris
Varetotal:
0,00 kr.
0 0,00 kr.

Tipsy Mule - Menu

Bramble (Makes 10 Cocktails)

599 kr.

Ingredients: Gin, Lemon juice, Sugar syrup, Blackberry syrup

Bramble blev opført i london 1984 af Dick Bradsell. Bradsell i Soho arbejdede på Fred’s Club, hvor han ønskede at skabe en britisk cocktail. Minderne om at plukke brombær på øen isle of wight i hans barndom, gav inspirationen til Bramblen. Navnet kommer af brombærbuskenes grene, som på engelsk kaldes “brambles”.

Daiquiri (Makes 11 Cocktails)

549 kr.

Cocktail skal shakes - tjek vores shakers på tilbud
Ingredients: White rum, Lime juice, Sugar syrup (+flavour)

Ifølge legenden blev denne IBA (International Bartender Association) officielle cocktail opfundet af en gruppe amerikanske minearbejdere, der omkring i 1900-tallet, på baren Venus i Santiago tæt på en strand, der hed Daiquiri.

Strawberry Daiquiri (Makes 11 Cocktails)

599 kr.

Strawberry Daiquiri (Makes 11 Cocktails)

Melon Daiquiri (Makes 11 Cocktails)

599 kr.

Passionfruit Daiquiri (Makes 11 Cocktails)

599 kr.

Passionfruit Daiquiri (Makes 11 Cocktails)

Espresso Martini (Makes 17 Cocktails)

610 kr.

Cocktail skal shakes - tjek vores shakers på tilbud
Ingredients: Vodka, Kahlua, Sugar syrup, Coffee


Skabt af Dick Bradsell i slutningen af 1980 og almindeligvis kendt som en Espresso Martini, den perfekte drink til at starte din aften med en herlig kombination af koffein og alkohol.

Hugo (Makes 15 Cocktails)

610 kr.

Ingredients: Elderflower, Prosecco, Sparkling water

Udgivet af Magazine Mixologi og Das Spiegel blev Hugo opfundet i 2005 af Naturns bartender Roland Gruber, som et alternativ til Sprits Veneziano og blev hurtigt spredt fra de sydlige grænser af Tyrol. Navnet blev valgt tilfældigt af opfinderen. Oprindeligt valgte han navnet Otto men skiftede mening, da han ikke synes det var passende.

Manhattan (Makes 14 Cocktails)

749 kr.

Ingredients: Rye whiskey, Red vermouth

Historien fortæller, at denne cocktail havde sin første optræden i begyndelsen af 1870'erne, hvor den blev oprettet til en banket, arrangeret af Lady Churchill (Winston Churchills mor)

Moscow Mule (Makes 30 Cocktails)

749 kr.

Ingredients: Vodka, Ginger beer, Lime juice

George Sinclais 2007 artikel på oprindelsen af drinks citater i New York Herald Tribune fra 1948:

“Martin (John G. Martin, præsident af G.F. Heublein Brothers Inc. af Hartford, Conn.) og  Kunett (Rudolph Kunett, præsident af Pierre Smirnoff) havde vodka i tankerne og undrede sig over, hvad der ville ske, hvis et shot slog sig sammen med Morgan's (John A. Morgan, kendt som jack, præsident af Cock 'n' Bull Products og ejer af Hollywood Cock 'n' Bull Restaurant) ingefærøl og et skvæt citron. Isen blev hentet, citronen blev anskaffet, krus blev hentet ind og alt blev blandet. Glas blev løftet, der blev talt til fem og ned røg den første tår. Den var god. Den løftede stemningen til eventyr og fire-fem dage senere blev miksturen døbt Moscow Mule..."

Cosmopolitan (Makes 17 Cocktails)

560 kr.

Cocktail skal shakes - tjek vores shakers på tilbud

Ingredients: Vodka, Cointreau, Lime juice, Cranberry juice

Siden første gang den blev skænket i 1930, har denne cocktail skabt et navn for sig selv. Bedst kendt fra Sex and the City, den mest traditionelle og bedst kendte version, der stammer fra 1990’erne i New York

Whiskey Sour (Makes 17 Cocktails)

610 kr.

Cocktail skal shakes - tjek vores shakers på tilbud


Ingredients: Bourbon, Lemon juice, Sugar syrup

Oprindelig fra omkring Wisconsin, USA, omkring 1870'erne, minder denne IBA (international bartender assosation)-certificerede cocktail os om, at enkelhed hersker cocktailverdenen.

Sex on the beach (Makes 17 Cocktails)

560 kr.

Ingredients: Vodka, Peach schnapps, Orange juice, Cranberry juice

Denne klassiske drink stammer fra Florida og blev introduceret sammen med ferskensnapsen i 1987.

Old fashioned (Makes 17 Cocktails)

749 kr.

Ingredients: Rye whiskey, Sugar syrup, Orange bitters, Water

En Old Fashioned var en simplere og tidligere version af en cocktail, før udviklingen af avancerede bartender-teknikker og opskrifter i slutningen af det 19.århundrede. Den første dokumenterede definition af ordet cocktail, var et response til et læserbrev, fra 6.maj 1806 i magasinet The Balance and Columbian Repository in Hudson, New York, hvori der blev spurgt om den specifikke definition for ordet. Den 13.maj besvarede magasinet læserbrevet, ved at definere, at det var en potent sammenblanding af spiritus, bitter, vand og sukker. Den blev også refereret til som en bitterdrink og dette er essentielt opskriften på en old fashioned.

Negroni (Makes 17 Cocktails)

899 kr.

Ingredients: Gin, Red vermouth, Campari

Oprindelsen af Negronien kan ikke fastsættes, men nævnes først i forbindelse med Orson Welles, der korresponderede med Coshocton Tribune, mens han i Rom arbejde på Cagliostro i 1947. Her beskrev han en drink kaldet en Negroni, og udtaler således; “Bitter er fantastisk for din lever, gin er dårligt for dig. De afbalancere hinanden”

Cocktail Shaker

149 kr.

Cocktail Shaker

Anbefalede produkter

Tipsy Mule

Nyelandsvej 18, 1. tv., 2000 Frederiksberg
Du kan få mad herfra leveret
Mandag: 09.30 - 21.30
Tirsdag: 09.30 - 21.30
Onsdag: 09.30 - 21.30
Torsdag: 09.30 - 21.30
Fredag: 09.30 - 21.30
Lørdag: 12.00 - 21.30
Søndag: 12.00 - 21.30

Tipsy Mule

Hyggen banker på derhjemme.

Få dine cocktails leveret til dig!

Lav dine egne hjemmelavede cocktails - Vælg din favourit cocktail og modtag en kasse med 1 hel flaske, alle ingredienser og opskriften til at gøre din aften uforglemmelig (de fleste kasser laver mere end 15 cocktails).

Chat med os